*פיהוק*

גם לי אין

אין לי שיניים

Way Of Dance

New member
התשובות שלי בתור משועממת מאוד

מה השעה עכשיו? 18:37 מי אני [לא אני אני, אתה]? אני מישהי...מעדיפה לא להגיד כרגע עוד 10 שנים אני אהיה: משהו בעולם הספורט אני רוצה להתחתן בגיל: אמממ 25-27 אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס'): אממ שנתיים וחצי קצינת כושר אני רואה/לא רואה מונדיאל כי: אני לא רואה כי זה סתם בזבוז זמן מספר המזל שלי (?): 6 הצבע האהוב עליי הוא: הכל חוץ מגוונים של חום וורוד האדם שאני הכי אוהב הוא: אממ החברות שלי חברת הסלולרי שלי היא: אורנג' אני חושב שפוליטיקה זה: סתם...העיקר הם מנהלים ת'מדינה בחרא צורה ולעומת זאת מוזיקה זה: משחרר בעיקר אם רוקדים את רוב פעולות היום אני עושה ביד(LOL)ימין/שמאל (אלא אם כן יש לכם עוד יד): יד ימין אבל מה הקטע אצלי זה רגל שמאל הטובה חחח המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב: בחדר האישי שלי ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע: אממ כל מיני אני אוהבת הרבה צבעים אחד החפצים המשונים שיש לי הוא: אמממ פאזל בצורת כדור המיטה שלי היא בגודל: יחיד...אני אוהבת שזה קטן ויש מקום לזוז בחדר יש לך פח בחדר? כן בצבע תכלת מה יש לך על דלת החדר? אממ בחוץ כל מיני מדבקות ופלאיירים ושלט כניסה לחדר ובתוך החדר שירים שאני אוהבת שהדפסתי המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? אלחוטית גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? בית פרטי חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?)ממש לא אני חולמת להיות מה שאני רוצה להיות מה החלום שלך לעתיד הקרוב? אמממ לעבור את הקיץ בשלום אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) קצר ורחב יש לך קרוקס? כן מה לעשות...זה נוח לי שווה את הכסף לדעתך? אמממ זה שווה את הכסף אבל אם זה היה זול יותר זה היה יותר סביר איזה מזל אסטרולוגי אתה? קשת יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? אמממ 7 מתגאים ביהדות? לא מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? אממ ברזיל היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו"ל? במקום אחר בארץ בכיפ ובחו"ל עוד יותר בכיפ כן/לא ------ סמים: לא סיגריות: לא אבל לא אכפת לי לנסות מותגים: בערך שיניים כמו של רונאלדיניו: חחח לא כסף כמו של רונאלדיניו: למה לא?! יש לו הרבה לא חסר שיער כמו של בקהאם: לא שרירים כמו של אבי ביטר: חחח כן בטח רגע...או שלא שיניים תותבות: [נשבעת אני לא כתבתי את החרא הזה ] לא לא לא ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם: אמממ לא פרחות וערסים [במילים אחרות, רוב תושבי פ"ת]: אמממ לא וודקה: לא וודקה אבל אחרים כן נישואים: חחח מאיפה הקרצתם את זה? אהבה:כן *איזה שיר מתנגן לכם בראש עכשיו? בית הבובות של להקת בית הבובות או מוטיב השיכחה בשם אחר מה השעה עכשיו? 18:47 לקח י בדיוק 10 דקות לענות על זה משעמם

FenifoX

New member
טוב אני גם עונה

מה השעה עכשיו? 20:27 מי אני [לא אני אני, אתה]? אני אני לא אתה עוד 10 שנים אני אהיה: בת 27 אוו זה ממש זקן אני רוצה להתחתן בגיל: אני רוצה להתחתן עם גיל אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס'): כמה שפחות אני רואה/לא רואה מונדיאל כי: במילא ברזיל לוקחת מספר המזל שלי (?): 9 והוא הוכיח את עצמו!!! הצבע האהוב עליי הוא: לייט בלו
האדם שאני הכי אוהב הוא: אני חברת הסלולרי שלי היא: סלקום אני חושב שפוליטיקה זה: חרא של דבר ולעומת זאת מוזיקה זה: סוג של סם את רוב פעולות היום אני עושה ביד(LOL)ימין/שמאל (אלא אם כן יש לכם עוד יד): ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב: בבית ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע: כחול על כל גווניו אחד החפצים המשונים שיש לי הוא: ספר של סמי מיכאל המיטה שלי היא בגודל: של מיטה יש לך פח בחדר? שלושה מה יש לך על דלת החדר? פוסטר של *מצונזר* משנת 90 ומשהו המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? בניין חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) does'nt מה החלום שלך לעתיד הקרוב? אחרי שינה טובה אני אדע אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) הכל בפרופורציות יש לך קרוקס? לא שווה את הכסף לדעתך? לא איזה מזל אסטרולוגי אתה? קשת יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? פעם ידעתי, ז"א אני עדיין יודעת פשוט שכחתי. מתגאים ביהדות? ביהדות נטו, כן. מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? ארה"ב היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו"ל? בארץ, בצפון. כן/לא ------ סמים: לא סיגריות: לא מותגים: לא שיניים כמו של רונאלדיניו: לא! כסף כמו של רונאלדיניו: לא מתנגדת. שיער כמו של בקהאם: לא שרירים כמו של אבי ביטר: אבי ביטר השקסי? שיניים תותבות: [נשבעת אני לא כתבתי את החרא הזה] חח לא ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם: לא פרחות וערסים [במילים אחרות, רוב תושבי פ"ת]: יש ערסים חמודים! וודקה: תפוזים נישואים: לא עכשיו אהבה: מעבר לפינה *איזה שיר מתנגן לכם בראש עכשיו? תפוזים/יוני בלוך מה השעה עכשיו? 20:42 נראה לי שזה לא מכוון

