פיטמה שקועה

קואאלה

New member
פיטמה שקועה

יש לי פיטמה אחת שקועה, אני יודעת שהתינוק לא יונק מהפיטמה אלא מהציצי, אבל אני רוצה להיות רגועה ומוכנה לקראת הלידה {אני בשבוע 37}, בכל אופן, אני אלך ליועצת הנקה אחרי הלידה, לא רוצה לפני מסיבות אישיות.. שמעתי על הכנה ליניקה בעזרת קונכיות סיליקון, שזה נקרא: מעצב לפיטמה שטוחה, מישהי התנסתה בכך? והאם זה באמת עוזר? ואם כן, האם צריך להתחיל כבר מעכשיו להשתמש בזה? אני יודעת שיש גם פיטמות סילקון, שבהתארם לתשובתכם - אני אשקול לנסות זאת.. בבקשה אל אל אל תגידו לי ללכת ליועצת הנקה לפני הלידה... לא שייך אצלי -אלא רק אחרי!!! מקווה שתעזורנה לי... תודה!

sagitlaleche

New member
פטמה שקועה (מופנמת)

שלום קואאלה. אל תדאגי, לא אומר לך ללכת ליועצת הנקה לפני, אם את לא מעוניינת בכך. יש כל מיני סוגים של פטמות שקועות. יש פטמות שבעת הגירוי (ההנקה או אפילו גירוי מיני) הן נכנסות פנימה, ויש כאלו שיוצאות החוצה. בכל מקרה, נכון, התינוק יונק מהשד ולא רק מהפטמה. תינוק שתופס טוב מוציא את הפטמה לבדו. הפטמה היא רקמה אלסטית שיכולה להימתח ולהתגמש. בפה של התינוק הפטמה משלשת את אורכה כדי להגיע עד לאחורי הפה. יש כל מיני שיטות לעזור לפטמה לצאת לפני הלידה, ואת יכולה לנסות אותן: קונכיות מיוחדות או אפילו שאיבה על ידי מכשיר שעושים בבית ממזרק. את יכולה לבחור מה שנראה לך. פטמות סיליקון הן פתרון שצריך להינתן רק על ידי יועצת הנקה מוסמכת IBCLC שראתה אותך, את התינוק, את התפיסה והחליטה שזה מה שטוב לכם. בהצלחה ולידה טובה.

למעלה