....פיגוע....!!

....פיגוע....!!

פאק הסמלים לא עובדים לי. אממ..אה כן..היו 2 פיגועים (2!!!!) בתחנה מרכזית ישנה בת"א יש לפחות 20 הרוגים ועשרות פצועים.אני משערת שיש יותר הרוגים אישה אחת מתה כבר בבית חולים,אישה אחת מוגדרת במצב אנוש,ועוד מלא במצב קשה. רוב הפצועים וההרוגים הם פועלים זרים,והשאר ישראלים.

../images/Emo104.gif ../images/Emo16.gif

האייקונים עובדים..אז אם יש משהו להגיד תשרשרו שהאייקונים הנ"ל בנושא

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

CosmikDebris

New member
הלוואי שזה יהיה האחרון

ויחליטו לעשות משהו בנידון שהוא לא להרוג עוד אנשים. מספיק אנשים מתים , אוף!

Doctor Evil

New member
בדיוק ראיתי בפוקס איזה אחד

מהדוברים של אש"ף... איזה שקרנים הם!! זה משגע אותי! איך הם מצדיקים כאלה דברים .... אומר שחיילים ישראלים יורים באנשים חפים מפשע..שעומדים במרפסות של הבית שלהם... חבל שהוא לא מספר גם שהאנשים האלו גם ירו מהבית הזה אל מטרות ישראליות.... מעצבן אותי איך הציבור בסוף מאמין לשקרים האלה ורואה רק צד אחד.

חבל שאין להם משהו יותר טוב לספר

כמו כל הפיגועים שהיו..או כמו כל הקטעים שהם חודרים לישובים ולתוך בתים ופשוט יורים בלי כל רחמים. הם פשוט כאלו בני זונות!! בני אלף! כבר בחיית יש לי סיוטים בלילה בגלל כל הערבים המזדיינים האלו.. פשוט עצוב :( כמו שהרגו את 2 הילדים הקטנים החמודים האלו,או את התינוקת,או את 2 הבנים שגרים באריאל,ישוב לייד הבית שלי! אפילו אצלנו בעיר היו מחבלים,אני גרה בראש העין וממש צמוד צמוד לראש העין 2 שניות מהבית שלי,יש את כפר קאסם..שזה ערבים..אזז תפסו שם מחבלים. מזל שהמחבלים האלו לא הצליחו לצאת. ועוד עכשיו שיש גשם והכל וכולם עם מעילים וזה..לך תידע מי מחבל ומי לא..

recruta

New member
אני לא בישראל, אז אין לי הרבה זכות

דיבור... אבל אני שמעתי שישראל לא תליט שכולה תכלת.. שמעתי שצה"ל הפגיז לא מזמן בית עם 100 איש חפים מפשע (כולל ילדים) כדי להרוג רק מחבל אחד שהיה בבית הזה.. ותיירת קנדית סיפרה שהיא הייתה עדה לחייל ישראלי שיורה בילד פלשתינאי בלי שהילד עשה כלום, אפילו הוא לא זרק אבנים... לא יודע.. אף אחד מהצדדים לדעתי לא צודק ולא יותר טוב מהשני. אני לא מצדיק פיגועים מצד הערבים ואני לא מצדיק כשאומרים בהכללה גדולה "ערבים מזדיינים"... אני חושב שזו גזענות.. תגידו שהידים מזדיינים או חמאסניקים מזדיינים, אבל אני עצמי מכיר המוני ערבים (עוד מישראל) שהם היו אחלה של אנשים, ומתוך היכרות עמוקה שלי איתם - אני בטוח ב1000000% שהם לא היו תוקעים לי סכין בגב.. אני מבטיח לכם, לא כל הערבים הם שהידים. נשלח לי לא מזמן גיליון של מעריב לנוער מהארץ, וקראתי שם כתבה על 4 נערים פלשתינאים שממש לא רוצים את ירושליים והם לא רבים עם אף אחד על 100 מטר.. הם רק רוצים שלא יהרגו אנשים משני הצדדים, ולא חסרים ערבים כמו ה4 צעירים האלה.. אל תהיו גזענים, במיוחד לא בפורום הזה.. עמי נ.ב שמעתי פעם משפט קורע אבל נכון: "אין ערבים - אין... חומוס!"

Doctor Evil

New member
צודק

הבעיה היא שהרבה מהערבים האלה שהזכרת לא יכולים לפעול, כי אז הם מואשמים כמשת"פים ותולים אותם על איזה עמוד חשמל מול כולם. הם מפחדים לדבר ובצדק.

orly 15

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo104.gif../images/Emo7.gif

מסכימה מאוד. לא כל הערבים מתאבדים. גם הישראלים לא מתנהגים כמו שצריך. גם הם רוצחים בלי שום סיבה.

sivani

New member
../images/Emo16.gif יהי זכרם ברוך ../images/Emo7.gif ../images/Emo104.gif

deanet

New member
אין מילים ...

מולדת
ישראל ביתנו
חירות האיחוד הלאומי !!! בראשות אביגדור ליברמן

sivani

New member
NOT A CHANCE

מר"צ בייבי,מר"צ! אבל בבקשה לא להתחיל פה עכשיו עם מסעות שכנוע למה זה ולמה זה.

deanet

New member
אחי ...תיקון ..

שכחת פוליטיקה ארץישאלית :) חד"ש הם לא קומוניסטים מ"קי היא המפלגה הקומוניסטית שהצטרפה לחד"ש בישביל קולות (הכל אינטרסים) היא היצטרפה לחד"ש כי היא היחידה שהיתה מוכנה לקבל אותה .... מ"קי = מפלגה קומוניסטית ישראלית

CosmikDebris

New member
הם סוציאליסטים

חצי קומינסטים... למי אכפת. הם היחידים שמזיז להם דברים כמו שיוויון חברתי.

sivani

New member
חד"ש הם בעיקרון קומוניסטים

ועד לפני בערך שנה התלבטתי ביניהם לבין מר"צ כי אני בעיקרון סוציאל-קומוניסטית, והם אכן תומכים בשוויון. אבל גם מר"צ תומכים בשוויון-ובינינו-מר"צ הם בעלי הרבה יותר כוח ועשו הרבה יותר חמען חקיקה חברתית ושוויונית במדינה.

למעלה