פיטורין

מצב
הנושא נעול.

ZAAGILA

New member
פיטורין

פיטורין
ערב טוב יש לי כמה שאלות ואודה לכם על תשובות פיטרו אותי מהעבודה בחודש 2 כאשר הייתי בחופשת לידה שביקשתי את הפיצויים שמגיעים לי לפי חוק הם אמרו לי תקבלי בתנאי אחד רק אם תחתמי שאת מתפטרת לשם טיפול בתינוק עניתי להם אבל יש לי מכתב פיטורין ממכם אז הם ענו שזה נשלח בתום לב הלכתי לחתום בלשכה ושוב המעבידים לא הסכימו לחתום לי על הטפסים לביטוח לאומי לקחתי עורך דין ואמרתי לא אני רוצה את הפיצויים ושהם יחתמו לי על הטופס הוא אמר אין בעיה ושלח להם מכתב שעלה לי 250 שקלים המכתב לא עזר לאחר כשבוע העורך דין מתקשר ואמר לי שהוא מיוזמתו דיבר איתם והם מוכנים לשלם לי את הפיצויים אמרתי לא תודה רבה ואם הם יכולים לתת לי הסבר מדוייק על הפיצויים הוא ענה שהם לא מוכנים לתת לי שום הסבר תקבלי את הפיצויים ותגידי תודה הסכמתי היום הוא מתקשר והוא אומר לי תראי הם לא מוכנים בסוף לחתום על הטפסים של האבטלה רק פיצויים וזהו עניתי לו שההסכם בינינו היו שתי דברים והוא ענה תגידי תודה רבה שתקבלי את הפיצויים מה את מעדיפה ללכת לבית דין ואני יקח לך 700 דולר התעצבן וניתק את השיחה בבקשה עזרו לי מה לעשות קודם כל האם עלי לשלם לו על השירות שהוא לו עמד בדרישות שלי ומה אתם חושבים שעוד עליי לעשות לגבי הפיצויים והאבטלה ואם הם מוכנים לתת את הפיצויים אז למה להתעלל ולא לחתום לי על הטפסים יש לציין שעבדתי בעבודה זאת במשך 6 וחצי שנים ונתתי את הנשמה.תודה רבה .

מצב
הנושא נעול.
למעלה