פיג'מות

Helen77

New member
פיג'מות../images/Emo20.gif

1. הולכים לישון עם פיג'מה ? 2. אוהבים פיג'מות? 3. כמה פיג'מות יש לכם ? 4. יש על הפיג'מות שלכם ציורים? 5. אם כן- איזה ? 6. מהי הפיג'מה המושלמת עבורכם ? 7. מה פיג'מה מזכירה לכם ? 8. מה מזכיר לכם פיג'מות ? 9. מה מעדיפים - פיג'מה עם קישקושים או פיג'מה חלקה ? 10. אוהבים להתאים פרטי לבוש לפיג'מה ? לדוגמא- גרביים, כובע, כפפות, גומייה לשיער בצבע תואם וכ"ו 11. מה אתם אומרים על חנות שכולה רק של פיג'מות ודברים שקשורים בשינה ? 12. ולסיכום- אם הייתם רואים פיג'מה סתם ככה ברחוב, מה הייתם אומרים לה ? 13. הייתם סוגדים לה ?

SPIDER PIG

New member
פיג'מות ../images/Emo12.gif ../images/Emo21.gif

1. הולכים לישון עם פיג'מה ? בערך.. בגדים ישנים וכאלה 2. אוהבים פיג'מות? מאוד 3. כמה פיג'מות יש לכם ? אין לי ממש חליפות.. יש לי חולצות של תופי ים
4. יש על הפיג'מות שלכם ציורים? של סירות וכאלה
5. אם כן- איזה ? ^ 6. מהי הפיג'מה המושלמת עבורכם ? פיג'מה מכופתרת כזו חליפתית.. נו, אתם יודעים מה אני מתכוונת >< 7. מה פיג'מה מזכירה לכם ? ג'ירפות
8. מה מזכיר לכם פיג'מות ? שום דבר XD 9. מה מעדיפים - פיג'מה עם קישקושים או פיג'מה חלקה ? תלוי מה הציורים 10. אוהבים להתאים פרטי לבוש לפיג'מה ? לדוגמא- גרביים, כובע, כפפות, גומייה לשיער בצבע תואם וכ"ו לא 11. מה אתם אומרים על חנות שכולה רק של פיג'מות ודברים שקשורים בשינה ? אני אוהבת את זה אבל חנויות כאלה תמיד נורא יקרות
12. ולסיכום- אם הייתם רואים פיג'מה סתם ככה ברחוב, מה הייתם אומרים לה ? 13. הייתם סוגדים לה ?

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif אז רק תבואו למסיבה, של הפיג'מות!

1. הולכים לישון עם פיג'מה ? לפעמים 2. אוהבים פיג'מות? כן 3. כמה פיג'מות יש לכם ? לא זוכרת 4. יש על הפיג'מות שלכם ציורים? כן 5. אם כן- איזה ? הומ.. בטח סנופי ומיני מאוס. לא זוכרת,מזמן לא השתמשתי. 6. מהי הפיג'מה המושלמת עבורכם ? משהו שיחמם אותי בחורף, ובקיץ סתם גופיה ומכנס קצר 7. מה פיג'מה מזכירה לכם ? זברות! XD 8. מה מזכיר לכם פיג'מות ? לא יודעת 9. מה מעדיפים - פיג'מה עם קישקושים או פיג'מה חלקה ? קישקושים 10. אוהבים להתאים פרטי לבוש לפיג'מה ? לדוגמא- גרביים, כובע, כפפות, גומייה לשיער בצבע תואם וכ"ולא 11. מה אתם אומרים על חנות שכולה רק של פיג'מות ודברים שקשורים בשינה ? חמודה 12. ולסיכום- אם הייתם רואים פיג'מה סתם ככה ברחוב, מה הייתם אומרים לה ? לילה טוב?XD 13. הייתם סוגדים לה ? לא חושבת

nitzangro2

New member
פיג'מות?

