פיוצ'רמה

cundason

New member
פיוצ'רמה

יש לי שאלה.. רק עכשיו גיליתי את הפורום הזה,למרות שאני הרבה זמן בתפוז.. אני מאוד אוהב את שתי הסדרות,ובזמן האחרון התמכרתי לפיוצרמה. מה ששדרג את החיבה שלי לסדרה היה הפרק בשבוע שעבר עם סימור הכלב.. בעקבותיוהתחלתי לחקור קצת על הסדרה,וגיליתי את הפורום.. אבל אני רואה שיש פה רק דיונים על הסימפסונס.. הוא גם על פיוצ'רמה,או שיש פרורום אחר לזה?

AlBundy

New member
אני מניח שראית את הכותרת

זה שיש פה בעיקר דיונים על הסימפסונס זה (לדעתי) בגלל שהסימפסונס היא סדרה יותר פופולרית עם יותר פרקים שעדיין משודרת, בעוד את פיוצ'רמה הרבה אנשים (כולל אותי, לצערי) לא מכירים כ"כ טוב.

GK_FF

New member
יש גם על פיוצ'רמה.....

עד לפני חצי שנה\שנה ממש לא אהבתי את הסדרה, אבל אז התחלתי לראות אותה מהאינטרנט מתחילת העונה הראשונה ופשוט התאהבתי. אני כבר אחרי שסיימתי וראיתי את כולה ועדיין אשמח לדבר עליה אני חושב שזאת סדרה מקסימה וברמה מאוד גבוהה.. (כולל עלילה ודמויות, דבר מאוד חלש ברוב סדרות הקומדיה האמריקאיות - בעצם בכל הסדרות האמריקאיות)

cundason

New member
הסדרה גדולה

שלא תבינו אותי לא נכון..אני חולה גם על הסימפסונס. אבל פיוצ'רמה מתוחכמת יותר.יש לה הרבה מסרים,והתחכמויות על חשבון המון דברים. ראיתי את הסדרה עוד מזמן,כששדרו אותה בSTAR.תמיד אהבתי אותה. אבל שלשום ששידרו את הפרק עם הכלב,זה פשוט תפס אותי,ושדרג את האהבה שלי לסדרה.

starman

New member
פורום אחד לשניהם

הדיונים הם לגבי שתי הסדרות , הרוב זה לסימפסון כי זה עוד מתקדם .

למעלה