אוקיי,כאילו למישו אכפת ממה שאכתוב.
נהיה פה קצת יבש בזמן האחרון אז גנבתי שאלון [אני כה שנונה]. מה השעה עכשיו? 21:58 מי אני [לא אני אני, אתה]? בן אדם......, מקס, נעים להכיר.... עוד 10 שנים אני אהיה: מספיק לי לדעת שבעוד 10 שניה אני אהיה.... אני רוצה להתחתן בגיל: 27 25 אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס'): רק אני או שאפאחד לא רוצה להיות שם. אני רואה/לא רואה מונדיאל כי: אני אוהב להמר $ מספר המזל שלי (?): 13 הצבע האהוב עליי הוא: צבוב/ שחור האדם שאני הכי אוהב הוא: אחי חברת הסלולרי שלי היא: כתום (orange) אני חושב שפוליטיקה זה: רק מילים ללא טועלת ולעומת זאת מוזיקה זה: טעם בחיים את רוב פעולות היום אני עושה ביד(LOL)ימין/שמאל (אלא אם כן יש לכם עוד יד): ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב: בחדר שלי ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע: שחור/לבן(פחות)/וקצת אבל ממש קצת צבעים. אחד החפצים המשונים שיש לי הוא: מנורת לבה... המיטה שלי היא בגודל: 220ס"מ כי אני 184 ס"מ יש לך פח בחדר? כן מה יש לך על דלת החדר? "שטח בלי שטויות" המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה של IBM גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? בניין...לא מסריח....ישן חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) מכונאי...חח סתם פסיכולוג... מה החלום שלך לעתיד הקרוב? לקבל בגרות...ואולי אוניברסיטה... אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...)אממ תלוי אין לי העדפה...בנות גבוהות...ונמוכות...כל אחת עם ההתאמה שלה...יש כאלה שמתאים להן להיות גבוהות ויש כאלה שלא...אבל...אמצע הכי טוב.. יש לך קרוקס? שזה??? שווה את הכסף לדעתך? איזה מזל אסטרולוגי אתה? איריה יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? לא, יכולה להגיד? מתגאים ביהדות? לא ממש...(מצטער אל תהרגו אותי) מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? לא יודע למה...אפילו אם המצב חרא שם אבל עדיין ארה"ב...אם לא אז SWEDEN היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו"ל? לא יודע...עדין זה לא תלוי בי..."לרצות זה לא מזיק, מזיק זה כשלא רוצים דברים" כן/לא ------ סמים: לא סיגריות: לא מותגים: 50:50 שיניים כמו של רונאלדיניו: מה הבעיה עם השינים שלו? כסף כמו של רונאלדיניו: ממש לא שיער כמו של בקהאם: לא שרירים כמו של אבי ביטר: לא שיניים תותבות: [נשבעת אני לא כתבתי את החרא הזה ] יש לי אחת...>.< ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם: לא פרחות וערסים [במילים אחרות, רוב תושבי פ"ת]: מה "כן/ לא" פה.... וודקה: שיט שאלה מכשילה.....אולי.... נישואים:רוצה, בעתיד אהבה:אין לי *איזה שיר מתנגן לכם בראש עכשיו? אני שומע שמוליק טיאר מה השעה עכשיו? 22:10 רק שתקלטו כמה דקות יקרות בזבזתם מחייכם על החרטבונה הזה חח לא יודע אם חרטבונה אבל אהבתי. תודה. מקס.