לא יכול להיות שאני צודק... בטוח שאני צודק
להבדיל מאחרים - אני לא קופץ להגיב על כל פוסט פה וכשאין לי מושג או שאין לי מה לתרום - אני שותק!
זה שאתה בוחר לעבור על חוקיי איביי/אמאזון/פייפל ולשלוח חבילה בשווי כמה מאות דולרים כהגדרתך בשירות חבילות זו בעיה שלך -
זה אסור!
כל עוד אתה עוסק בסחר מקוון ובלי קשר באיזו פלטפורמה עליך לספק מעקב מלא אחר החבילות שלך אחרת אין לך הגנה.
לשלוח מאות דולרים בלי ביטוח זה בכלל שיקול עסקי שקשה לי להבין... אבל אני בטוח שמכרת לעצמך סיבה טובה מספיק לקחת סיכון שכזה.
אם לך זה מתאים - סבבה. שא ברכה. עלה והצלח בעסקיך - עיני אינה צרה.
אולם... זה לא מתאים כהמלצה או כעצה בפורום הזה שמטרתו לעזור לאנשים (רובם קוראים פה כדי ללמוד מה שמוכרים אחרים פה שכחו) ולא להוליך אותם שולל ולנהל ויכוח לשם הויכוח.
אם כבר אתה (או כל אחד אחר) בוחרים לתרום לדיונים פה תהיו שקופים ותמסרו את כל האינפורמציה על שירותים שאתם מציעים - גם את היתרונות שלהם וגם את החסרונות שלהם.
בקיצור... שירות חבילות הינו בהגדרה בניגוד למדיניות של איביי/אמאזון/פייפל - שומר נפשו ירחק.
לגבי השירות ליצואן אתה גם טועה.
הם לא ממליצים על השירות כי הוא לא מתאים לסוחרים כמונו אלא לאנשים פרטיים ששולחים חבילה לדודה בצרפת, לא ללקוח בצרפת ולכן אין טעם להציע שירות שיכול לסבך אותך כסוחר במקרה הטוב. ולעלות לך כפליים במקרה הרע.
בתחרות שקיימת היום בשוק הם יודעים היטב שקיימת תחרות ויש אלטרנטיבות לדואר ישראל והם בהחלט יציעו לך את הפתרונות הטובים והכלכליים ביותר לעסק שלך.