bft02

New member
:O

מה השעה עכשיו? 22:00 מי אני [לא אני אני, אתה]? אני ! עוד 10 שנים אני אהיה: חלק מגלגלי משאית אני רוצה להתחתן בגיל:65...הכי טוב. אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס'):לא חשבתי על זה...אממ..3 מספיק :| אני רואה/לא רואה מונדיאל כי:אני לא פראיר\המחשב שלי מתפגר\אין לי כוח מספר המזל שלי (?):98...אין מה לעשות תמיד שאני בא לתחנה 2 דקות והוא שם :p הצבע האהוב עליי הוא:צבע של חתול. P: האדם שאני הכי אוהב הוא:חווה גביש...אבל אל תספרו לה חברת הסלולרי שלי היא:סלקום אני חושב שפוליטיקה זה:חרא....באמת שכן.. ולעומת זאת מוזיקה זה:טוב :] את רוב פעולות היום אני עושה ביד(LOL)ימין/שמאל (אלא אם כן יש לכם עוד יד):התשובה נמצאת בגוף השאלה :O (ימין) המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב:מיון!!!11 ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע:אין לי מושג אחד החפצים המשונים שיש לי הוא:קלמר עתיק...אחד מהדברים ההזויים שאפשר למצוא המיטה שלי היא בגודל: רגיל יש לך פח בחדר?פח זה לא מילה נרדפת לחדר? D: מה יש לך על דלת החדר? כלום המקלדת שלך אלחוטית או רגילה?רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח?בניין...שמסריח לפעמים חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?)רציתי להיות חזן.[באמת D: ] מה החלום שלך לעתיד הקרוב?לא יודע... אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) תגידו,מה נסגר? יש לך קרוקס?לא3#%#@%$#@ שווה את הכסף לדעתך?שווה לתחת ! איזה מזל אסטרולוגי אתה?בתולה יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? מה? מתגאים ביהדות?כן מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? ארצות הברית... היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו"ל?לא...טוב לי פה =] כן/לא ------ סמים:לא סיגריות:לא מותגים:לא. שיניים כמו של רונאלדיניו: זה יהיה שיפור.. כסף כמו של רונאלדיניו:שאלה רטורית? שיער כמו של בקהאם:לא שרירים כמו של אבי ביטר:XD שיניים תותבות: [נשבעת אני לא כתבתי את החרא הזה ]זה יהיה שיפור... ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם:לא פרחות וערסים [במילים אחרות, רוב תושבי פ"ת]:אנשים ספציפיים בלבד :\ וודקה:כה :]] נישואים:מתישהו אהבה:למה לא... *איזה שיר מתנגן לכם בראש עכשיו? Hollowed by the name מה השעה עכשיו? 22:20 :|:|

nany12

New member
טוב נשברתי! גם לי משעמם

מה השעה עכשיו? 21:13:56 מי אני [לא אני אני, אתה]? אתה אתה עוד 10 שנים אני אהיה: בן 27 אני רוצה להתחתן בגיל:ובששון אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס'):שנתיים וחצי (שירות חובה מעודכן:D) אני רואה/לא רואה מונדיאל כי:אני גר במדינה היחידה בעולם שלוקחת על זה כסף מספר המזל שלי (?):12 הצבע האהוב עליי הוא:שקוף האדם שאני הכי אוהב הוא:אמא שלי חברת הסלולרי שלי היא:חברה של גנבים אני חושב שפוליטיקה זה:לא פוליטיקלי קורקט ולעומת זאת מוזיקה זה:כן פוליטיקלי קורקט? (מה זה פוליטיקלי קורקט?!) את רוב פעולות היום אני עושה ביד(LOL)ימין/שמאל (אלא אם כן יש לכם עוד יד):חחח אהבתי. ימין. המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב:דיוק ממולי ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע: בז' בלונדיני אחד החפצים המשונים שיש לי הוא:חתיכת אבן מחומת ברלין ז"ל המיטה שלי היא בגודל: מיטה וחצי. יש לך פח בחדר?אם היה פח הוא לא היה נראה ככה. מה יש לך על דלת החדר? מדבקה די גדולה של כלב דלמטי מהסרט של דיסני המקלדת שלך אלחוטית או רגילה?לא מתקדמת מספיק בשביל להיות אלחוטית...או רגילה... גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח?מכרנו את הכל, כרגע אנחנו רק בבניין חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?)?רופא כשהייתי קטן. מנתח. תודה לאל אני כבר לא מזוכיסט. מה החלום שלך לעתיד הקרוב?ליפול מבניין ולהתעורר שניה לפני שאני פוגע ברצפה אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) ארוך יש לך קרוקס? מה זה? שווה את הכסף לדעתך? בטח איזה מזל אסטרולוגי אתה?אריה יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? 1.234 מתגאים ביהדות?כן מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? אנגליה היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו"ל? כן, אנגליה כן/לא ------ סמים:לא סיגריות:לא מותגים:רק שקם אלקטריק! שיניים כמו של רונאלדיניו: אולי בפורים כסף כמו של רונאלדיניו: לא אוהב כסף ברזילאי שיער כמו של בקהאם: ממתי הוא גידל שוב? שרירים כמו של אבי ביטר: "זה לא שומן זה שרירים!" שיניים תותבות: [נשבעת אני לא כתבתי את החרא הזה ]: שיניים תותבות כמו של רונלדיניו ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם: הגדלת פיטמה שמאלית פרחות וערסים [במילים אחרות, רוב תושבי פ"ת]: מה עם זקנות ובני עקיבא? וודקה: לא נישואים: לאט לאט. כל דבר כשיעבור זמנו. אהבה: איכסה! *איזה שיר מתנגן לכם בראש עכשיו? Soundgarden - The Day I Tried To Live מה השעה עכשיו? 22:29:56

