פידבק

פידבק

ניסיתי לקנות משהו ממוכר עם פידבק של 100% (195 פידבקים) אבל הוא לא שלח את המוצר וגם לא ענה אף פעם להודעות ששלחתי לו כדי לברר את מצב ההזמנה. פתחתי קייס באיביי וקיבלתי את הכסף שלי חזרה (הוא גם לא הגיב לקייס... התעלמות מוחלטת
), ואני עדיין יכול להשאיר לו פידבק. כדאי להשאיר פידבק שלילי? אני מפחד שהוא "יחזיר" לי באותו מטבע...

noam weissman

New member
למה בדיוק להשאיר שלילי ?

מה הוא בדיוק עשה לך ?..... הפסדת סכום גדול ?.. אולי הוא בחופש ... דיי שחרר ואללה אתם רצים חבל"ז בתחילת דרכי קניתי מדבקות ממוכרת אמריקאית עם 100%... המדבקות מעול לא הגיעו. המחיר היה מוגזם אבל זה למדתי רק אחרי כמה זמן.. האם שמתי לה שלילי... לא.. מטרתי הייתה בעיקר לקבל פידבק ממנה וזה מה שהיה.. יכולתי להעניש אותה כמו שאני קורא פה פעם אחר פעם... חברים יקרים במקום לכעוס על כולם ולבזבז זמן יקר ואנרגיות מיותרות המשיכו וזהו... שבת שלום

xslf

New member
אין תקשורת ואין מוצר

למה לא להשאיר שלילי? הרי המטרה של הפידבקים היא לסייע לקונים אחרים לזהות מוכרים טובים ולהמנע ממוכרים לא טובים. אם המוכר בחופש, הוא יכול לשים הודעה בחנות (וכבר ראיתי חנויות עם מודעה כזו). אבל לא לתקשר בכלל לאורך זמן? תזכור שהמטרה של רוב הקונים היא לקבל את המוצר, לא פידבקים. לא יצא לי אישית להשאיר פידבק שלילי כי לא היו לי נפילות, ורכשתי לא מעט באיביי- אבל זה הגיע (בין השאר) ממעבר על פידבקים של מוכרים, גם כאלו עם שליליים. אם תהיה לי נפילה כזו, עם מוכר שלא מתקשר, לא אהסס להשאיר שלילי.

ozitex

New member
בגדול אני מסכים

גם אם כמוכר נתקלתי בניצול ציני של עיקרון מתן הפידבקים השליליים מצידם של קונים ללא אפשרות תגובה. מערכת הפידבקים עוזרת לקונים לזהות מוכרים בעלי פוטנציאל בעייתי מחד ופוטנציאל מכירתי טוב מאידך. חוסר תקשורת מצידו של מוכר זה דבר לא טוב, אבל צריך לקחת בחשבון שלעתים סיבות אובייקטיביות גורמות לאנשים לא לתקשר, בעיות אישיות/משפחתיות ורחמנא ליצלן, בריאותיות.

../images/Emo45.gif גם אני נתתי שלילי בגלל חוסר תקשורת

ממש לא מעניין שהחזירו את הכסף, מי שהחזיר את הכסף זה פייפאל/איביי, ולא המוכר שאפילו לא טרח לתקשר איתי אפילו בזמן הדיספיוט, למוכרים כאלו חובה לתת שלילי בשביל להזהיר קונים אחרים.

למעלה