פיזבן

Witch Child

New member
נצל"ש חשוב מאוד

התקבלתי לתלמה!!!!!!!!!!!!!!!!! עדיין לא, בעצם, אבל עברתי את השלב הראשון. זו התחלה... תודה לכל מי שעודד אותי כשהייתי מדוכאת ועצובה, אני אוהבתותכם.

Wing Chan

New member
הל יאה!../images/Emo109.gif

מזל טוב אחותי!
רגע אה כן הממ מה זה תלמה ומה זה עושה? ;o.o |עמראהבל| אני יודע שזאת חברה שמוציאה קורנפלקסים וביסלי יותר מזה לא מכיר

Chaotic Force

New member
אחי, היא התקבלה לתלמה ילין

הבצפר הכי טוב בארץ לאומנויות, היא נבחנה למגמת קולנוע, ועברה את שלב א'. אם היא תעבור את שלב ב' ואני אעבור את א' וב' היא תהיה איתי בשכבה :) יום שני יש לי את שלב א' :S

Witch Child

New member
בהצלחה.

אם תתקבל, אז לא רק שנהיה באותה שכבה, נהיה גם באותה כיתה, כי פותחים כיתה חדשה לכל מי שמצטרף ב-י'.

מזל טוב!!!!!

בהצלחה בשלב ב' טליההה!!! אם אני אחד מאלה שעודדו אותך, אז אין בעיה..תמיד. אממ..אממ.. שמעתי שתלמה זה מאוד פלצני.. כאילו, בצפר לאומנויות מצוין, כמובן, אבל עדיין פלצני ביותר..

Chaotic Force

New member
לא ממש, פשוט

הרוב שם זה קומבינות, וקומבינות לפעמים קשורות לכסף, מה שאומר שיש שם הרבה ילדים שיש להורים שלהם הרבה מאוד מאוד כסף, אז הם צפוניים, והם הפלצניים. אבל יש חבר'ה שהם פשוט מוכשרים והם התקבלו והם בסדר גמור.... חוץ מזה, שהבצפר מפוצץ בסמים וכאלה, אמרו לי שכמעט כל אחד שם לוקח סמים, לא הרואין וכאלה, מריחואנה יענטו "קלים".

LuLuLu iT

New member
ייהההה ,טופי לך ^____^../images/Emo13.gif../images/Emo64.gif

מזל טוב?
המונמון בהצלחה בשלב הבא. את תעברי

Nurmidor

New member
מגניב לך! ../images/Emo140.gif

למדנו על ביצפר תלמה ילין בשיעור אנגלית
היה עליו מאמר בספר הלימוד שלנו

למעלה