פיטר פן - חנוך רוזן

MAORMA11

New member
פיטר פן - חנוך רוזן

מי שמעוניין לרכוש את המחזמר המלא בכיכובו של חנוך רוזן, ההפקה הראשונה של פיטר פן שעלתה בארץ, ראית את הקלטת וידיאו ב"ענק הוידיאו" - רמת אביב.

Nir5L

New member
אעההה

עשיתם לי חשק ללכת לראות את המחזמר בוידאו:) הלכתי.. ראיתי נהנהתי! כל כך כל כך כל כך אוהב את השיר של לילי הנמרה על הסלע "מרוחות השמיים......בואי הרוח הטובה". (ועכשיו יבוא מישהו כרגיל ויתקן אותי) מחזמר מדהיםםםםםםםם רק עכשיו שמתי לב כמה פעמים התפאורה משתנה! בהתחלה חשבתי שהם מגיעים לארץ לעולם-לא אז התפאורה נשארת אותו דבר אבל היא משתנה מלא פעמים! יאואוא כמה זה מחזמר יפה.

Nir5L

New member
שני דברים

1- פעם היה פה דיבורים על גירסאות שונות של קלטות. קיצר לי יש את השיר של סמי בקלטת. (אם מדובר על השיר שהוא שר ביחד עם השודדים לוונדי אחרי שהיא מבקשת ממנו לשחרר אותם) 2- מי שיצא לו לראות את ההפקה עם גיל ססובר: ססובר מתעופף בהפקה הזו? כי בקלטת לא רואים אותו פעם אחת עף.. וחבל.. אויי והתפאורה נוראית בגירסא השניה אני מקווה שבחדשה הם ישקיעו...

0Maori0

New member
אממ...

אני ראיתי את ההפקה עם גיל ססובר בזמנו. וכן, הוא מתעופף לו חחחח

מחזמר מדהים!!! יש לי אותו גם

בגרסה של חנוך רוזן-חני נחמיאס, ת'אמת אין לי מושג איך הקלטת הזאת הגיעה אליי לבית בהתחשב בכך שהייתי בערך בת 3 וחצי כשהמחזר יצא..אבל נו טוף- אני לא מתלוננת.. ואני גם מאוד אוהבת את השיר של לילי הנמרה על הסלע..אבל זה הולך ככה: "אל רוחות השמיים תפילתי אשא בואי הרוח הטובה" (יש לי את זה באינפו של האיי סי)

Nir5L

New member
איייי

אני פשוט חולה על השיר הזה! במיוחד שחיה סמיר שרה אותו (לא שעוד מישהי שרה) אבל היא פשוט עושה אותו מדהים!!! וגם את השיר השני שלה! אור , אור אש, אדם לאדם, אפר מרחש, הלילה אדם, של ברית הדמים לכל העמים לבנים אדומים, אדומים לבנים. באנוש לאנוש, מיום בריאתו יחבק מבטו ויבוא ליקראתו בשלום לשלום בשלום לתודה אור אור אני ואש אתה ממש ממש ממש לא בטוח במילים...

Cabaret

New member
לא הוא דווקא צדק...

זה הלילה אדם.... :) ואני מת על המחזמר הזה... כל הילדות שלי התבססה עליו ועל אוכל. =)

Nir5L

New member
חחחחחחחח

א- אין סיכוי שזה הלילה החם. ב- התבססה עליו ועל אוכל.. חחחחחחח קרעת אותי:) מחזמר מדהים!!! עכשיו שאני יותר גדול ויותר בוגר ושאני צופה פה אני בוחן אותו מכל מני זוויות ואני פשוט חייב לציין שזה אחד הגדולים והיפים ביותר שעלו כאן! אני מאוהב בתפאורה של המחזמר הזה! חחח

שני השירים האמורים הם סוג של

פסגת היצירה הישראלית המקורית-וחיה סמיר נתנה בהם חיים יוצאי דופן- המילים,אגב- אור,אור אש אדם לאדם אפר מלחש הלילה אדם בברית הדמים שלום נבקש,באור ואש

גם אני ראיתי את הגירסה המדהימה הזאת

אני כל כך רוצה לקנות את הקלטתתתת איזה זכרונות!!!!!!!!!!

יש סיכוי לטלפון של המקום?..

אני גרה ליד חיפה ואני מנסה שנים להשיג את קלטת במצב טוב בגלל ששלי חצי שבורה ובסכנת הריסה כל פעם שאני רואה אותה [כן כן בגיל 17 וחצי אני עדין רואה את המחזמר]. יש סיכוי שתוכל לתת טלפון של החנות, אולי אני אצליח להזמין מהם?

למעלה