פיטר ג'ק וחנה

Darakan

New member
פיטר ג'ק וחנה ../images/Emo58.gif

לאור הקומיקס האחרון + הדקה וחצי ששודרה לפני פרק 13 (בו נראה כי הצבא עלה על עקבותיו של טד בנבאדה לאחר הפגישה עם חנה), איך לדעתכם יתפתח הסיפור?

אספיר85

New member
אהע2!../images/Emo54.gif

זה ממש חכם לשים ספוילר ולא לסמן למה הוא! זה כ"כ מעצבן אותי.

../images/Emo4.gif רגע רגע. מש"ש.../images/Emo58.gif

הצבא לא עלה על עקבותיו של טד! בוא ברח לנבאדה, וחנה מצאה אותו שם. איך? את זה כבר היא תסביר...
^^ אבל הצבא לא מצא אותו, עובדה שבקומיקס כתוב שה-CIA תפס אותה, והיא הבינה שמר בנט הוא לא חלק מCIA [קצת מזכיר את הפתיח של העונה הראשונה של זהות בדויה!
"אז גיליתי שSD6 לא חלק מה-CIA..."
]

Darakan

New member
הוא כן ../images/Emo58.gif

לא קראתם את הקומיקס האחרון אה?

Darakan

New member
מה מש"ש בראש שלכם?!

הכל שודר/פורסם כבר! הדבר היחיד שקרה הוא שטעיתי במספר של הפרק (12 במקום 13).

אספיר85

New member
מצטערת../images/Emo54.gif

אבל דברים שיוצאים לפירסום באינטרנט לא מגיעים להישג ידם של כולם. ואני אישית לא נקלתי בפיסת המידע הזאת (לפחות עד עכשיו).

Darakan

New member
הקומיקס הוא חלט אינטגרלי מהסדרה

והוא לא מהווה שום ספוילר.

מש"ש=משהו שלא שודר

הקומיקס שודר בטלוויזיה? אם הקומיקס היה חלק אינטגרלי מהסדרה לא היה צורך לשים את ההקדמה בפרק הקודם העוסקת בכל מה שקרה בקומיקס.

Darakan

New member
ההגדרה שלכם של מש"ש היא דבילית

בגלל שכתוב "משהו שלא שודר" ולא "משהו שלא פורסם"? כל עוד זה מופיע במדיה כלשהי באופן רשמי מבחינתי הוא לא מש"ש. הקומיקס נמצא שם מסיבה כלשהי, והוא לא מוחבא. לא סתם בוחרים לפרסם אותו במקביל לשידור הפרק בטלויזיה. זה בדיוק כמו משחק ה-TLE של Lost שהוסיף פרטים חדשים ותרם להבנת הסדרה, רק שפה, היוצרים חושפים את המידע באופן ישיר ולא בצורת משחק חבוי.

אספיר85

New member
טעות../images/Emo54.gif

אני כמירה המון אנשים שרואים הירוז ולא שמעו על הקומיקס. העובדה שהוא מפורסם באופן חוקי באינטרנט, על זה אי אפשר לערער, אבל הוא באמת לא שודר. וזה מה שהוא אותו ל משהו שלא שודר (ע"ע- מש"ש). אז אתה לא יכול להגיד "זה פורסם באינטרנט אז עכשיו אני יכול לדבר על זה כאן חופשי, ומי שלא מכיר את הקומיקס שידפק, למה שאסמן? הרי זה מפורסם באופן חוקי".

אספיר85

New member
הודעה מתוקנת../images/Emo122.gif../images/Emo54.gif

אני מכירה המון אנשים שרואים הירוז ולא שמעו על הקומיקס. העובדה שהוא מפורסם באופן חוקי באינטרנט, על זה אי אפשר לערער, אבל הוא באמת לא שודר. וזה מה שהופך אותו למשהו שלא שודר (ע"ע- מש"ש). אתה לא יכול לבוא לפורום ולהגיד "זה פורסם באינטרנט אז עכשיו אני יכול לדבר על זה כאן חופשי, ומי שלא מכיר את הקומיקס שידפק, למה שאסמן? הרי זה מפורסם באופן חוקי".

Tom HaKatom

New member
טכנית, זה באמת מש"ש

אבל זה לא יכול להרוס לאף אחד, וספוילר הוא משהו שהורס [ומכאן שמו] ולכן לא נראה לי שצריך לסמן.

צודק, תעשה דווקא

תהרוס לכולם, העיקר שלא תצא פראייר ותסמן כמו כולם. שורה תחתונה, לא כולם קוראים את הקומיקס, לא כולם מכירים אותו בכלל, הוא מראה דברים שלא שודרו מכאן שהוא הורס. אתה לא רוצה לסמן אל תסמן, באיזה שהוא שלב יתחילו לקרוא את ההודעות שלך כאלה שלא קראו את הקומיקס ונראה מה יקרה..

Darakan

New member
אני ממש לא עושה דווקא

אין לי בעיה להתחיל לסמן ספוילר (מה שעשיתי ד"א. ה-"חטא" שלי הוא החוסר ב-מש"ש), פשוט אני מנסה למצוא את ההגיון בדבר הזה. אם אתם אוהבים את הסדרה למה לא לקרוא גם את הקומיקס (שחלקים רבים ממנו בכלל לא יבואו לידי ביטוי בסדרה ולא לא יהיו לעולם "מש"ש").

אספיר85

New member
כי יש כאלה שלא מודעים לקיומו!../images/Emo54.gif

חשבת על זה? אני לא ידעתי שיש קומיקס בכלל עד שאמרו לי. וזה לא קשור לכמה אהבתי את הסדרה.

למעלה