פייה יקרה

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
פייה יקרה

מה שלומך? מרגישה יותר טוב? ומה עם הקטנה. אני מקווה שאת יותר טוב ממי דואגת לך ואם תוכלי תעדכני חיבוקי שירי

ואוו איזה יופי טלי ../images/Emo23.gif

התמונה משגעתתתתתתתתתתת שלומנו כבר יותר טוב עידוכנים למטה.... מה שלומך את...? איך היית ההשבת?

1ט ל י

New member
אני מנסה...

מנסה להתמודד... עדיין לא מרגישה טוב. לא נפשית ולא פיזית.

טלי../images/Emo141.gif

מאיפה כל התמונות המדהימות האלו של הפיות? ממש מקסים מחכה לשמוע אם בא לך לדבר אשמח להקשיב שלך פיית השוקו

1ט ל י

New member
את התמונות אני אוספת

מהאינטרנט. יש לי המון. לא רק של פיות. אני לא במצב לדבר בטלפון... סורי

השבת שהייתה../images/Emo203.gif

שירוש מקסימה
אז ככה, בעצם ביום רביעי לפנות בוקר הפייה חלתה , ביום שישי אני וביום שישי בערב הבעלול כך שבעצם היה ממש קשה הייתי צריכה לטפל בפייה הקטנה והרגשתי ממש לא טוב גם הבעלול לא יכול היה לעזור.. המיסכן הקיא את נשמתו נוסף לכל פחדתי שהיא תידבק שוב , אז יום שישי בלילה לא ישנתי בכלל וגם הפייה הקטנה לא היא בכתה הרבה בלילה בסוף הגיעה אימא של בעלול ביום שבת בצהריים לקחה אותי ואת הפייה הקטנה אליה אז בילינו בטבעון את השבת והיום בבוקר הבעלול קם כמו חדש בא ולקח אותנו כך שנראה שהרוב כבר מאחורינו היום אימא שלי מגיעה בערב לעזור קצת במשך השבוע מחר יש לי ישיבת צוות שאני מעבירה, אז.. אני אנצל את כישורנה הטוב בבישול אותו לא ירשתי לצערי (אני יכולה אפילו לשרוף חביתה
) שתכין לי כמה דברים טובים לישיבת הצוות ולנו בכלל אגב: אימא של הבעלול ציידה אותנו בפשטידת עגבניות וריבת תותים מעשה ידיה אני לא אכלתי כלום כבר יומיים ורק עכשיו מתחילה להרגיש את הרעב חוזר אליי המפרקים הקטנים של כפות הידיים כואבים לי קצת וזה מעצבן....... אבל חוץ מזה וחוץ מזה שלא ישנתי כמעט שלושה ימים הכל בסדר מה איתך שירושששששששש? מה שלום הדופק? יש שיפור? איך משפיע הכדור? מה שלום המצב-רוח? חושבת עלייך שלך פיית השוקו

פיית השוקו../images/Emo185.gif

עדיין קצת משלשלת חשבתי שזה מאחורי כבר אוף.......... מתה לאכול משהו טעיםםםםםםםםםם שלכן פיית השוקו המורעבת שהולכת לאכול עוד מעט טוסטים יבשים עם קצת דבש

ל3

New member
פייה יקרה

ואוו נשמע שעברתם הרבה בשישי שבת הזה אבל אני שמחה שכולכם הישתפרתם ואתם מרגישים יותר טוב. יתכן וכולכם תפסתם איזה וירוס מהבריכה. איזה כיף שיש אמא וחמות שמבשלים. אצלי המצב אותו הדבר אני ממש אבל ממש לא יודעת לבשל ומזל שאני גרה קרוב לאמא שלי אז אני אוכלת אצלה או אצל החמה כל הזמן. אני חייבת ללמוד לבשל אבל יש בי את הפחד הזה מין פובית מטבח ( טלי אני עדיין לא שוכחת את הקורס בישול.......). בהצלחה מחר בישיבה ממי. איך אני? אותו הדבר. אני כבר מתביישת לרשום את זה פה בפורום כי אני מקטרת כול הזמן ולא נעים לי. הדופק עכשו היה 120 אחרי כדור ולא נראה שהדרלין עושה את העבודה שלו. הכי מצחיק זה שרופאת המשפחה אמרה לי לחזור אליה עם תשובת הקרדיולוג והיום שבאתי לקבוע תור נאמר לי שהיא יצאה לחופשה של שבועיים איזה חוסר אחריות להגיד לי דבר כזה ולהעלם אבל כזא היא אז היתקשרתי למרפאה הראומטולוגית וגם שם הם יצאו לחופשה עד השני בספטמבר אז לא הייתה לי ברירה והתקשרתי לראומטולוג לפלאפון. עדכנתי אותו בכול השבועיים שעברו עלי באיפשוז והכול והוא היסתכל בבדיקות ואמר שההמוגלובין ירד אבל זה לא סיבה לטכיקרדיה כזו וגם האנטי דנא שלי יצא חיובי אחרי הרבה זמן שהוא היה שלילי אבל חיובי חלש. אמרתי לו שאני לא רוצה סטרואידים אז סיכמנו על ארקוקסיה בנתיים . הוא אמר שהוא ישלח לי פקס עם בדיקות שהוא מבקש יעשו לי בקופת חולים ומשם נמשיך אז בנתיים אני עם הדופק הזה ובכלל מרגישה רע- כאבי פרקים פריחות ועייפות נוראית- אתמול בקושי גרדתי את עצמי מהמיטה. יהיה טוב אני מאמינה מתי שהוא אך אני רוצה שזה יקרה כבר עכשו. המצב רוח שלי די על הפנים בגלל כל המצב ועם הדופק הזה ממש קשה לתפקד