1. הולכים לישון עם פיג'מה ? כן^^ 2. אוהבים פיג'מות?כן^^ 3. כמה פיג'מות יש לכם ?נאממ כמה וכמה.. 4. יש על הפיג'מות שלכם ציורים?נאממ כן קצת. 5. אם כן- איזה ?של מיני מאוס, והפנתר הורוד.. 6. מהי הפיג'מה המושלמת עבורכם ? מממ לא יודעת חח 7. מה פיג'מה מזכירה לכם ?שינה? 8. מה מזכיר לכם פיג'מות ?? 9. מה מעדיפים - פיג'מה עם קישקושים או פיג'מה חלקה ? קצת קישקושים זה בסדר.. 10. אוהבים להתאים פרטי לבוש לפיג'מה ? לדוגמא- גרביים, כובע, כפפות, גומייה לשיער בצבע תואם וכ"ו?לא 11. מה אתם אומרים על חנות שכולה רק של פיג'מות ודברים שקשורים בשינה ?הוווו קול 12. ולסיכום- אם הייתם רואים פיג'מה סתם ככה ברחוב, מה הייתם אומרים לה ?כלום. חהחה 13. הייתם סוגדים לה ?לא

dana136

New member
עונה

1. הולכים לישון עם פיג'מה ? אממ סתם חולצה ובוקסר 2. אוהבים פיג'מות?האמת שכן 3. כמה פיג'מות יש לכם ?אולי אחת.. 4. יש על הפיג'מות שלכם ציורים?אממ על האחת כן D: 5. אם כן- איזה ? 6. מהי הפיג'מה המושלמת עבורכם ? גופיה ומכנס D: 7. מה פיג'מה מזכירה לכם ? 8. מה מזכיר לכם פיג'מות ? 9. מה מעדיפים - פיג'מה עם קישקושים או פיג'מה חלקה ? קישקושים! 10. אוהבים להתאים פרטי לבוש לפיג'מה ? לדוגמא- גרביים, כובע, כפפות, גומייה לשיער בצבע תואם וכ"ו אממ לא 11. מה אתם אומרים על חנות שכולה רק של פיג'מות ודברים שקשורים בשינה ?קול^^ 12. ולסיכום- אם הייתם רואים פיג'מה סתם ככה ברחוב, מה הייתם אומרים לה ? פאנן 13. הייתם סוגדים לה ? בטחחח%$#^

אגנסקעXD

New member
../images/Emo204.gif עונה..

1. הולכים לישון עם פיג'מה ? לא 2. אוהבים פיג'מות? רק בחורף 3. כמה פיג'מות יש לכם ? 2 לקיץ ולחורף 4. יש על הפיג'מות שלכם ציורים? יאפ 5. אם כן- איזה ? של החורף - דובונים ושל על הקיף- דונל דאק 6. מהי הפיג'מה המושלמת עבורכם ? אין 7. מה פיג'מה מזכירה לכם ? את הסידרה של הפיג'מות 8. מה מזכיר לכם פיג'מות ? להקה.. 9. מה מעדיפים - פיג'מה עם קישקושים או פיג'מה חלקה ? עם 10. אוהבים להתאים פרטי לבוש לפיג'מה ? לדוגמא- גרביים, כובע, כפפות, גומייה לשיער בצבע תואם וכ"ו ?לא.. 11. מה אתם אומרים על חנות שכולה רק של פיג'מות ודברים שקשורים בשינה ? חמוד \ ישנוני.. 12. ולסיכום- אם הייתם רואים פיג'מה סתם ככה ברחוב, מה הייתם אומרים לה ? מה קורה ? רוצה ללכת לישון ביחד XD 13. הייתם סוגדים לה ? ניין..

Nataly B

New member
../images/Emo1.gif

1. הולכים לישון עם פיג'מה ? בחורף. בקיץ אני עם גופייה ובוקסר. 2. אוהבים פיג'מות? כן 3. כמה פיג'מות יש לכם ? הרבה חח 4. יש על הפיג'מות שלכם ציורים? ממש קטן 5. אם כן- איזה ? דובי :) 6. מהי הפיג'מה המושלמת עבורכם ? תלוי באיזה עונה. 7. מה פיג'מה מזכירה לכם ? מיטה חמה ונעימה 8. מה מזכיר לכם פיג'מות ? חורף 9. מה מעדיפים - פיג'מה עם קישקושים או פיג'מה חלקה ? רק אם הם חמודים ויפים 10. אוהבים להתאים פרטי לבוש לפיג'מה ? לדוגמא- גרביים, כובע, כפפות, גומייה לשיער בצבע תואם וכ"ו: לילה?? להתאים את זה ללילה? O: 11. מה אתם אומרים על חנות שכולה רק של פיג'מות ודברים שקשורים בשינה ? אדיר 12. ולסיכום- אם הייתם רואים פיג'מה סתם ככה ברחוב, מה הייתם אומרים לה ? לא מקורית מספיק. 13. הייתם סוגדים לה ? לא נראה לי

