*פיהוק*נמנמ...

Lettuce Girl

New member
*פיהוק*נמנמ...../images/Emo15.gif

אז קמתי לי הבוקר [טוב אז זה לא היה הבוקר, זה היה לפני חצי שעה, תהרגו אותי
] ובאתי לפורום [אז לקח לי 10 דקות רק לקום מהרפצה כי החלקתי על הפלאפון כשקמתי...
] וראיתי שאין איזה משחק משעשע בפורום [ההודעה של נדב על הטלפון מדנה אכן משעשעת, אבל היא לא משחק.
] אז חשבתי לעצמי [אנוכי עוד לא התעורר
] שכדאי לפתוח משחק. אבל אז נזכרתי שהפורום הזה בדרך כלל לא משתף פעולה עם הרעיונות שלי... אז מי רוצה לכתוב איתי פורומפיק?

Lettuce Girl

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo15.gif

להערה בסוגריים... אבל.. למה לא? זה דווקא יכול להיות פורומפיק חביב מלא רציחות וסקס בין חברים פורום!

King Of Kromags

New member
"חברים פורום"?!../images/Emo103.gif

מה את, רוסיה? [כאן זה קופה אקספרס, חמש מוצרים. הגברת אומרת רוצה סיכן גילוחה, לא רוצה סכין גילוחה
].

Lettuce Girl

New member
*נשפכת מצחוק*../images/Emo15.gif

L
L "הגברת אומרת רוצה סיכן גילוחה, לא רוצה סכין גילוחה" LOLOLOLOLOLOL ואני לא רוסיה.

גל1234

New member
נדב בשבילך

אתה אמרתי רק מעביר זה מסטיק בומממבה, ולובה מעביר מסטיק בומממבה, וילד רק ראצה, רק ראצה, כן? ביסלי זעתר, ולובה מעביר ביסלי זעתר, וילד רק ראצה פרצוף כף! ורק ראצה לחמניות בשומשום! בא מנהל שאל כמה לקוחות בא בלובה? ולובה אמר אחד בא בלובה, כי רק ראצה ילד! רק ראצה! מנהל אמר- לובה הלך בבית שלך. אין עבודה. אין שפה. קששה.קששה" "קודם רצה סכין גילוחה עכשיו אומרת רצה מחזיר גילוחה בא מנהל שואלת כמה לקחות בא בלובה. לובה אומרת אחד בא בלובה!כי רצה סכיו גילוחה לקחת דברים שלך מפה!!לא קנה פה יותר!!" "זה קופה אקספרס אפשר עברת רק חמש מוצרים" -"חמישה מוצרים, כן..." -"את מתקנת עברית מלובה? רוצה יושבת קופה מה לובה ולובה קונה קופה מה את"? -"לא לא...שום דבר זה...בסדר, רק חמישה מוצרים וזהו" -" ואת לא...מכניס מסטיק בומממבה"? -"לא" -"ס'דר"

Only me16

New member
אווץ' זה בטח כאב..../images/Emo4.gif

את בסדר?..חחחח גם לי קרה משהו דומה... החלקתי על סבון
וזה נורא כאב! (עכשיו אנחנו דומים...חח)

Only me16

New member
ניצני..חחחח

את לא צריכה להתעצבן ככה...חח הוא ילמד... אני בטוח שהוא ילד....מתישהו

Lettuce Girl

New member
../images/Emo15.gif

ילד? אז אין יעשה ילד? לא נראה לי. אין לו שחלות. ואם הכוונה ל"ילמד" בכתיב חסר... אממ... אי אפשר.

אבל....|באפי||פיית|../images/Emo96.gif

שרשרתי אבל משומה הוא הוריד את זה למטה. זה לפעמים קורה לי. נראה לי שזה יקרה גם להודעה הזאת.

Lettuce Girl

New member
../images/Emo15.gif

זה הניסיון הראשון לי לעשות משהו יצירתי מהאייקונים המטופשים, אז תסלחו לי [חוץ מזה שאלה גם אייקונים זמניים שאי אפשר לראות בתצוגה מקדימה, אז בכלל...] [זה היה רשום בהודעה הקודמת אבל זה מחק לי את זה.]

למעלה