../images/Emo24.gifשירי

נשעמ שאת עוברת כל-כך הרבה הדופק הזה כאבי פרקים פריחות ועייפות אני הכי שונאת את העייפות והחולשה האלו שמרגישים כאילו אתה בשפעת תמידית זה קשה וברור שזה משפיע על המצב-רוח שתדעי לך שאצלי בראש כל הזמן יושב שדון סמוי שנורא מפחד לחזור למצב בו הייתי במרץ שבו לא הצלחתי אפילו ללכת וכל היום הייתי רק במיטה הלוואי שתריגיש טוב תזמיני לך סרטים טובים תתפנקי לך במזגן דברי בטלפון עם מי שעושה לך טוב שולחת לך את אבקת הפיות שלי לרפואה שלמהההההההה אוהבת פיית השוקו

ל3

New member
פייה יקרה

תודה על התמיכה. אני דווקא מנסה לתפקד כרגיל ולצאת מהבית הנה היום יצאתי עם אמא שלי וחמתי לשתות קפה בארומה ופתאום הרגשתי את הדפיקות לב הכי נורא זה שזה בא פתאום בלי שום הודעה מוקדמת. בכול אופן, אני יושבת עכשו מול המחשב וממש בוכה. נראה לי שלבעלי מתחיל להימאס והוא לא כל כך מבין את המצב שלי. לדוגמה הוא רוצה לצאת לבלות לשבת אפילו בבית קפה ואני לא כל כך יכולה זה לא שאני לא רוצה אני באמת מרגישה שאין לי כוח לזה. עכשו הוא חזר מהעבודה ואני ספרתי לו שהראומטולוג פקסס לי הביתה כל מיני בדיקות שאני צריכה לעשות מחר בקופת חולים והוא החמיץ פרצוף. שאלתי אותו אם הכול בסדר והוא אמר שכן אבל בטון נורא מעליב. כל כך נעלבתי ממנו. בסוף יצא שאני במחשב והוא טרק את הדלת של חדר השינה והלך לנוח. אני לא מבינה איך הוא לא מבין אותי? מה קורה פה? יש לי מספיק על הראש עכשו אני לא צריכה גם את התמודדות הזו. אני כל כך עצובה עכשו אני יושבת מול המחשב והדמעות זולגות. דווקא כשאני צריכה את התמיכה שלו

שירי../images/Emo140.gif

כל-כך יודעת כמה זה לא קל זה לא קל להתמודדות לך כאדם לא כל שכן לזוג עוד בדיקות כל פעם משהו נכנס למערכת ומטלטל אותה ומלחיץ ועברתם כבר הרבה יחד את גם תמכת בו בתקופה שבה הוא היה חולה ונזקק לך ולהפך......... זה קשה זה לא קל וצריך לקחת נשימה עמוקה ופשוט לדבר.. המפתח הוא תמיד דיאלוג ולשתף גם אם לפעמים בא לך לזרוק אותו מהחלון ...(את יודעת כמה פעמים דיימנתי שאני זורקת את הבעלול מהחלון?) בסופו של דבר יש לכם זוגיות אמיתית ומיוחדת רק שאתם צריכים להתמודד עם המון דברים כזוג צעיר בתחילת דרכו אוהבת פיית השוקו

למעלה