השבת שהייתה../images/Emo203.gif
שירוש מקסימה
אז ככה, בעצם ביום רביעי לפנות בוקר הפייה חלתה , ביום שישי אני וביום שישי בערב הבעלול כך שבעצם היה ממש קשה הייתי צריכה לטפל בפייה הקטנה והרגשתי ממש לא טוב גם הבעלול לא יכול היה לעזור.. המיסכן הקיא את נשמתו נוסף לכל פחדתי שהיא תידבק שוב , אז יום שישי בלילה לא ישנתי בכלל וגם הפייה הקטנה לא היא בכתה הרבה בלילה בסוף הגיעה אימא של בעלול ביום שבת בצהריים לקחה אותי ואת הפייה הקטנה אליה אז בילינו בטבעון את השבת והיום בבוקר הבעלול קם כמו חדש בא ולקח אותנו כך שנראה שהרוב כבר מאחורינו היום אימא שלי מגיעה בערב לעזור קצת במשך השבוע מחר יש לי ישיבת צוות שאני מעבירה, אז.. אני אנצל את כישורנה הטוב בבישול אותו לא ירשתי לצערי (אני יכולה אפילו לשרוף חביתה
) שתכין לי כמה דברים טובים לישיבת הצוות ולנו בכלל אגב: אימא של הבעלול ציידה אותנו בפשטידת עגבניות וריבת תותים מעשה ידיה אני לא אכלתי כלום כבר יומיים ורק עכשיו מתחילה להרגיש את הרעב חוזר אליי המפרקים הקטנים של כפות הידיים כואבים לי קצת וזה מעצבן....... אבל חוץ מזה וחוץ מזה שלא ישנתי כמעט שלושה ימים הכל בסדר מה איתך שירושששששששש? מה שלום הדופק? יש שיפור? איך משפיע הכדור? מה שלום המצב-רוח? חושבת עלייך שלך פיית השוקו