פיטי מחכה ל
ב ב ו ב י ל ה New member 23/6/07 #6 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif מחוסן ומסורס. אוהב לשחק ולהתלטף!!
ב ב ו ב י ל ה New member 23/6/07 #7 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
M Miss Tory New member 23/6/07 #9 וואו איזה יצור מתוק! כל כך חבל שלא יצא לי להגיע לבקר אותו עדיין... אני מתפתה לא להיות בית אומן... הכי יפה בעולם! (כי הוא דומה לשימי, אלא מה?)
וואו איזה יצור מתוק! כל כך חבל שלא יצא לי להגיע לבקר אותו עדיין... אני מתפתה לא להיות בית אומן... הכי יפה בעולם! (כי הוא דומה לשימי, אלא מה?)
ק קיסם אוזניים New member 26/6/07 #15 איך הוא עם חתולים? ידוע? מעניין. אגב, אולי בשבת הקרובה תנסי לצלם אותו שוב עם ילד קטן? האידיאלי בעיניי, זה לצלם אותו משתובב עם חתולה, אבל האם זה אפשרי? אני מתגעגעת אליך, פיטי !!
איך הוא עם חתולים? ידוע? מעניין. אגב, אולי בשבת הקרובה תנסי לצלם אותו שוב עם ילד קטן? האידיאלי בעיניי, זה לצלם אותו משתובב עם חתולה, אבל האם זה אפשרי? אני מתגעגעת אליך, פיטי !!
ב ב ו ב י ל ה New member 26/6/07 #16 לא ברור איך הוא עם חתולים,ולכן לא נראה לי שאנסה זאת, אבל באמת ביום אימוץ האחרון ילדים שיחקו איתו,והוא שיתף פעולה כל כך יפה.... פיטי מתגעגע ומחכה לראות אותך ואת צ'ופי...
לא ברור איך הוא עם חתולים,ולכן לא נראה לי שאנסה זאת, אבל באמת ביום אימוץ האחרון ילדים שיחקו איתו,והוא שיתף פעולה כל כך יפה.... פיטי מתגעגע ומחכה לראות אותך ואת צ'ופי...