פיטר-פן של פעם...

Sierion

New member
פיטר-פן של פעם...

מה הסיכוי שמישהו כאן יודע איפה אפשר למצוא את ההצגה פיטר-פן בגירסא הישנה (עם חנוך רוזן וחני נחמיאס) בקלטת וידאו..
אני מת למצוא את זה ולהעתיק את זה לDVD אם למישהו יש מושג, אשמח לקבל הודעה בפרטי או בהמשך לשרשור זה

o C r A z Y o

New member
היו פה כבר הרבה שרשורים בנושא...

בכל מקרה, לי, וכנראה גם לעוד כמה אנשים פה, יש את הקלטת המקורית..

גם לי יש

את קלטת הוידאו המקורית. לצערי, אין סיכוי שתמצא אותה למכירה. יש אנשים שהפכו את העולם בשביל זה. ואפשר להבין....זו באמת פנינה יקרה. אהה...ו....שלום. חזרתי (למי שזוכר).

drorhazan

New member
הדיסק של פיטר פן 1988

שלום, גם אני אוהב מאוד את המחזמר "פיטר פן" (1988) עם חנוך רוזן וחני נחמיאס. הייתה לי קלטת אודיו של השירים מהמחזמר, ולפני כמה שנים ראיתי את הדיסק של המחזמר בקוסמוס בטירת הכרמל. חבל שלא קניתי... למישהו יש את הדיסק המקורי של המחזמר? הורדתי את כל העיבודים החדשים של לירן חסון (לעוף, זה טוב שיש מישהו שדואג לך,או אני או אתה, אנחנו שודדים, גם אני הייתי פעם פיטר פן) אני מחכה לעיבודים נוספים שלו!!!

drorhazan

New member
אני מחפש את הדיסק

אני מחפש את פסקול המחזמר "פיטר פן" מ-1988 על גבי דיסק, כי עם קלטת אודיו אין לי מה לעשות... למישהו יש דיסק של המחזמר?

The Boy From Oz

New member
לא הוציאו דיסק...

אל תשכח שב1988 אני לא חושב שהומצא הדיסק.. הדיסק נכנס כמה שנים אחרי זה.. אולי היה תקליט למרות שגם זה אני לא מאמין. ומה שראית בקוסמוס זה קלטת אודיו של הגירסה המחודשת של פיטר פן עם גיל ססובר וזאב רווח מ1999

trilliane

Well-known member
מנהל
ב-88 היה כבר CD, אבל לא בארץ

והטכנולוגיה אכן היתה אז צעירה למדי ופחות נפוצה.

blond ambition

New member
יש לי את הקלטת

היא קצת מתפרקת לדעתי, וגם אני מתכננת להעתיק אותה לדיוידי בזמן הקרוב. אם אתה רוצה עותק צור איתי קשר, אני אשמח.

לי יש

אי אפשר להשיג, נסה לדבר עם חברים שלך, בטוח שאחד ראה את זה ויש לו. אני את המקורית אבדתי, חפשתי אותה במשך 7 חודשים, בסוף שכפלתי ממישהו, ושבוע אחר כך מצאתי את המקורית.

למעלה