nany12

New member
כן קצת עשיתי דברים בין לבין

דברים ביד ימין חחח סתם

nany12

New member
דוד שלי היה מאלה ששברו אותה

ואחרי זה הלכו להופעה של רוג'ר ווטרס אז זה חתיכת אבן וכרטיס מההופעה כמזכרת

אוקיי,כאילו למישו אכפת ממה שאכתוב.

נהיה פה קצת יבש בזמן האחרון אז גנבתי שאלון [אני כה שנונה]. מה השעה עכשיו? 21:58 מי אני [לא אני אני, אתה]? בן אדם......, מקס, נעים להכיר.... עוד 10 שנים אני אהיה: מספיק לי לדעת שבעוד 10 שניה אני אהיה.... אני רוצה להתחתן בגיל: 27 25 אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס'): רק אני או שאפאחד לא רוצה להיות שם. אני רואה/לא רואה מונדיאל כי: אני אוהב להמר $ מספר המזל שלי (?): 13 הצבע האהוב עליי הוא: צבוב/ שחור האדם שאני הכי אוהב הוא: אחי חברת הסלולרי שלי היא: כתום (orange) אני חושב שפוליטיקה זה: רק מילים ללא טועלת ולעומת זאת מוזיקה זה: טעם בחיים את רוב פעולות היום אני עושה ביד(LOL)ימין/שמאל (אלא אם כן יש לכם עוד יד): ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב: בחדר שלי ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע: שחור/לבן(פחות)/וקצת אבל ממש קצת צבעים. אחד החפצים המשונים שיש לי הוא: מנורת לבה... המיטה שלי היא בגודל: 220ס"מ כי אני 184 ס"מ יש לך פח בחדר? כן מה יש לך על דלת החדר? "שטח בלי שטויות" המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה של IBM גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? בניין...לא מסריח....ישן חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) מכונאי...חח סתם פסיכולוג... מה החלום שלך לעתיד הקרוב? לקבל בגרות...ואולי אוניברסיטה... אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...)אממ תלוי אין לי העדפה...בנות גבוהות...ונמוכות...כל אחת עם ההתאמה שלה...יש כאלה שמתאים להן להיות גבוהות ויש כאלה שלא...אבל...אמצע הכי טוב.. יש לך קרוקס? שזה??? שווה את הכסף לדעתך? איזה מזל אסטרולוגי אתה? איריה יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? לא, יכולה להגיד? מתגאים ביהדות? לא ממש...(מצטער אל תהרגו אותי) מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? לא יודע למה...אפילו אם המצב חרא שם אבל עדיין ארה"ב...אם לא אז SWEDEN היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו"ל? לא יודע...עדין זה לא תלוי בי..."לרצות זה לא מזיק, מזיק זה כשלא רוצים דברים" כן/לא ------ סמים: לא סיגריות: לא מותגים: 50:50 שיניים כמו של רונאלדיניו: מה הבעיה עם השינים שלו? כסף כמו של רונאלדיניו: ממש לא שיער כמו של בקהאם: לא שרירים כמו של אבי ביטר: לא שיניים תותבות: [נשבעת אני לא כתבתי את החרא הזה ] יש לי אחת...>.< ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם: לא פרחות וערסים [במילים אחרות, רוב תושבי פ"ת]: מה "כן/ לא" פה.... וודקה: שיט שאלה מכשילה.....אולי.... נישואים:רוצה, בעתיד אהבה:אין לי *איזה שיר מתנגן לכם בראש עכשיו? אני שומע שמוליק טיאר מה השעה עכשיו? 22:10 רק שתקלטו כמה דקות יקרות בזבזתם מחייכם על החרטבונה הזה חח לא יודע אם חרטבונה אבל אהבתי. תודה. מקס.

למעלה