פיטורי מנקה

מצב
הנושא נעול.
פיטורי מנקה

פיטורי מנקה
שלום, יש לנו בבית מנקה שלא עושה את מלאכתה נאמנה והיינו מעוניינים לשלוח אותה לחופשי. היא עובדת אצלינו חצי שנה ועדיין לא רשמנו אותה בביטוח (כי כל הזמן לא היינו סגורים אם אנחנו רוצים אותה). רציתי לברר בדיוק מה אנחנו חייבים לתת לה? חופשות? פיצויים? מה החוק? תודה!

דמי חופשה בלבד

פיטורי מנקה
שלום, יש לנו בבית מנקה שלא עושה את מלאכתה נאמנה והיינו מעוניינים לשלוח אותה לחופשי. היא עובדת אצלינו חצי שנה ועדיין לא רשמנו אותה בביטוח (כי כל הזמן לא היינו סגורים אם אנחנו רוצים אותה). רציתי לברר בדיוק מה אנחנו חייבים לתת לה? חופשות? פיצויים? מה החוק? תודה!
דמי חופשה בלבד

Charlotte Chamb

New member
זה אומר שהיא זכאית לפדיון חופשה

מה זה אומר בדיוק?
היא עבדה אצלינו חצי שנה פעמיים בשבוע כל פעם 5 שעות וקיבלה 130 על כל יום תודה!
זה אומר שהיא זכאית לפדיון חופשה
1.24 ימים, שזה 162 ש"ח במקרה שלכם. וזה מה שאתם צריכים לתת לה, ובנוסף להודיע לה על הפיטורים שבוע מראש

Charlotte Chamb

New member
כן. ואת השכר האחרון שלה כמובן ../images/Emo45.gif

שורה תחתונה?
להגיד לה שבוע מראש ולתת לה 162 שקל וזהו?
כן. ואת השכר האחרון שלה כמובן

הייתי מציעה לנסח מסמך שאומר שהיא קיבלה הודעה מוקדמת, תמורת חופשה, סך של 162 ש"ח, ושהיא תחתום שהיא קיבלה. ואת ההודעה על פיטורים עדיף תתן לה בכתב, עם תאריך.

מה?? למה כ"כ רשמי?

כן. ואת השכר האחרון שלה כמובן

הייתי מציעה לנסח מסמך שאומר שהיא קיבלה הודעה מוקדמת, תמורת חופשה, סך של 162 ש"ח, ושהיא תחתום שהיא קיבלה. ואת ההודעה על פיטורים עדיף תתן לה בכתב, עם תאריך.
מה?? למה כ"כ רשמי?
אני לא בעל עסק...

אנחנו לא נגרש

חחח....
כשתפטרי אותה היא כבר לא תאהב אותך (אלא אם כן זו הבת שלך).
אנחנו לא נגרש
אנחנו נמציא סיפור שממנו היא תוכל להסיק שכבר לא יישתלם לה יותר לעבוד אצלינו. היא כל הזמן מספרת לי איזה מקסים אני וכמה שההורים שלי נפלאים. נקווה שהיא תבין...

מצב
הנושא נעול.
למעלה