פיטר האמיל

dimfo

New member
פיטר האמיל

לא שמעתי מעולם חומר שלו, מלבד pawn hearts של VDG. מאיזה מאלבומי הסולו מומלץ להתחיל?

vdgg

New member
פיטר האמיל - סולו

השלישיה: Chameleon in the shadow of the night Silent Corner / Empty Stage In Camera מומלצת ביותר. האלבומים הללו הפכו נדירים, ולכן אם אתה מוצא אחד מהם - תקנה. אם יש באפשרותך לקנות כל אחד מהשלושה, אני הייתי מתחיל מIn Camera. אסף

אני דווקא...

...הייתי ממליץ להתחיל עם Silent Corner מבין השלושה. אמנם אני חושב היום שIN CAMERA הרבה יותר טוב ובוגר, אבל עדיין סיילנט יותר קליט וגם מכיל את אחת מהיצירות האהובות עלי של האמיל (A Louse is not a home). אם שמעת מואן דר גאף רק את פון הארטס, הייתי ממליץ לך גם לשמוע את STILL LIFE - שני אלה הם הפייבוריטים שלי מהלהקה הזו. אל תהסס לחזור אחר כך לעוד המלצות (בהנחה שתאהב את החומר
) - לא חסרים להאמיל אלבומים (50 בפעם האחרונה שהוא ספר...) NP- Robert Wyatt - Dondestan

giloni

New member
מתנדב לשנות כיוון

האמיל השקט או האמיל הזועם? אוהב את הזועם? דבוק בהמלצות שקיבלת ותהנה. אוהב את השקט והרוגע? אל תתבייש להשיג את Love Songs, למרות השם. אני בכלל הייתי מציע להתחיל עם Firesheeps שהוא אלבום די זנוח, אבל לטעמי אחד היפים שלו: Singer-Songwriter אמיתי. יקי

zek

New member
מוזר שאתם לא מזכירים את Over

לטעמי זהו אלבומו המיוחד ביותר ואחד מהאלבומים הגדולים ששמעתי בחיי.

Over על ההתחלה? ../images/Emo13.gif

אולי ישר ניתן לו חבל תליה ונגמור עם זה?
NP- John Greaves- Songs

bloodmachine

New member
in camera ../images/Emo20.gif

אם כבר הזכרת זאת אז היה בסוף שנות ה-80 הרכב אינדי/מחרתי תחת השם הזה שהוציא מספר אלבומים די מעניינים. אם תרצה עוד פרטים רק תגיד: יאס סיר

למעלה