דנטל

New member
ג'אמיז

1. הולכים לישון עם פיג'מה? לא 2. אוהבים פיג'מות? לא 3. כמה פיג'מות יש לכם? לא יודעת, אני לא משתמשת בהן ורובן קרועות או שלא עולות עלי 4. יש על הפיג'מות שלכם ציורים? לא 5. אם כן - איזה? - 6. מהי הפיג'מה המושלמת עבורכם? מכנסי בד וטי שירט... 7. מה פיג'מה מזכירה לכם? שינה 8. מה מזכיר לכם פיג'מות? אלונה טל 9. מה מעדיפים - פיג'מה עם קשקושים או פיג'מה חלקה? חלקה 10. אוהבים להתאים פרטי לבוש לפיג'מה? לדוגמא - גרביים, כובע, כפפות, גומיה לשיער בצבע תואם וכו'? לא 11. מה אתם אומרים על חנות שכולה רק של פיג'מות ודברים שקשורים בשינה? מגניב 12. ולסיכום - אם הייתם רואים פיג'מה סתם ככה ברחוב, מה הייתם אומרים לה? קומי! 13. הייתם סוגדים לה? לא ממש

אחד מי יודע.מי יודע מדוע ולמה../images/Emo210.gif../images/Emo28.gif

1. הולכים לישון עם פיג'מה ? כן 2. אוהבים פיג'מות? כן 3. כמה פיג'מות יש לכם ? אין לי ממש פיג'מות מוגדרות.. סתם טרנינגים ישנים/בקיץ בוקסר וגופיה 4. יש על הפיג'מות שלכם ציורים? כרגע חלק 5. אם כן- איזה ? סתם פסים בצבע תכלת 6. מהי הפיג'מה המושלמת עבורכם ? חורף - אפשר ללבוש ממש מהר והיא ממש מחממת. קיץ - כל דבר שהוא לא ארוך. 7. מה פיג'מה מזכירה לכם ? זברה 8. מה מזכיר לכם פיג'מות ? זברות 9. מה מעדיפים - פיג'מה עם קישקושים או פיג'מה חלקה ? חלקה זה בורינג 10. אוהבים להתאים פרטי לבוש לפיג'מה ? לדוגמא- גרביים, כובע, כפפות, גומייה לשיער בצבע תואם וכ"ו וטפ XDDD יש לי גרביים עבים כאלה בין נעלי בית לגרבים בורוד זוהר עם כתום, כובע טורקיז מכתה ד', כפפות שחורות חצי, וגומיה שחורה אאלט. 11. מה אתם אומרים על חנות שכולה רק של פיג'מות ודברים שקשורים בשינה ? סטייל 12. ולסיכום- אם הייתם רואים פיג'מה סתם ככה ברחוב, מה הייתם אומרים לה ? מי יודע מדוע ולמה מסתובבת ברחוב פיג'מה. 13. הייתם סוגדים לה ? ייתכן.

anna the best

New member
הם לא כל כך יפים....

