פיטנגו

PITANGA

New member
פיטנגו

שלום לכולם אשמח לקבל רשמים אודות טעמו של הפיטנגו אני גר במודיעין ואם יש מישהו באיזור שמגדל אשמח ליצירת קשר קובי 0505442637 [email protected]

Rebeccan

New member
פיטנגו - יש שאוהבים ויש שלא

טעם מתוק עם נגיעה חמצמצת הפרי הכי טעים כשהוא בשל לגמרי לא לקטוף כשהוא חצי בשל, לא כתום אלא ממש אדום
פרינצסה
בגן הפרחים
פעמיים גשם
בבקשה, ומנת
גם

gitta

New member
חמותי היתה מכינה לפתן טעים

משילוב של פיטנגו מגולען עם תפוחי עץ. לבשל קלות בלי תוספת סוכר, מעדן אמיתי.

מידור

New member
שיח לגידור מאוד יפה וטעים../images/Emo214.gif

השיח מאוד מאוד יפה לגידור. יש לו פירות קטנים אדומים ויפים, מאוד טעימים בטעם אקזוטי חמוץ מתוק. הוא ירוק עד באיזור שלך, נותן פרי פעמיים שלוש בשנה. ניתן להכין ריבות ולפתנים מדהימים מן הפרי, אם ישאר, והוא עשיר בויטמינים ומינרלים. לדעתי מומלץ בחום. אם אני לא טועה יש זכרים ונקבות ביניהם כך שצריך לשתול כמה שיחים. בהצלחה

shalomz

New member
שכחתם להזכיר ריח נהדר של הפריחה

יש לי שיח כזה. הוא פורח עכשיו - כמה מאות פרחים לבנים קטנים, דומים לפרח ההדס עם ריח חבל"ז.

shalomz

New member
על הכרמל בחיפה.

לא נראה לי שצריכה להיות בעייה מבחינת מזג אוויר. אין הבדל כזה גדול בין חיפה למודיעין. כמו שאמרתי, אצלנו השיח ממש משגשג בלי טיפול מיוחד (חוץ מהשקייה כמובן). דרך אגב אני די אוהב את הפרי, אבל אין ספק שיש לו טעם לא קונבנציונלי. משהו כזה חמוץ מתוק. -- שלום

shalomz

New member
וסתם דרך אגב

הנה סוקולנט שיש לי בגינה ופרח ממש יפה השנה

נחל

New member
אני גרה לידך ויש לי 3 שיחי פיטנגו

שנותנים כל שנה פרי אדום ומתוק. אם מורידים או אוכלים את הפרי לפני שהוא אדום כהה - הפרי חמצמץ.הוא בשל רק כשהוא בעל צבע אדום כהה.

kobi 101

New member
אשמח אם תצרי קשר

לום לך הייתי מבקש לקבל אינפורמציה נוספת על הפרי כמו גם ללמוד על דרך גידולו ובעיקר על טעמו ואם יהיה אפשר לטעום ממנו לכשיבשיל אז בכלל יהיה נהדר אנחנו גרים במודיעין( אני מאוד מסוקרן ) בברכה קובי 0505442637 [email protected]

r66

New member
שונאת פיטנגו, אבל מגדלת בשביל

הילדים. הריח שלו דוחה, לטעמי. פעם אפילו ניסיתי להכין ממנו ליקר ולא הייתי מסוגלת לטעום ממנו בגלל הריח. פיטנגו

סאקרה

New member
לא לשכוח-יש גם פיטנגו ../images/Emo89.gif ללא פרי

אם רוצים פרי,צריך לדאוג ל2 שיחים לפחות משני המינים. ניסיתי פעם להרכיב זכר ונקבה על כנה אחת ,של זכר. אחרי שנתיים הזכר הרג את הנקבה ונשארתי בלי פרי..

שקדי

New member
מעולם לא שמעתי על הצורך בזכר ונקבה

יש לךי שיח אחד שנושא פרי 3 פעמים בשנה משוגע על הפרי וכנ''ל השכנים ועוברי האורח אז נרים כוסות....לחיי הפיטנגו שבדרך.........

למעלה