פייאסטה 96 מהשכרה !!

roibe

New member
פייאסטה 96 מהשכרה !!

לדרור ולשאר המבינים אני הולך מחר לבדוק פייאסטה שנת 96 מהשכרה במקור שלטענת המוכר עשתה 90 אלף ק"מ איזה דברים חשובים לבדוק לפני שאני לוקח לבדיקה במוסך? איך אני יכול לדעת בוודאות שהמוסך מורשה לבצע בדיקה לפני קנייה? על מה אני יכול להוריד במחיר. צריך תשובה דחוף אני נוסע מק"ש לחדרה כדי לבדוק את הרכב. מה דעתכם על הפייאסטה בכלל? אני גר לבד עם החברה והרכב והרכב ישמש בעיקר לנסיעות קצרות למיכללה ולקניות? תודה ומחכה לתשובה דחוף.

twingo

New member
פיאסטה...

לא הרכב הכי מבריק בעולם. נוח יחסית אך צפוף מאוד. התנהגות הכביש סבירה, לא הרבה מעבר. תזהר כמו מאש מרכב השכרה- קלאץ´, בלמים, בולמים, מתלים, ועוד תקלות הן נחלתה של מי שהיתה פעם חביבת כו--לם.

itzik93

New member
חכה !!!!

לא היית רץ מקריית שמונה לחדרה בשביל לבדוק פיאסטה מהשכרה.... גם פיאסטה...גם מהשכרה.... אתה ממהר לאינשהוא ? כמה הוא דורש על הרכב ? (וכמה הוא הוריד מהמחירון ?) ועם כבר בפיאסטה שנת 96 עסקינן.... אם יש לך תקציב לזה, למה לא לקנות משהו אחר ? איציק

מצמץ

New member
roibe קצת פרטים בבקשה

כגון נפח מנוע, והאם הדגם זה YOUTH, קליפס, CLX, דינמיק?

roibe

New member
פייאסטה 1350 סמ"ק

הוא רוצה 17K מחירון 23K ליפני ההורדה של רכב מהשכרה הוא גם גמיש לגבי ליקויים שיתגלו בבדיקה. לגבי הריצה לחדרה אין יותר מידי מבחר באיזור בו אני גר ואני לא רוצה להתקרב לשום מגרש או סוחר רכב. לגבי שם הדגם הספצפי אני רק יודע שזה מנוע 1350 סמ"ק + מזגן ללא תוספת נוספות. תודה על ההיענות אבל אני צריך עוד תשובות בבקשה

itzik93

New member
ממש זול.

פששששש....מחירון 23K ש"ח לרכב שנת 96 - נשמע ממש זול... ועוד הוא מוכן לרדת ל 17K ש"ח - אין ספק שמדובר ביחס מצויין של עלות מול תועלת, השאלה האמיתית היא (ועל זה תוכל לענות רק אחרי שתראה את הרכב) מה באמת מצבו של הרכב ?... ANYWAY, נראה לי ששווה לך להעיף מבט ברכב הזה - בהנחה שאתה שלם עם הבחירה שלך (פיאסטה). על כל פנים - שיהיה בהצלחה, ותעדכן אותנו במתרחש
איציק

© DrorZi

New member
אני לא אופטימי

תשאל אותו באלה המילים "האם הרכב עבד תאונה שחייבה ישור שלדה ?" אם הבחור עונה "לא" תענה "אני בא והולכים לבדיקה, אם מוצאים את זה אתה משלם את הבדיקה ואת הנסיעות שלי מ ק"ש " אם הוא עונה כן סע לראות את האוטו אם הוא מתחיל להתחמק תגיד לי תודה.
דרור זי, סקפטי.

itzik93

New member
לדרור - שמע סיפור...

כבר שמעת אותו, אבל אני ירענן את זיכרונך... הלכתי לראות לפני חודש וחצי סובארו אימפרזה 1995 1.6 GLi ידנית כמובן - הבחור, תושב הצפון הרחוק, נפגש איתי באמצע (חיפה) - לאחר שווידאתי איתו שא-י-ן תאונות שילדה לרכב ואני לא בא בחינם, הוא היה מוכן לשלם את עלות הבדיקה במלוא אם יוצאת תאונת שילדה... הגענו; נפגשנו, ראינו את האוטו (נראה טוב יחסית ל 95´), קלאץ´ דנדש מקורי (לא תחליפי), קבלות לטיפולים, ספר של היינס - האוטו פשוט מדהים, באותו הרגע זה ממש חלום שמתגשם, גם GLi וגם ידנית ! עשיתי סיבוב על הרכב, אח"כ פתחתי מכסה מנוע, לפתע צדה את עיניי גבשושית קטנה מאוד בחיבור של השילדה מקדימה - אני שואל שנית ומוודא, האם יש תאונות שילדה ? "לא", אתה מוכן להחזיר לי את הכסף אם יוצא שילדה בבדיקה ? "כן" - הבן אדם נראה אמין, בחור נחמד (צעיר, עובד הייטק) - אמרנו והלכנו למכון בדיקה... האוטו יצא עם 2 פגיעות שילדה בחזית (בעל הרכב היה בשוק טוטאלי !), מיד כשיצאנו ממכון הבדיקה ולפני שנפרדנו לשלום, הוא הוציא את ה 360 ש"ח במזומן והתנצל מפה ועד להודעה חדשה.... להאמין לו ? כן, לדעתי הוא באמת לא ידע שיש פגיעת שילדה קודם לכן. מסקנה: לפעמים יש פגמים (ורמאויות) שגם בעל הרכב לא יודע - אם אתה לא מבין בזה כ-ל-ו-ם, אתה חשוף לסכנה ממשית בקטע הזה.... במקרה זה, הסיכון שלו(עם הפיאסטה) יכול להיות רק נסיעה לשם וביזבוז של זמן... בשאיפה שבעל הרכב יעמוד בהבטחה שאם יש שילדה הוא מחזיר את הכסף של הבדיקה במלואה. איציק

REDֹ_BLUE70

New member
פיאסטה

באופן כללי זה אחלה אוטו. היה לי במשך שנה פיאסטה שנת 1999 - פשוט רכב מצוין.

למעלה