פיה.. שלי,

פיה.. שלי,

אולי תגידי שלום לפורום ותציגי את בעית האכילה שלך? זה פשוט פורום, ככה יותר קל להתייחס לאנשים.. תספרי טיפה, לא יותר מדי על עצמך, מה את מרגישה ואז אנשים יגיבו ויתמכו בך..

שלום לך, פיה יקרה

רציתי להיצטרף לקריאתה של ניב ולבקש ממך להצטרף אלינו. עקבתי לאחרי חלק ממה שהיה אתמול....ראיתי וקראתי את כאבך. ואני יודעת מניסיוני שכאב כזה לא עובר לבד. צריך טיפול, אבל עוד לפני שאנו מגיעות לכך - הרבה לפני, אני מציעה לך להעזר בפורום שלנו. אני סומכת על ניב המקסימה שהיא כבר סיפרה לך על הפורום. ועל מה שהוא יכול לתת. אבל אני רוצה לציין לפנייך שוב את היתרונות הגדולים שקיימים פה, בפורום שלנו. לי אישית קשה יותר לשוחח בצ`ט, ויותר נוח ויעיל להשאיר הודעות. תיבחרי לך את דרכך שלך, ואפשר גם לשלב. אנחנו פה, כמו שבטח ניב אמרה לך - כמו מישפחה אחרת גדולה. כולנו אחים ואחיות לצרה, או לפחות רובנו - חוץ מכמה מלאכים שבאים לעודד גם מבחוץ. פה לא תישמעי ביקורת, או כעס, או שלא יבינו אותך על מה שאת מרגישה וחשה. תמיד תמצאי את מי שיזדהה איתך ומי שתיזדהי איתו. יש פה מגוון רחב של בעיות, כל אחד ובעיתו שלו - אבל אנחנו לומדים להכיר אחד את השני ולתמוך כשצריך. וכל זאת תחת מעטה האנונימיות. תגלי גם שאת לא לבד בבעיות שלך. יש עוד אנשים הסובלים מאותן בעיות ותחושות קשות. לכולנו יש עליות וירידות, ימים טובים יותר ופחות. אבל כולנו תומכים ומחזיקים יחדיו אחד את רעהו כדי להמשיך הלאה, ולהגיע לזמנים טובים יותר. וגם אם יש רגע קצר, שבו המועקה הקשה שאת חשה נעשית קלה יותר ולו בקצת, זה כבר שווה את המאמץ. אז הנה - אני מציעה לך להעזר בנו. ומבטיחה לך שלכל קושי ומועקה יש מרפא. אולי הוא לא ניראה בברור מתוך החור השחור, אבל לאט לאט נטפס יחד קצת יותר למעלה, ונגלה שהאור קצת יותר בהיר וחזק. מזמינה אותך להציג את עצמך אם תרצי את יכולה לספר על עצמך קצת, ואני מבטיחה לך שהתגובות שתקבלי לא תהינה מבקרות. להפך. אנו נקבל אותך בברכה לביתנו החם. וכן כל אחת הסובלת מבעיית אכילה, ויכולה להעזר בנו. אולי בהמשך, אחרי שתתחזקי קצת, תגלי גם שתמיכה באחרות הנמצאות במשבר מחזקת מאוד. ונותנת תחושה טובה. אבל זה רק אחרי שתצאי את מהמשבר שלך, ותראי שיש בשביל מה ובשביל מי. ואפשר לעשות זאת. מבטיחה לך מנסיוני האישי. זה לא קל, ויש המון ירידות ועליות. אבל זה שווה. כולנו יחדיו נלחמים את אותה המלחמה. ואנחנו עוברות כל יום, כל קרב בזמנו. יש ימים של הפסדים ויש ימים של ניצחונות. ומאותם ימים של ניצחון צריך לאסוף את הכוח להמשיך. מקווה שתצטרפי אלינו את יכולה ומוזמנת גם רק לקרוא בתור התחלה. לפעמים גם זה מחזק. מחכה לתגובה ומבטיחה לך שתמצאי פה אנשים אוהבים ותומכים. וגם כואבים לפעמים. אבל אנחנו תמיד משמשים כגב אחד לשני. ומחזקים ככל יכולתנו במסגרת האפשר. שלך תמיד מאיה

פייה

New member
שלום נעים מאוד אני פיה

הכירו את משפחתי ואת ביתי . אני מצרפת לכם מפה רק תגידו לי אם היא נכונה והיגעתם למקום המתאים כי זו הפעם הראשונה שלי. אתם מוזמנים לבקר. אני פיה קטנה שאיבדה מכוח הקסם שלה. עצוב לה

פיה יקרה

הצלחת בצורה מסחררת. נעים הבית שלך, ויפה. פיה קטנה, כוח הכסם שלך לא אבד. הוא גם לא יאבד לעולם. העצב קצת משפיע עליו, אבל גם הוא יעבור. כמו כל דבר בחיים. שמחה כל כך שהצטרפת אלינו. ברוכה הבאה למשפחה,ילדה. אנחנו כבר אוהבים אותך. ועוד לא הכרנו! שלך תמיד בכל עת וזמן מאיה

למעלה