פיגוע בתל אביב.

זיקן

New member
מנהל
פיגוע בתל אביב.

שמישהו יסביר לי למה השאירו את הזבלבלון מחבל בחיים.
עכשיו משפטים ו"מאסר" בתנאי בית הבראה עם אפשרות ללימודים על חשבוננו.
לא להתפלא אם הוא ישוחרר באחת העסקאות עם תואר עוכר דין ואז הוא יתבע את המדינה על כל שנות ה"סבל" שעבר בבית ההבראה של השב"ס.
למה,למה, למה???...

כי אם נרד לרמה שלהם

אין כאן זכות לאף אחד לומר, אבל אנחנו נאורים. אנחנו יותר טובים מהם. כשהם יאהבו את עצמם ואת ילדיהם אז יהיה שלום כי אנחנו סבבה. אנחנו לא מכים את הצד השני בהפגנה. אנחנו לא מתנקשים בפעילים ומנהיגים שחושבים אחרת מאתנו. אנחנו מכבדים את הזולת.

אנחנו רוצים שלום וכופים עלינו מלמה, אנחנו לא צועקים מוות לכולם, זקנים נשים וטף רק בגלל שהם פלסטינאים.

כי ערבים (בדואי, נוצרים, צ'רקסים, דרוזים וכו') בימינו כולל מוסלמים (!) משרתים בצה"ל וגם בקרבי אם הם רוצים.
זה יותר מססמת הבחירות של ש"ס ("כן לקצבאות ילדים") ושאר לומדי התורה למחייתם ולמיסים שלנו. כי מאז 2006 אנשים כאן מתבטאים כמו חזירים מלוכלכים וחושבים שהם עדיין יותר טובים מהאויב. כי כשאמן ערבי יורד מהארץ עם משפחתו כי הוא גם חושש מטרור יהודי ופעולת גמול שתהרוג את בנו אתה יודע שהגזמנו.

ולא אני לא שמאלני, אני פשוט מנסה להיות בן אדם. כל המפגינים במבצע האחרון שלטענת המחבל זאת סיבת הפיגוע, שעמדו וצעקו ורצחו והרביצו בעד מוות לערבים והלכו לעשות מהלוויה של חייל בודד (עם משפחה בארץ!) קרקס. לא נתנו למשפחתו בארץ את הכבוד להפרד, בגלל שאירוע בפייסבוק גרם להם לחשוב שהם יותר מחרא טהור שרואים רק במשחקי כדורגל. ואני מאמין שכל אחד מהם לא עשה שום דבר בצבא מעבר ללהיות טבח או עובד רס"ר עד 12:00 בצהריים. ללכת לכלמשחק להלוויה עם פיצוחים ולצלם בטלפון את הארון. אלו סוג האנשים שהייתי שם על הקטפולטה ומשליך לעזה.

זיקן

New member
מנהל
את הבדיחה הזאת כבר שמעתי.

לא יוצא מזה כלום וזה רק נופל למעמסה על הציבור וכספו.
אם כבר היו יכולים לחסל אותו בשקט באיזה פינה ולזרוק את גופתו מאכל לכרישים כמו בן לאדן.

למה? כי הוא קנה את הסכין בהכל בדולר ולא באייס

? אפשר עדיין לטפל, בכל זאת רופאים יהודים.. ואחר כך לזרוק את גופתו.
המנהיגים דואגים בלי קשר למלחמה שתמד אנחנו נהיה עסוקים ומרוששים ונסחוב על גבינו את המדינה ולכן צריכים להיות גם מפוחדים ולהאמין שאנחנו בסכנה כדי שלא נתרעם על מצבנו. ככה חדשות עובדות, מי שבולע כל חדשה כתורה בלי לבדוק, מי הכתב, מי העורך מי בעל התחנה ולמה עכשיו הוא שומע עליה סופו להיות אזרח טוב ובן אדם קטן.
&nbsp
בתי הכלא שלנו עמוסים מאוד בכלליות. מצד שני גם להוציא להורג עולה כסף כשעושים זאת בצורה מסודרת. הפתרון הוא להפסיק עם כל ההעשרה בכלא. שישבו וירקבו ואם אפשר שיהרגו אחד את השני בפנים. גם להקצין את הצבא יעבוד. פשוט לא לקחת שבויים. ובטח שלא לייצב אותם אם הם פצועים. או פשוט לתת לצבא הרוסי אישור פעולה, להצביע לליברמן. כולם מעריצים את הטיפול שלהם במלחמות וטרור. אתם שוכחים שגם להם היה את השכל לסגת חד צדדית מאפגניסטן.
&nbsp
אני בעד ניתוק כל הקשרים הכובלים לעזה והשטחים, תשתיות ושאר דברים שלוקחים מכספנו כציבור ומדינה. בד בבד עם לתת להם להקים ולהכריז על מה שבא להם. כל עוד ההגדרה העצמית שלהם תלויה בנו כאויבים הם ממשיכים לגייס תמיכה רבה בחו"ל. שילכו להצביע כמונו פעמיים בשנתיים, יבכו על מיסים, תחבורה בשבת, כפיה דתית הדרת נשים וכו'. שיתעסקו עם המדינה שלהם ויעזבו אותנו. ואנחנו נעזוב אותם, בלי שום משאב שעובר מאתנו אליהם. שיקימו הכל מאפס.
אם הם רוצים הם יכולים לקבל פליטים אפריקאים מתל אביב. עדיף ישירות מסיני בלי תיווכנו.

