פייייייייייי

פייייייייייי

חברים, זה לא צחוק שמנתי ואני לא אוהבת את זה חייבת להשיל לפחות חמישה ק"ג שמציקים לי (והבוסית שלי כל היום יורדת עליי בגלל זה
) יש למישהו רעיון איך להשיל את הק"גים המיותרים? ואל תגידו לי ספורט כי אין לי זמןןןןןןןןןןןן

GOLF46

New member
יש את הסוכריות האלו שאת אוהבת

שנקראות לאקריץ אם אני זוכר תפסיקי לאכול אותם זה יעזור לך עם ה 5 ק"ג

YYY

אם אני אוכל פחות אז אני לא אוכל כלום
נשבעת לך, אני אוכלת רק פעם אחת ביום, בצהריים, בעבודה ומקבלת הערות מפה עד להודעה חדשה מהבוסית על הכמויות (סנדויץ' או צלחת אורז זה כמויות???) נראה לי שזה פשוט כי עד היום אכלתי נורא נורא לאט, לקח לי לסיים סנדויץ' בערך שעה ומאז שהתחלתי לעבוד אני אוכלת מאוד מהר, בלי אפילו להנות מאיזה ביס

אם כל היום את רצה

ולא אוכלת כלום אז מאיפה הקילוגרמים אולי את מנשנשת על הדרך ובלי להרגיש אולי תוכלי משהו פעם ביום שימלא ככה שלא תיצתרכי נישנושים לא בקוונה להליב רק מתוך מחשבה לעזור

צר לי לאכזב, אבל בלי ספורט כלשהו

זוהי משימה כמעט בלתי אפשרית - ואני מדברת מניסיון. התחלתי לצעוד ולעשות כפיפות בטן ותוך 3 חודשים ראיתי הבדל מאוד משמעותי.

כן...יש כאן שרשור מתוק במיוחד

בחסותה של סמדר 34 שם בטוח יורדים...אבל לא במישקל אלא על איזה עוגה

G a v ® i e L

New member
מצידי,

את והבוסית שלך יכולים להוסיף עוד 5 קילו, אולי אפילו עשר, כל אחת לחוד או ביחד, לא חשוב לי במיוחד. כי לך אין זמן לספורט ולי אין משהו חכם לומר. באמת שאין לי בעיה עם נשים שמשמינות, אבל לפתוח על זה דיון בכזו שעה, זה כבר מרתיח ! גבריאל. נ.ב. סתם, נו...

נו.......

אין לי משהו אחר לפתוח עליו שרשור
והבוסית שלי עולה לי על העצבים עם השטויות שלה ולא שהיא כזו רזה, האמת, נראה לי שאנחנו בערך אותו דבר

וחוץ מזה.....

כרגיל עברה שנה מאז שעברתי דירה ושוב אני מתחילה לחפש משהו אחר, למרות שנראה לי שבסוף אשאר בדירה הזו...

G a v ® i e L

New member
אם אני מבין נכון,

אני לא מבין כלום, אני מבין נכון ? את טוענת שלא תוכלי לעבור דירה בלי להוריד את ה5 קילו ? או שאין קשר בין שני העניינים. בכל אופן, אני פורש, חתפתי וואחד סחרחורת, זה בטח מסיר הלפת שטחנתי פה בלי הכרה כדי להוריד איזה 3 קילו שאמרו לי שהוספתי.

למעלה