פיג`ו 205

נהג-חדש

New member
פיג`ו 205

כדאי לנהג חדש ללכת על 205 GTI כמכונית ראשונה? מודל 90 או עדיף ללכת על XRI TOP מודל 94?

gal106rally

New member
לנהג החדש

205 GTI זה ממש לא אוטו בתור אוטו ראשון לפי דעתי תיקנה איזה אוטו מעפן כדי להכיר קצת את הכביש או אפילו ליסוע על האוטו של ההורים כ חצי שנה ואז לחשוב על אוטו ספורטיבי

yaron_z

New member
לאחי יש פג`ו 205....(דרור אל תמחק!)

והיא למכירה תתקשר 053777452 האוטו יד שנייה ממוזג 1.4 ליטר בגרסת אבזור GR נראה פיקס.שנת 92.

© DrorZi

New member
ירון זורע - כנס לכאן

ירון, מצטער שמחקתי לך את ההודעה אבל אתה יודע שאנחנו לא ממש מתים על הודעות למכירה בפורום, מה גם שעם כל הכבוד הרכב די סטנדרטי, אבל ... יש פה הודעה על 205-ים אז אתה יכול לשרשר לפה את ההודעה שלך כי היא כן קשורה והיא לא תזרוק הודעות אחורה B-) דרור זי, בידידות

rigi

New member
אל תשכח לקחת בחשבון

שהמכוניות האלה קרועות מכל הכיוונים... אני חושב שעדיף לקחת את forever

בטאמן

New member
אבל 106 ראלי עם מנוע ה-1.6 זה כן?

אתה ממש הבנאדם לענות על זה...

ranfin

New member
חיפושית אין כמוה לנהג מתחיל

אחרי שתלמד מזה אין שדה ראיה ובכל החלפת נתיב תחפש טוב טוב מסביב שהנתיב פנוי ותלמד להחנות (לא כמו שהמורה לימד) אז אולי תעבור למשהו יותר ספורטיבי כמו סוברו DL ואז אחרי 3-4 שנים על כאלה רכבים ושצברת ניסיון אז תלך על ה GTI אם תמצא כזאת שלא פתחו לה את הצורה.

rigi

New member
עוד מעט תצע לו רום כרמל.........

בכל הנושא של מכוניות ספורטיביות ( ורגילות ) זה לא בעיה לקנות ...להשקיע אליהן כמה אלפי שקלים ..ואחרי זה לנסות למכור אותן שנה.... לאחי יש פז`ו 306 s16 דיי שמורה....והוא לא מצליח למכור אותה... חוץ מזה שבמדינה שלנו אנשים לא מבינים מה זה לשמור על רכב...

ranfin

New member
לא חשבתי כלל על עלויות

אז לא הבנת את כוונתי, שיתחיל עם מכונית נורמלית ילמד לנהוג ולשלוט ואז ימשיך למשהו ספורטיבי, לא חשבתי כלל על עלויות. מה רע בכרמל דוקס ???

בטאמן

New member
עצור כאן!!!

מה 306 S16? מאיזו שנה? כמה הוא רוצה? באיזה מצב? למה הוא לא מצליח למכור, היינו מה לא בסדר במכונית (או במחיר)? בטאמן (-; שיודע שלא יהיה לו כסף ל-306 אבל לא מוותר...

בטאמן

New member
ניסוי סוציולוגי מעניין...

אני לא שולח מייל אבל כן רוצה לדעת פרטים. תרשום אותם בפורום בשבילי או לא? ת`אמת, בדקתי מחירון, וה-S16 הכי זולה עולה 50 אלף ש``ח. ZX 16V מאותה שנה, אותו מנוע, אותם מכלולים, גבירותי ורבותי, עולה 33 אלפים. הפז`ו עולה פי 1.5!!! מה נראה לכם עדיף? בטאמן (-; בהתלבטות רצח...

rigi

New member
פרטים

שנת 95 אני לא יודע כמה הוא רוצה... יש אגזוז רמוס חדש..(לחץ) הוא לא מצליח למכור כי..השוק של הרכבים אלה בעייתי גם אני הייתי חושב כמה פעמים לפני שהייתי קונה רכב כזה בוא נצא מנקודת התחלה שברכב כזה הבלאי קצת יותר גבוה..כי אתה מנצל אותו עד תום ...(אם אתה מבין) כעיקרון הרכב שמור לאללה והוא מטפל בו טוב בקשר לסיטרואן...יש משהו במה שאתה אומר... אבל כמו שאני יודע האמינות של הצרפתיות דיי בתחתונים על אחת כמה וכמה של סיטרואן.. היום שאתה קונה רכב אתה גם מסתכל על הצד הכלכלי...וגם על המכירה ואני בטוח שאתה לא רוצה להפסיד כסף (כי הערך במכוניות האלה צונח במהירות) מי שאומר שהוא לא מסתכל על רגע המכירה משקר לעצמו לא יותר... או שיש לו כסף מיותר.. א תרצה עוד פרטים..תודיע לי...

yaron_z

New member
הכי טוב

GR שנת 92`! אין לך חלונות חשמל שיתקלקלו, המזגן המקורי מהמפעל בצרפת שהותאם במיוחד לאוטו הזה עקב צורכי צה``ל (האוטו לא מצה``ל). אוטו נ ה ד ר !

למעלה