פיזיותרפיה

adam777

New member
פיזיותרפיה

שלום לכולם. רציתי לברר מה הם המוסדות בארץ (מכללות/אוניברסיטאות) שמלמדות פיזיותרפיה כמסלול תלת/ארבע שנתי ומה הם התארים שמוענקים במסגרת כל אחד מהמוסדות. כמו כן, מה ההבדל בין התארים? אנ ייודע שאונ' חיפה, לדוגמא, מעניקא תואר B.PT. בתודה מראש.

פיזיותרפיה

- תואר ראשון B.P.T ארבע שנים לימודי יום תעודת בגרות+ פסיכומטרי ארצי או מצרף 04/8240325 דרך אבא חושי 31905 אונ' חיפה, פקולטה ללימודי רווחה ובריאות פרטי מסלול תשס"ד - תואר ראשון B.P.T ארבע שנים לימודי יום תעודת בגרות+ פסיכומטרי ארצי או מצרף 03/6405550 ת.ד.39040 רמת אביב 69978 אונ' תל אביב, בי"ס למקצועות הבריאות בפקולטה לרפואה פרטי מסלול תשס"ד - תואר ראשון B.P.T ארבע שנים לימודי יום תעודת בגרות+ פסיכומטרי ארצי או מצרף 08/6472788 ת.ד.653 וולפסון 4 84105 אונ' בן גוריון, פקולטה למדעי הבריאות, באר שבע פרטי מסלול תשס"ד טעון אישור סופי של המועצה להשכלה גבוהה ביהודה ושומרון. לאחר האישור הסופי המסלול יעבור אותו תהליך במל"ג י"ם. בהליך מל"ג יו"ש לקראת תואר ראשון ארבע שנים לימודי יום תעודת בגרות+ פסיכומטרי ארצי או מצרף 03/9066197 ת.ד. 3 44837 מכללת יהודה ושומרון אריאל, לימודים אקדמיים

adam777

New member
תודה

לא כל כך הבנתי מה מצב התואר במכללת יו"ש ואיזה תואר הם מעניקים כיום. תודה רבה.

adam777

New member
עוד משהו

האמת היא שפה פשוט כתבתי טקסט די ארוך על מנת שההודעת תוקפץ לה - אם תסלחו לי... בכל מקרה, אני עצמי כבר סטודנט כך שהבירור הוא עבור חבר אז אני אשמח אם אוכל לתת לו תשובה. שבת שלום.

למעלה