פיין סנייק

Rea Livny

New member
פיין סנייק../images/Emo98.gif

לאיזה אורך מגיע פיין סנייק בוגר? תודה,

רע זה לא נראה לך לא "רציני" להמליץ

למישהו לגדל נחש שלך אין שום ניסיון איתו או ידע לגביו מלבד זה שהוא יותר גדול מגופר? ואחרי זה ללכת ולשאול שאלות לגבי הנחש? אני לא אתפלא אם תקבל תשובה ומיד תלך לתת אותה בשירשור שבו העלת את הרעיון.

Rea Livny

New member
לא שאלתי שאלות...

שאלתי רק שאלה אחת אם לא שמת לב! וזה מעצבן, שאלתי שאלה מה הבעיה לחענות עליה?!

גם אותי זה מעצבן

מעצבן אותי שאנשים זורקים שמות של נחשים וממליצים עליהם בלי שיש להם מושג לגבי הנחשים. מעצבן אותי כשאנשים שואלים שאלה ואתה נותן להם את התשובה ומיד רואה במקום אחר איך הם רצו לענות על השאלה הזאת כאילו "זה הדבר הכי ברור שיש". יש כל כך הרבה דפי מידע שאתה ועוד כמה חברים מעדיפים להתעלם מהם ובמקום כל פעם שיש איזו שאלה קטנה אתם רצים לשאול. תקרא קצת ואם לא תבין נשמח מאוד לעזור אבל השיטה הזאת לא תלמד אותך כלום. חוץ מלדעת גדלים של נחשים אתה לא תדע הרבה דברים שכן רשומים בדפי המידע הרציניים על המינים שבהם אתה מתעניין. כשמישהו אחר שואל כאלו שאלות דקה אחר שהוא עונה על השאלה זה לא מעצבן אותך?

GUYLI9

New member
../images/Emo45.gif

"תגדל אנקונדה!" ואחר כך-"לאיזה גודל מגיעה אנקונדה?" יונתן צודק... אבל יונתן- לא ענית לו בסוף

זה לא מעצבן אותי...

זה רק מלמד אותי שאם רע שלפי דעתי הוא די מנוסה בזוחלים שואל שאלה כזאת אז מה אני אמור לדעת? אני רוצה נחש שבמידה ואתקל בבעיה אדע שבפורום הזה אוכל להעזר,אין לי שום כוונה לחפש במקום אחר.

Rea Livny

New member
אני יודע שפיין סנייק

מגיע לסביבות ה-2 מטר מטר..אבל אני רוצה לדעת לאיזה גודל בדיוק הוא מגיע..

כמות הנחשים שעברו אצל אדם

בפרק זמן מסוים לא בהכרח מלמדת על מידת הניסיון של אותו אדם בגידול זוחלים. אתה אמור לדעת את מה שאתה לומד מקריאה במאמרים ושאלות שאתה שואל ונענות. אבל השיטה של לענות על שאלות ואז לשאול את התשובות דבר שגורם לאנשים אחרים לקבל את התשובות שלך כאילו הן מגיעות מתוך ניסיון אישי זה דבר פסול. בפורום הזה יש הרבה חברים רציניים חלקם מגדלים זוחלים הרבה שנים וגידלו הרבה מינים וחלקם מגדלים מעט מאוד זמן ומעט מאוד מינים אבל עדיין מאוד רציניים לגבי מה שהם מגדלים. לקנות נחש ואז ללכת לחפש עליו מידע בפורום זו לא רצינות, זה יותר כיסוי תחת. את המידע צריך לקרוא לפני שקונים את החיה, זה הרי צריך להיות חלק בשיקול של האם מתאים לנו לגדל את החיה או לא. אני משתדל לקרוא על חיה מסויימת לפני שאני רוכש אותה וגם אחרי שאני רוכש אותה, ולא רק כאשר מתעוררות בעיות. יש הרבה מאמרים על גידול זוחלים. רובם באנגלית ושפות אחרות אבל יש גם כמה בעברית. הרבה מהמאמרים האלו נכתבו על ידי מגדלים בעלי ניסיון של שנים בגידול המין עליו הם כתבו וברוב המקרים אפשר להסתמך על המידע אותו הם נותנים. רצינות נמדדת בפרק הזמן שאתה משקיע בבעל החיים, טיפול, קריאת מידע וכל מה שמסביב ולא בכמות בעלי החיים שיש לך דבר שכסף תמיד יכול לסדר. הפורום הוא מקום נהדר לשאול שאלות אבל הוא גם מקום שאמור להפנות אותך למידע ולא רק לענות על שאלות, ואת זה הוא עושה גם בקישורים וגם על גבי הפורום. להסתמך רק על מה שהולך בפורום זו טעות. המידע שיש לנו כאן הוא תמציתי ברובו ואינו מעמיק כמו מאמרים מפורטים שאפשר למצוא באינטרנט. הפורום הוא כלי לימוד אבל הוא בפירוש לא הכלי היחידי! אני מקווה שאני ברור.

למעלה