פיגוע

פיגוע

שלושה ילדים פלסטינים נהרגו אחר הצהרים בפיצוץ בצפון רצועת עזה, ככל הנראה מירי צה"ל. ההרוגים הם האחים יחיא אבו רזאלה, בן 12, ומחמוד אבו רזאלה, בן 10. קרובת משפחתם, שרה אבו רזאלה בת ה-10, נפצעה קשה ומתה הלילה מפצעיה. ילד פלסטיני נוסף נפצעו באורח קשה. תזכרו את השמות.

הMפצח

New member
אתה חברת החדשות הפלסתינית ?

תן לפחות קישור לידיעה. אני בטוח שיש סיבה טובה למה שקרה. כל עוד תעשו טרור ותפעלו מתוך אוכלוסיה אזרחית, יהיו לכם נפגעים אזרחים.

מפצח אין לך רגישות?

מה נראה לך שילדים קטנים אשמים במשהו? אני לא מדברת על רגישות, פשוט היגיון! "תעשו טרור.."

במקרה הזה יש מצב ש...כן. אמרו בחדשות וזה לא

סוד. הפלסטינים (לא, "אזרחי ישראל"
) עושים שימוש נרחב בילדים למען ההתקוממות, שימוש ציני למדי. (התקוממות למה, זה לא הבנתי? כי את עזה יש להם...) במקרה הזה נטען בחדשות ערוץ 2 כי שולחים אותם לאסוף המשגרים. ילד בן 11-12 יש לו מספיק שכל לדעת מה זה "חמוש" ומה זה משגר קסאם.

הMפצח

New member
רגישות לטרוריסטים שמשתמשים בילדים

שלהם ואחר כך מתלוננים שהם נהרגים ? ממש בדיחה.

liz28

New member
למה המבוגרים לא משגיחים על הילדים?

למה נותנים להם לשחק ליד משגרים? למה מפקירים ככה את הילדים? למה המחבלים בכלל מציבים את המשגרים בסמוך למקום שבו ילדים נמצאים ומשחקים? איפה הרגישות שלהם? כאמא, אני אומרת לך, שלא אתן לילדיי לשחק במקם מסוכן שיכול להוות להם סכנה לחייהם או אפילו לגרום לפציעתם. ואם המחבלים הטרוריסטים, לא עושים חשבון לחיי אחיהם הפלסטינים- אז מה לנו, הציונים, יש כבר לשעות????

נגעת בנק' חשובה, הם משגיחים ...../images/Emo198.gif

ומשקיעים בשנאה תהומית וחינוך למוות ושנאה ולא לחיים ואהבה. אל תתפלא שבבתי ספר ובבתים של פלסטינים מחנכים לשנאה ושיהודים הם בני קופים וכלבים שהילדים שלהם גודלים להיות מרצחים.

Bad Moon Rising

New member
אוי נו באמת

"מה נראה לך שילדים קטנים אשמים במשהו?" ארגון לזכויות האדם הודיע היום שארגוני הטרור פגעו במכוון באזרחים ישראלים (זה די אידיוטי לומר זאת בהתחשב לכך שלא צריך שום מחקר והודעה רשמית כזאת בשביל לראות שזה המצב). כשצה"ל "הורג" ילדים ואזרחים נכתב בעיתונות שזה בשוגג ועושים מזה סיפור בלתי יאמן,אבל כשהפלשתינים,שרוב פיגועי הטרור שלהם נעשים כלפי אזרחים תמימים, זה לא מעניין אותך? הבא להורגך השכם להורגו, ובמצב של המדינה שלך הייתי מצפה שתדאגי לאזרחי מדינתך יותר מאשר לאויבייך.

3232

New member
כן ירבו הרוגים שמתעסקים עם הטרור נגד ישראל

ללא הבדל הגיל !

ואתה יודע מדי בור בשביל לדעת שאתה כזה

מביאים לך מראה בפנים ואז מתחמק.. כמובן,כמו כל המוסלמים הקיצוניים

מי אמר שאני מוסלמי.

אולי אני פשוט ערבי נוצרי או ערבי בדווי או ערבי דרוזי, למה אתה קופץ למסקנות שאני מוסלמי, הראיה שלך היא צרה מדי.

ובתחלאס מה אתה?

מסולמי? רוב הדרוזים והנוצרים יודעים להעריך כמה הארץ נותנת להם בעיקר יחסית למדינות ערב האחרות.

בטח הוא מוסלמי, שהיה רוצה להיות נוצרי

או דרוזי
או פשוט מתבעס שהוא לא יהודי... נראה לי שבגלגול הבא (אם הוא מאמין בזה
) הוא גם יהיה מוסלמי, סטטיסטיקה..לך תבין.

למעלה