פיגוע בתל אביב...

טומי*

New member
היה פיצוץ עז, חשבתי שהבניין מתמוטט

לא יודע מהיכן הגיעה הנט"ן הזה ...מלכיש? כנראה היה באיזור

YTmda

New member
לכיש 18 במקור מאשקלון

כנראה שהוא אכן היה באזור בזמן הפיצוץ...

שוטר82

New member
אני הייתי אמור להיות במשמרת ביפת"ח

אבל זה בוטל לי אני משתתף בצער המשפחות

אז ככה

אתמול בלילה יצאתי עם חברים לשכונה סתם לא משהו רציני. בסביבות השעה 23:30 שמעתי פיצוץ חזק אני גר ברמת-גן וסתם צחקנו על הפיצוץ אמרנו שזה נפץ חזיז וכל זה, לאחר כ5 דקות אנחנו שומעים מלאה סירנות של אמבולנסים מרמת-גן שטסים למקום ואז המצב רוח יורד ומתחילים לדבר על הפיגוע. אז סתם רציתי לשתף אותכם איך עבר עלי יום שישי בערב. שיהיה שבוע טוב ושקט

../images/Emo16.gifמשתתפים בצער המשפחות../images/Emo16.gif

הדבר המפחיד הוא, שעכשיו יש מצב עוד יותר גדול שיהיה פה בנתניה פיגוע..

amitp

New member
יש אנשים

שפשוט לא מסוגלים לראות אנשים אחרים חיים בשקט. זה כואב להם
. לנו נותר רק לקוות שיגיע היום והאנשים הללו יעלמו מן העולם. תנחומי למשפחות
אולי גם הגיע הזמן שצוותי החדשות שלנו יבינו שבזמן פינוי פצועים מפיגועים התפקיד שלהם הוא לא להתמקם בבנין שצופה אל איכילוב ולצלם אל תוך האמבולנסים. לא מוסיף לאף אחד הרבה כבוד. באמת.

שוטר82

New member
עמית עוד מה הקטע

הערבים ואבו מאזן מוכרים לנו לוקשים אשכרה לוקשים אומרים שיהיה שקט והכל לדעתי זה סתם חרטה לא יהיה איתם אף פעם שלום ולא כלום (סורי שאני נכנס לקטע של פוליטיקה).. אבל אחרי כמה חודשים טובים חזרנו לדעתי למכה של פיגועים

billyray

New member
לא בדיוק נכון..

אבו מאזן רוצה שקט.. הבעיה היא שיש כאלה שלא רוצים.. הקטע זה שהוא זה שצריך לטפל בהם. ופיגוע אחד (שהאחרון היה בנובמבר נראה לי) עדיין לא נחשב למכה של פיגועים.

בוא נגיד דבר כזה

אם שמעת על הפיגוע שהיה בת"א לא היתה התראה חמה או כל דבר אחר. זה היה פשוט בהפתעה שככה מד"א וכל מי שהיו שם הגיבו שם במהירות.. אבל לדעתי לא יהיה שלום איתם הם רוצים את המדינה שלנו והם חיים בסרט כי הם לא יקבלו אתל המדינה שלנו. ותאמת כל הקטע עם ההחזרות שטחים פינוי והכל זה רק לטובה

nikonit

New member
וזה קשור לנושא הפורום... איך../images/Emo35.gif

בחיאת רועי וbillyboy (מקווה שאני זוכרת נכון את השם) - תשאירו את הפורום הזה כפי שהיה בעבר - נקי מפוליטיקה
אפשר בהחלט לדבר על עוד נושאים מלבד פעולת צוותי חירום, כי אנחנו אנשים, ונוצרו יחסים, אבל ססמאות מהסוג הזה, הן, לפחות לדעתי, לא ממש במקום. יש פורומים יותר מתאימים לעניין.
ניקונית

../images/Emo10.gif ../images/Emo16.gif

עכשיו גיליתי שההרוגה החמישית היא אחותו של ידיד שלי מירושלים...

למעלה