אני יודע ואין שום טעם לרוק כשאף אחד לא שומע אז הם ארזו חצי ארגז עלו על אוטו למרכז זזז..... אז רק תבואו למסיבה של הפיג'מות רק תבואו למסיבה של הפיג'מות רק תבואו למסיבה של הפיג'מות-ג'מות... הייתי חייבת! אז... לשאלות: 1. הולכים לישון עם פיג'מה ? סוג של 2. אוהבים פיג'מות? ככה ככה 3. כמה פיג'מות יש לכם ? אחת וחצי של חורף, בקיץ אני ישנה בגופיה ישנה. 4. יש על הפיג'מות שלכם ציורים? לא 5. אם כן- איזה ? ---- 6. מהי הפיג'מה המושלמת עבורכם ? לא יודעת...
7. מה פיג'מה מזכירה לכם ? זברה (נו מכירים ת'שיר הזה של למה הזברה לובשת פיג'מה?) 8. מה מזכיר לכם פיג'מות ? את הסדרה 9. מה מעדיפים - פיג'מה עם קישקושים או פיג'מה חלקה ? קשקושים 10. אוהבים להתאים פרטי לבוש לפיג'מה ? לדוגמא- גרביים, כובע, כפפות, גומייה לשיער בצבע תואם וכ"ו: אני לא ולבשת את הפריטים האלה כשני ישנה
11. מה אתם אומרים על חנות שכולה רק של פיג'מות ודברים שקשורים בשינה ? כלום.. 12. ולסיכום- אם הייתם רואים פיג'מה סתם ככה ברחוב, מה הייתם אומרים לה ? שלום? 13. הייתם סוגדים לה ? כן, ברוררררררררררר!!!!!! [נוט].

Damn Regret

New member
1082. ../images/Emo98.gif../images/Emo153.gif../images/Emo152.gif

1. הולכים לישון עם פיג'מה ? לא. 2. אוהבים פיג'מות? תלוי איזה. 3. כמה פיג'מות יש לכם ? אין לי, יש לי פשוט כמה בגדים חמים לחורף שאני ישן איתם. 4. יש על הפיג'מות שלכם ציורים? - 5. אם כן- איזה ? - 6. מהי הפיג'מה המושלמת עבורכם ? המ, שיהיה משהו אחיד, שיחמם בחורף {נו כי כרגע חורף}. 7. מה פיג'מה מזכירה לכם ? את התכנית.
8. מה מזכיר לכם פיג'מות ? גמדים. 9. מה מעדיפים - פיג'מה עם קישקושים או פיג'מה חלקה ? המ, חח תלוי איזה קישקושים.
10. אוהבים להתאים פרטי לבוש לפיג'מה ? לדוגמא- גרביים, כובע, כפפות, גומייה לשיער בצבע תואם וכ"ו- המ זה יכול להיות נחמד. 11. מה אתם אומרים על חנות שכולה רק של פיג'מות ודברים שקשורים בשינה ? נחמד.
12. ולסיכום- אם הייתם רואים פיג'מה סתם ככה ברחוב, מה הייתם אומרים לה ? "אז מה, את באה לפה הרבה?" 13. הייתם סוגדים לה ? |גבות|

Greed Island

New member
עונה ^^

1. הולכים לישון עם פיג'מה ?פיג'מה ממש ממש, לא. אני ישנה עם טרנינג וחולצה ארוכה. 2. אוהבים פיג'מות?לא 3. כמה פיג'מות יש לכם ?אחת. 4. יש על הפיג'מות שלכם ציורים?כן. 5. אם כן- איזה ?דובונים. 6. מהי הפיג'מה המושלמת עבורכם ?אני לא אוהבת פיג'מות. 7. מה פיג'מה מזכירה לכם ?את השיר על הזברה D: 8. מה מזכיר לכם פיג'מות ?את התוכנית הפיג'מות. 9. מה מעדיפים - פיג'מה עם קישקושים או פיג'מה חלקה ?שום כלום. 10. אוהבים להתאים פרטי לבוש לפיג'מה ? לדוגמא- גרביים, כובע, כפפות, גומייה לשיער בצבע תואם וכ"ו? XD לא. 11. מה אתם אומרים על חנות שכולה רק של פיג'מות ודברים שקשורים בשינה ?מיותר. 12. ולסיכום- אם הייתם רואים פיג'מה סתם ככה ברחוב, מה הייתם אומרים לה ?כלום. 13. הייתם סוגדים לה ?לא.