זיקן

New member
מנהל
זה הכל מילים יפות והסברים יפים.

ושוב . לא יוצא מזה כלום מלבד ברברת ומיסים חדשים כדי למממן את שהותם בבית ההבראה.
אם כבר גירוש זה יהיה עונש הכי קשה חוץ ממוות.
העיקר לא להאכיל אותם ולא לבזבז עליהם משאבים.

puma141

New member
זו שאלה של נאורים?

הקם להורגך-השקם להורגו.
אני תמיד אומרת שאסור לנו לרדת לרמה שלהם, בקטע של מחבל מתאבד, או רצח ילדים.
אבל אדם שבא לרצוח אנשים עם סכין-דינו 1. מה הקשר לנאורים או לא, מה הקשר ללהיות אדם??
אבל כן יש לנו אינטרס לא להרוג אותו-כדי ללמוד ממנו את השיטה של השולחים, כדי להשתמש בזה
מול העולם ובכלל..
לא מעבר.

זיקן

New member
מנהל
"נאורים" יש רק בסמוך.

יש כל כך הרבה זבלבלונים שתמיד יהיה מה וממי ללמוד שימותו וזהו.

puma141

New member
כל מקרה לגופו..מבחינת חקירה.

ותפסיק להיות כזה החלטי! "להרוג אותם וזהו...."
יש מסביב, יש שיקולים מול העולם, יש מחשבה! במיוחד בתקופה הזו שכלום
לא ברור, והכל בוער.

זיקן

New member
מנהל

puma141

New member
תפסיק להיות

"שרלתן" ול"לנפנף" *רק מנגל, ואולי-לשלום* בטעויות האמא של הנדירות שלי!

FrankBlack

New member
צריך פירוש רשי להבין אותך.

אבל בין הקריאה החמישים לשישים הצלחתי להבין.

puma141

New member
כמעודד

טפשת, ובעל יובש אינטלקטואלי מתיש, כעוטף את העיקר באינסוף טפל-

מחמיא לי......שלא הבנת:) נשבעת.

שב"ש...

puma141

New member
אחלה שבוע!

הבנת מה כתבתי שם? תכתוב הבנתי!
מה כל המסביב שלך?
הרי רק אתה יכול להבין מה כתבתי שם. פירוש רשי וככה....בחייאת. חחחח

דבר חלש, וקצר....

FrankBlack

New member
אתה צודק

אבל תגיד לי חבריקו, למה קצפך לא יוצא גם על רוצחים ישראלים? על חברי משפחות פשע שבגלל הסכסוכים שלהם נהרגים גם חפים מפשע?
על גנבים ואנסים יהודיים וישראלים שבאים מראש כדי לפגוע ולהרוס חיים?
למה כשאותם תופסים לא מורידים אותם?
אין לך בעיה שרוצח ישראלי ילמד על חשבונך כי הוא 'משלנו'?

זיקן

New member
מנהל
כי זבלבלוני אדם ישראלים זו בעיה פרטית שלנו.

אם נרצה יחסלו אותם והעולם לא יתערב. אותם גם לא ישחררו בשום עסקה אין גם מי שיסחוט אותה בשבילם
ואילו פלסטינאצים זו בעיה יותר סבוכה, פה כל העולם יתערב לטובתם לכן כדאי יותר לחסלם ורצוי כשהם קטנים ועוד לא מזיקים.

FrankBlack

New member
וואלה?

אין שום נשיא שיקצוב את עונשם?
אין שום עסקת טיעון שתכניס אותם למינימום זמן בפנים ככה שהם אפילו לא יצטרכו לחטוף שופט בשביל להתמקח עליו?
הפשע הישראלי גובה קורבנות יותר מהפשע הפלשתינאי.
בוא אני אשאל אותך, מבין קרוביך, כולל אותך, כמה נפגעו ממעשי טרור פלשתינאים וכמה ממעשי פשע ישראלים?
מי אונס ורוצח את הילדים שלנו?
מי רוצח אמהות בחוף הים?
הפלשתינים או חיות אדם יהודיות? אז יפה שאתה רוצה לרצוח את כולם. כי אז בטח יהיה פה שקט.
אתה אומר, לפחות אז ירצחו אותנו ויאנסו אותנו ויגנבו מאתנו רק יהודים כשרים.
העיקר שהעולם לא יתערב.

למעלה