פיטריות

שקדי

New member
בנוסף על כל זאת../images/Emo163.gif

כדי שהשנה שהשתיל שהה במשתלה תיחשב במנין השנים לחישוב העורלה ולא תיגרע חיבים תוך 24 שעות מרגע היציאה מהמשתלה שהשתיל יגיע לקרקע של המטע המיועד שלו אחרת מתחילים את הספירה מההתחלה ויש רב מיוחד לדבר שבודק את הנ''ל בקפידה מרובה

רוּפֵן

New member
דרך אגב, ראיתי משהו בכרמי בנימינה

אחד מהסימנים של פקחי העורלה. על כמה מה "קוזלות" בתחילת שורה, היו קשורים בקבוקי פלסטיק. לפעמים 2 ולפעמים 3.. בד"כ ראיתי רק סרטים צבעוניים.. שבוע טוף

שקדי

New member
העיקר ש......

הכל נעשה כדברו שבוע טוףףףףףףףףףףףףף

רוּפֵן

New member
אם מדובר ב"כלכלה".. אז כל זמן שיש

מי שמשלם.. יהיה מי שיגדל ו..לפי ה"דינים והחוקים המדוייקים". בדיוק כמו הלקוחות שלך, כך הלקוחות של הקיבוצניקים או המושבניקים. אפשר לקרוא לזה "כפייה דתית" או "צרכנות נכונה". כמו שהיה עם 'מייקל ג'קסון' על בקבוקי ה'קולה'... קיבלו אולטימטום.., אם התמונה נשארת, הציבור הדתי/חרדי לא נוגע..! הורידו. לדעתי, "צרכנות" הכי נכונה שיכולה להיות, ולא משנה הסיבה.

טסונמי1

New member
שורה תחתונה- כשאני רואה כמה

בלאגן והכל רק כדי שהדתיים יקנו אני מבינה כמה דתיים יש....... ניראה שהם הרוב או שעוד מעט יהיו-וזה די מדאיג אותי

רוּפֵן

New member
ואותי מדאיג... שאת דואגת בגלל זה..

ןלא בגלל דברים הרבה פחות מוסריים... אבל, נעזוב זה...

שקדי

New member
זה לא רק זה........

את יודעת כמה פקחים מתפרנסים מההלכות האלו?? ומהכיס של מי הכל יוצא בסוף?? ניחשת נכון...............................

noyron

New member
יש פתרון

תתחילו ל"עשות" ילדים ,הרי יש במדינה בעיות דמוגרפיות (תרתי משמע) רוני

crazyflower

New member
נילון יספיק גם לגינון במיכלים?

שתלתי ערוגה ענקית כולה במיכלים כולם על עדמה מלאה שורשים אני מתכננת לשים בלטות מתחת לעציצים למניעת ריצת שורשים וותיקים לתוך העציץ האם נילון יפתור הבעייה?

crazyflower

New member
למה שיפריע?

אקפל אותו טוב טוב מה שיציץ אכסה באדמה נראה לי יותר עדיף מבלטות תודה!! הסתבכתי עם הבלטות האלה אין לך מושג

דיואית- כמעט בטוח מצוייצת.

בגלל ה"כמעט" אל תאכל אותן- יש בסוג גם פטריות רעילות, ואחת (דיואית משחירה) שאמנם אכילה אבל אסור לשתות אתה אלכוהול.

למעלה