פיוז´ן

bralon

New member
פיוז´ן

לפי מה שהבנתי רובכם כאן לרוב רק מזכירים ג´אז קלאסי ולפעמים גם ג´אז מודרני, האם יש כאן מישהוא שאוהב פיוזן מלבד ג´אז?

funkbass

New member
אני למעשה

יותר בקטע של פיוג´ן ..... כל מה שעם גרווווווווווווב

elad2040

New member
בהחלט.

אני מניח שאפשר להגיד שאני אוהב פיוז´ן. החומר של מיילס דיוויס בסבנטיז הוא פשוט מבריק. return to forever של צ´יק קוריאה הם נהדרים; האלבום head hunter של הרבי הנקוק. חומר קצת יותר חדש: מדסקי מרטין אנד ווד הם מהנים מאד.

zed3

New member
Ah

יש לי איזה דיסק, דיסק מחווה לפליטי קוסובו, לא משנה בכל אופן יש שם קטע של ג´מירוקוואי, "זאב בבגדי כבשה" (אני לא בטוח איך מאייתים את זה). מקורות אמרו לי שזה אסיד ג´אז, שזה לא פיוז´ן לפי דעתי אבל זה עדיין אחלה.

funkbass

New member
לא מבין

מה הקטע הזה שנדבקים להגדרות ..... "מקורות אמרו לי שזה אסיד ג´אז, שזה לא פיוז´ן לפי דעתי אבל זה עדיין אחלה" ... מה הקטע ?

bralon

New member
צודק היה מישהו בפורום שאמר

שהלהקה smashing pumpkins היא גם פיוזן (וגם הוא אמר שהוא שמע מאתרי מוזיקה על כך אבל אפילו לא פירט אילו אתרים)!

bralon

New member
אני מקווה שאתה לא מתבלבל בין...

סטיב ביילי לויקטור ביילי!!!!

zed3

New member
תשובה

מקורות זה חבר שלי שמבין במוסיקה אלקטרונית, היות שאלקטרוני זה מודרני, ו-פיוז´ן זה גם מודרני, אז אסיד-ג´אז זה שילוב מנצח

Yaronimus

New member
המממ

ג´מירוקויי הוא הפופ של האסיד ג´ז... תנסה את jazzanova booster st. jermain

greblin

New member
!!!OH YEA

פיוז´ן זה ג´אז בשילוב של עוד סגנונות, בדרך כלל זה ג´אז-רוק.

Yaronimus

New member
אני!!!

מת על פיוז´ן ואני רק מתחיל! קניתי לא מזמן את weather report - heavy wheather וממש נהניתי יש למישהו המלצות?

Yaronimus

New member
מישהו מכיר הרכב פיוז´ן של

מישהו מכיר הרכב פיוז´ן של פיל קולינס? אם כן מה השם.... ותנו אלבומים מומלצים.

bralon

New member
להקה מצויינת ברנד איקס, מוזר איך לא

הכרתם אותם מקודם (המתופף פיל קולינס היה שם) אבל האמת שגם הבאסיסט פרסי ג´ונס הוא מצויין. בכל אופן למי שיש אודיוגלקסי שיוריד את השירים הבאים:stellerator, virus ו-manifest destiny.

למעלה