*פיהוק גדול*

rachelMcfadden

New member
*פיהוק גדול*

היה פרק משעמםםםם! בלי תומאס, בלי אמבר בלי סטפני בורינגגג הקטע היחידי שעוד היה סביל היה ניק ופלישה. לא זכרתי שפלישה תבריא, אז הופתעתי קצת... קייטלין שחקנית כל כך גרועה! שהקטור התקשר להגיד לה שריק נדרס לא היה נראה שאכפת לה כל כך
וזה היה די אדיוטי שקייטלין נכנסה לפני אריק אבל לא חשוב... ריק נראה כזה אומלל על המיטה של הבית חולים חחחח הראש שלו היה כזה פיצי לא? ואריק חחחחח טוב שהוא לא היה יותר עדיו עם מי שדרס את הבן שלו- תמות כבר!!

ani88

New member
../images/Emo4.gifוגם ברוקי שלי לא הייתה

באמת היה פרק נורא משעמם

יניב1

New member
אכן היה סתם, אבל כבר תוכלו למצוא

באתר את הסצינה בה ריק שוכב חסר אונים מול הקטור הזועם. רגע מלבב לכל שונאי ריק, לא?

באמת שאין יותר מידי מה להגיד על

הפרק-ברוק המדהימה לא היתה כבר לפחות 3 פרקים
איך אפשר בלעדיה? במיחד שהבן שלה נדרס...
תחזרי אלינו, אנחנו כ"כ מתגעגעים..... איזה תירוץ מצחיק נתנו להיעדרות שלה-"היא לקחה את אר.ג'יי' לראות את אחיה ואחיותיה" חחח, טוב שהיא נזכרה בו פתאום,אם כי לא היי'תי מתנגדת בכלל לראות את הביקור הזה,-אני אוהבת ת'שטויות האלה... פלישה וניק מקסימים-איזה כיף שהיא בריאה ושסוף סוף הם התקרבו עוד יותר.. טוב שאריק נזכר שהגיע הזמן להתיי'חס לבת שלו ולהראות לה שאכפת לו ובלה בלה בלה(איזה באסה,שוב יש לי שגיאה בדף-רציתי לשים סמיי'לי שמוציא לשון..) ריק נראה כאילו הוא רוצה לספר לקטי שאביה דרס אותו וממש לא אהבתי את זה, אולי כי הוא רוצה לנקום בו או כדי שקטי תשתוק כבר ותפסיק לחשוב שאבא'שלה הוא איזה גיבור או משהו.. מה שכן מאוד ריחמתי על הקטור- הוא לא אשם, הוא פשוט לא ראה אותו והוא גם ככה ממש מצטער.. ואריק מעצבן- איפה הי'ה אבא של דיקן להגן עליו כשאריק דרס אותו? אה, שכחתי, אם הוא הי'ה רואה אותו-הוא הי'ה מכבה עליו איזו סיגרי'ה..- על דיקן לא על אריק ,מסכן שלנו.. ככה זה כשאתה לא פורסטר או לפחות יש לך איזה אבא או אמא אוהבים.. איזה נודניק אריק! והאם מישהו שם לב למבט בו ריד'ג הסתכל על הקטור? כאילו הוא הבין על מה מדובר ומאיפה הקטור מגיע..,לא?

SoldieRonit

New member
מה זאת אומרת "לקחה לראות" ??????

הם לא גרים בערך באותו בית אולי

לינה18

New member
לרונית

גם אני לא הבנתי את זה בהתחלה(כי זה נשמע כאילו הכוונה לאחי ר-ג'יי),אבל הכוונה כאן לאחיה ואחיותיה של ברוק(אני לא בטוחה אם יש לה יותר מאח אחד, אבל בכל אופן, זאת היתה הכוונה).

Shiri from the block

Active member
../images/Emo46.gifהיא לא שלך../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif היא שלי../images/Emo9.gif אבל טוב, אני מוכנה לחלוק איתך../images/Emo3.gif, אבל רוב הזמן היא רק שלי../images/Emo123.gif

../images/Emo6.gif וואוו,וואוו! שירני../images/Emo13.gif

לאט לאט לך ילדונת, אני רואה שאני נגעה לך בנק' רגישה.. איזה מצחיקולית
אף אחד לא גונב לך אותה..כל אחד שאוהב אותה ומרגיש שהוא ליווה אותה מימיה הראשונים וראה את כל מה שהיא עברה, ונשאר נאמן לה- לא משנה מה היא עשתה ,וגם הדף את ההאשמות שהטיחו בפניו על קק"ל\ברוק-דמותו האהובה..כל אחד כזה מרגיש שהיא שלו..לא יפה מותק,רק לא מזמן אמרת משהו כמו-אני כועסת?!בחיי'ם לא!(אז אומנם כאן זה נוגע לברוקי שלך וגם שלי
אבל בכ"ז... ודוקא את מכל האנשים יכולה להבין את זה
אוקיי' מאמי?

Shiri from the block

Active member
../images/Emo6.gif אני אפילו בכלל לא ראיתי אותה מימיה הראשונים../images/Emo6.gif הייתי רק תינוקת חחחחחח אבל הבנתי את כוונתך../images/Emo3.gif וכמובן מה שרשמתי היה בצחוק :) דווקא אני מעדיפה שכמה שיותר יקראו לברוק "שלי" ככה יותר יואהבו אותה../images/Emo6.gif

morgold

New member
היה פרק משעמם מוות...הקטע הזה עם

ריק היה מטומטם לחלוטין...אבל אני אוהבת את הרעיון שיהיה רומן בין ניק לפלישה (זה די ברור שיהיה רומן לא?) אגב,גם אני חולה על ברוק
כפרה עליה!!! הלוואי שיראו אותה בפרק החדש היום

Shiri from the block

Active member
נראה לי שאמורים להראות אותה היום.. איזה כיף שיש הרבה שאוהבים אותה עכשיו../images/Emo9.gif וכולם מתגעגעים אליה ורוצים לראות אותה../images/Emo99.gif

../images/Emo45.gif../images/Emo8.gif

אני יודעת שלא ראית אותה מימה הראשונים,שובבונת... באמת ממתי ראית? אני ראיתי מפרק כל שהוא בין50 ל-60.. הם התחילו אצלי בחופש שבין כיתה ה ל-ו, גם אני היי'תי קטנה לכן לא חשבתי בהתחלה לצפות בזה בכלל.. אבל בסוף נשבתי-במיוחד בקסמיה של ברוק כמובן
אם את יודעת למה אני מתכוונת, שירני
איכשהו לא נראה לי שיהיה לך קשה להבין

Shiri from the block

Active member
חחח :) אני ראיתי מאז שאני בכיתה ה' נראה לי../images/Emo3.gif אפילו יש סיכוי ש-ד' :) הקיצר, ממזמן../images/Emo6.gif וכמובן שיש התאהבתי בברוקי../images/Emo99.gif איך אפשר שלא להתאהב באישה הזאת ממבט ראשון../images/Emo35.gif../images/Emo99.gif

לינה18

New member
אני ראיתי אותה רק מאז שהיא כבר

מבוגרת, וגם אני נשבתי בקסמיה-זה רציך להגיד משהו.

לינה18

New member
בדיוק-איזה צוות אחלה אנחנו בכל מה

שקשור בברוק-ממש שילוב כוחות.

למעלה