shaharrr53

New member
../images/Emo1.gif

1. הולכים לישון עם פיג'מה ? לא 2. אוהבים פיג'מות?אה...כן 3. כמה פיג'מות יש לכם ?אין 4. יש על הפיג'מות שלכם ציורים?לא 5. אם כן- איזה ? 6. מהי הפיג'מה המושלמת עבורכם ?רד הוט? ^.^ 7. מה פיג'מה מזכירה לכם ?הפיג'מות 8. מה מזכיר לכם פיג'מות ?מסיבת פיג'מות 9. מה מעדיפים - פיג'מה עם קישקושים או פיג'מה חלקה ? קשקושים 10. אוהבים להתאים פרטי לבוש לפיג'מה ? לדוגמא- גרביים, כובע, כפפות, גומייה לשיער בצבע תואם וכ"ו-לא 11. מה אתם אומרים על חנות שכולה רק של פיג'מות ודברים שקשורים בשינה ?מגניב 12. ולסיכום- אם הייתם רואים פיג'מה סתם ככה ברחוב, מה הייתם אומרים לה ? כלום 13. הייתם סוגדים לה ?לא

פיג'מות

1 . הולכים לישון עם פיג'מה ? לא ממש 2. אוהבים פיג'מות? אין דעה.. 3. כמה פיג'מות יש לכם ? אולי אחת.. יש לי פשוט טרנינגים וכו' שהם מוזרים מידי כדי ללכת איתם ככה.. 4. יש על הפיג'מות שלכם ציורים? על האחת, כן 5. אם כן- איזה ? לא זוכרת 6. מהי הפיג'מה המושלמת עבורכם ? חמה ונעימה כזו ^^ 7. מה פיג'מה מזכירה לכם ? לישון 8. מה מזכיר לכם פיג'מות ? לישון ברבים? :| 9. מה מעדיפים - פיג'מה עם קישקושים או פיג'מה חלקה ? לא משנה 10. אוהבים להתאים פרטי לבוש לפיג'מה ? לדוגמא- גרביים, כובע, כפפות, גומייה לשיער בצבע תואם וכ"ו לא 11. מה אתם אומרים על חנות שכולה רק של פיג'מות ודברים שקשורים בשינה ? מגניב. מעייף לעבוד שם. 12. ולסיכום- אם הייתם רואים פיג'מה סתם ככה ברחוב, מה הייתם אומרים לה ? היי 13. הייתם סוגדים לה ? לא..

מי יודע מדוע ולמה לושבת הזברה../images/Emo15.gif../images/Emo202.gif

פיג'מה?
1. הולכים לישון עם פיג'מה ? לא 2. אוהבים פיג'מות? לא 3. כמה פיג'מות יש לכם ? 0 4. יש על הפיג'מות שלכם ציורים? 5. אם כן- איזה ? 6. מהי הפיג'מה המושלמת עבורכם ? שום פיג'מה 7. מה פיג'מה מזכירה לכם ? זברה 8. מה מזכיר לכם פיג'מות ? את הסידרה 9. מה מעדיפים - פיג'מה עם קישקושים או פיג'מה חלקה ? קישקושים 10. אוהבים להתאים פרטי לבוש לפיג'מה ? לדוגמא- גרביים, כובע, כפפות, גומייה לשיער בצבע תואם וכ"ו 11. מה אתם אומרים על חנות שכולה רק של פיג'מות ודברים שקשורים בשינה ? נחמד [?] 12. ולסיכום- אם הייתם רואים פיג'מה סתם ככה ברחוב, מה הייתם אומרים לה ? היי 13. הייתם סוגדים לה ? לא

2eye

New member
pyjamas

1. הולכים לישון עם פיג'מה ? ממ...לא.. 2. אוהבים פיג'מות? תלוי איך מגדירים פיג'מה... 3. כמה פיג'מות יש לכם ? אין... 4. יש על הפיג'מות שלכם ציורים? X 5. אם כן- איזה ? X 6. מהי הפיג'מה המושלמת עבורכם ? מממ, חולצה וזהו... 7. מה פיג'מה מזכירה לכם ? שק... 8. מה מזכיר לכם פיג'מות ? מממ... 9. מה מעדיפים - פיג'מה עם קישקושים או פיג'מה חלקה ? קישקושים 10. אוהבים להתאים פרטי לבוש לפיג'מה ? לדוגמא- גרביים, כובע, כפפות, גומייה לשיער בצבע תואם וכ"ו X לא מתאים. 11. מה אתם אומרים על חנות שכולה רק של פיג'מות ודברים שקשורים בשינה ? מממ, נחמד.. 12. ולסיכום- אם הייתם רואים פיג'מה סתם ככה ברחוב, מה הייתם אומרים לה ? "מה קורה?" 13. הייתם סוגדים לה ?

