פיגוע

גל ב1

New member
פיגוע

קראתם וראיתם בעתון על הפיגוע שהיה אמור להיות ביקנעם בית ספר אורט אלון, אז זה הבית ספר שאני לומד בוא וכל היום לא למדנו וכל הזמן צילמו אותנו מכל הערוצים ערוץ 22 ,11 ,3 בקיצור כולם והיה מזה מצחיק חחחח תודה

מזלך אבל להבא תזהר בכותרות ../images/Emo46.gif

כשאתה כותב בפורום הודעות עם כותרת כזו אתה עלול להפחיד כמה אנשים וחוץ מיזה יש לך מזל גדול שלא קרה הפיגוע המתוכנן ובזכות כוחות הביטחון ואלוהים אתה ממשיך לכתוב (לפעמים גם שטויות) מעל גלי האינטרנט חוץ מזה קראתי את ההתכתבויות שלך וכולה יש לך קוקטייל רק איזה שבוע ואתה כבר מחפש להביא תוכון ועוד כהנה וכהנה נראה לי שאתה משועמם ולא ממש יודע מה אתה רוצה, קודם כל תבדוק עם עצמך אם אתה באמת רוצה בכלל לגדל תוכי בשביל זה צריך לא רק סבלנות אלא גם התמדה, תתחיל ללמד אותו מילה או שריקה עד שתצליח - אין סיפוק רב יותר משמיעת השריקה או המילה הראשונה של התוכי ואם תגיע למסקנה שכן שאתה באמת רוצה לגדל תוכי אז תקח את הזמן ותתרכז בתוכי שלך שאם הוא האכלת יד תוכל להפיק ממנו המון לפני שנים רבות גידלתי קוקטייל לוטינו (צהוב לבן) האכלת יד וכשהיה בן 7 חודשים הוא שרק ככה סתם בוקר אחד את המנגינה של "מחר אולי נפליגה בספינות..." כי זה מה שהייתי שורק לעצמי כל הזמן , לקח לי עוד 4 חודשים ללמד אותו לומר 4 מילים באופן ברור זה היה מהפך , בין השאר הוא למד עוד מנגינות ושריקות, זה דרש התמדה ואני מודה היו גם זמנים של תיסכול, אני ממליץ לך ללמוד מנסיון אחרים להתמיד ולהשקיע בתוכי שלך זה שווה את ההשקעה בהצלחה

גל ב1

New member
תודה

אבל אתה כול לעזור לי ללמד את התוכי שלי ודבר ולשיר כי פעם אחת שמתי לו מנגינה של פלאפון והוא ישתגע תודה

למעלה