למה? כי הוא קנה את הסכין בהכל בדולר ולא באייס
? אפשר עדיין לטפל, בכל זאת רופאים יהודים.. ואחר כך לזרוק את גופתו.
המנהיגים דואגים בלי קשר למלחמה שתמד אנחנו נהיה עסוקים ומרוששים ונסחוב על גבינו את המדינה ולכן צריכים להיות גם מפוחדים ולהאמין שאנחנו בסכנה כדי שלא נתרעם על מצבנו. ככה חדשות עובדות, מי שבולע כל חדשה כתורה בלי לבדוק, מי הכתב, מי העורך מי בעל התחנה ולמה עכשיו הוא שומע עליה סופו להיות אזרח טוב ובן אדם קטן.
 
בתי הכלא שלנו עמוסים מאוד בכלליות. מצד שני גם להוציא להורג עולה כסף כשעושים זאת בצורה מסודרת. הפתרון הוא להפסיק עם כל ההעשרה בכלא. שישבו וירקבו ואם אפשר שיהרגו אחד את השני בפנים. גם להקצין את הצבא יעבוד. פשוט לא לקחת שבויים. ובטח שלא לייצב אותם אם הם פצועים. או פשוט לתת לצבא הרוסי אישור פעולה, להצביע לליברמן. כולם מעריצים את הטיפול שלהם במלחמות וטרור. אתם שוכחים שגם להם היה את השכל לסגת חד צדדית מאפגניסטן.
 
אני בעד ניתוק כל הקשרים הכובלים לעזה והשטחים, תשתיות ושאר דברים שלוקחים מכספנו כציבור ומדינה. בד בבד עם לתת להם להקים ולהכריז על מה שבא להם. כל עוד ההגדרה העצמית שלהם תלויה בנו כאויבים הם ממשיכים לגייס תמיכה רבה בחו"ל. שילכו להצביע כמונו פעמיים בשנתיים, יבכו על מיסים, תחבורה בשבת, כפיה דתית הדרת נשים וכו'. שיתעסקו עם המדינה שלהם ויעזבו אותנו. ואנחנו נעזוב אותם, בלי שום משאב שעובר מאתנו אליהם. שיקימו הכל מאפס.
אם הם רוצים הם יכולים לקבל פליטים אפריקאים מתל אביב. עדיף ישירות מסיני בלי תיווכנו.