עונה

1. הולכים לישון עם פיג'מה ? כע .. חולצה ומכנס 2. אוהבים פיג'מות? אממ פיג'מה רשמית לא הכי .. הכי טוב סתם חולצה ומכנס .. 3. כמה פיג'מות יש לכם ? 1 רשמית
4. יש על הפיג'מות שלכם ציורים? קטן 5. אם כן- איזה ? ארנב של פלייבוי
6. מהי הפיג'מה המושלמת עבורכם ? משו ארוך ומחמם .. אני אוהבת ללבוש בגדים שגדולים ממני בכמה מידות .. 7. מה פיג'מה מזכירה לכם ? ילדות 8. מה מזכיר לכם פיג'מות ? סידרה 9. מה מעדיפים - פיג'מה עם קישקושים או פיג'מה חלקה ? חלקה 10. אוהבים להתאים פרטי לבוש לפיג'מה ? לדוגמא- גרביים, כובע, כפפות, גומייה לשיער בצבע תואם וכ"ו? לא 11. מה אתם אומרים על חנות שכולה רק של פיג'מות ודברים שקשורים בשינה ? אחלה חנות .. מהחנות הזאת קניתי את הפיג'מה היפה שלי 12. ולסיכום- אם הייתם רואים פיג'מה סתם ככה ברחוב, מה הייתם אומרים לה ? כלוםXB 13. הייתם סוגדים לה ? ברור

פיג'מהמה פיג'מפיג'מפיג'מהמה ../images/Emo108.gif../images/Emo120.gif

1. הולכים לישון עם פיג'מה ? כע =] 2. אוהבים פיג'מות? כן 3. כמה פיג'מות יש לכם ? אממ סטים מלאים של פיג'מה? איזה 10 בערך נראה לי 4. יש על הפיג'מות שלכם ציורים? על הרוב 5. אם כן- איזה ? גארפילד, בטי בופ, סנופי, לא זוכרת 6. מהי הפיג'מה המושלמת עבורכם ? רכה וחמימה 7. מה פיג'מה מזכירה לכם ? זברה 8. מה מזכיר לכם פיג'מות ? לילה 9. מה מעדיפים - פיג'מה עם קישקושים או פיג'מה חלקה ? קשוקשים 10. אוהבים להתאים פרטי לבוש לפיג'מה ? לדוגמא- גרביים, כובע, כפפות, גומייה לשיער בצבע תואם וכ"ו חח כע =] 11. מה אתם אומרים על חנות שכולה רק של פיג'מות ודברים שקשורים בשינה ? מגניב 12. ולסיכום- אם הייתם רואים פיג'מה סתם ככה ברחוב, מה הייתם אומרים לה ? פייי כוסייית 13. הייתם סוגדים לה ? לא

אילנייש

New member
פיג'מות

1. הולכים לישון עם פיג'מה ?לא 2. אוהבים פיג'מות?כשהייתי קטנה 3. כמה פיג'מות יש לכם ?עכשיו כבר אין 4. יש על הפיג'מות שלכם ציורים?היה 5. אם כן- איזה ?כל מיני 6. מהי הפיג'מה המושלמת עבורכם ?-- 7. מה פיג'מה מזכירה לכם ?את השיר עם זברה והפיג'מהD: 8. מה מזכיר לכם פיג'מות ? ^ 9. מה מעדיפים - פיג'מה עם קישקושים או פיג'מה חלקה ?קישוטיםD: 10. אוהבים להתאים פרטי לבוש לפיג'מה ? לדוגמא- גרביים, כובע, כפפות, גומייה לשיער בצבע תואם וכ"ו:S: 11. מה אתם אומרים על חנות שכולה רק של פיג'מות ודברים שקשורים בשינה ?שונה 12. ולסיכום- אם הייתם רואים פיג'מה סתם ככה ברחוב, מה הייתם אומרים לה ? 13. הייתם סוגדים לה ?

למעלה