פיוצ'רמה חוזרת!

T nager

New member
פיוצ'רמה חוזרת!

סדרת האנימציה בוטלה ב-2003 בגלל רייטינג נמוך. הביקוש העצום ל-DVD עשה את שלו ו-13 פרקים חדשים יופקו בקרוב פיוצ'ראמה אומנם לא זכתה להצלחה כמו "משפחת סימפסון", "סאות' פארק", ו"המלך היל" אבל היא משכה מיליוני מעריצים ברחבי העולם. 5 עונות הופקו משנת 1999 והמסך ירד על פיוצ'ראמה לפני שלוש שנים בגלל רייטינג נמוך. ערוץ הטלוויזיה האמריקני "קומדי סנטרל" נדהם מהביקוש העצום לגרסת ה-DVD ובעיקר מההצלחה הגדולה של הסדרה ברחבי העולם. מדינות רבות רכשו את הזכויות והפרקים משודרים עד היום בסינדיקציה, שלוש שנים לאחר ירידת הסדרה. באינטרנט התאגדו מיליוני המעריצים ולחצו על "קומדי סנטרל" להחזיר את פיוצ'ראמה לעוד סיבוב. זה עבד. כל המדובבים הוחתמו על חוזה חדש ו-13 פרקים חדשים יופקו בקרוב וישודרו בשנה הבאה. המדובבת הבולטת בסדרה היא ללא ספק קייתי סיגל, ששיחקה בסדרת הקאלט "נשואים פלוס" את פגי באנדי. פיוצ'ראמה מציגה את סיפורו של פריי, שליח פיצה שהוקפא בטעות בשנת 1999 והופשר ב-2999. סיגל מגלמת את לילה בעלת העין אחת. פיוצ'ראמה היא מבית היוצר של מאט גרואנינג, אבי "משפחת סימפסון" המשודרת מאז 1989, זו העונה ה-17.

Abibu

New member
אני למען האמת לא כל כך אהבתי

את פיוצ'רמה. לא יודע למה, קשה היה לי להתחבר אליה למרות שהרעיון של האיש שמוקפא וחי בעתיד די מגניב.

toreen

New member
מוזר שרק 13 פרקים בעונה נורמלית

יש יותר מ-20 לפחות

roger4x4

New member
כוח הצופים בפעולה../images/Emo220.gif../images/Emo175.gif

וזה מוכיח שאפשר לעשות כמעט הכול בעזרת מספר גדול של אנשים

BeRo

New member
סוף סוף יש קצת צדק בעולם !!!

מאז שהיא ירדה אני עדיין רואה ואוהב אותה, לא יאומן זהיא חוזרת, אולי זה סימן שעוד תוכניות שהסתיימו בטרם עת יחזרו :)

למעלה