פיגוע!!!!!!!!! בקניון בפ"ת

נורית ס

New member
פיגוע!!!!!!!!! בקניון בפ"ת

50 נפדגעים,5 קשה,בינהם תחנוקת במצב קשה מאוד.

נורית ס

New member
50 נפגעים,יש גם ילדים ותינוקות

פצועים. גדר הפרדה ועכשיו! אין דרך אחרת,הפרדה!כי אם לא נעשה הפרדה ,יהרגו עוד ועוד תינוקות וילדים ,נשים וגברים. הפרדה!

.המוסד

New member
ונורית ס´ נאחזת בקרנות המזבח

מה, הפרדה לא תעזור? למי איכפת חייבים לצעוק משהו, לא?

CANDY MAN

New member
דרך אגב, הגדר נבנת ממש ברגע זה...

ככה שקשה לי להבין על מה הצעקות! סבבה, ניצחתם שמאלנים, אריאל שרון נכנע ללחץ של העם והוא התחיל (כבר לפני כמה שבועות) בבניית גדר הפרדה על הקו הירוק. אתם אולי ניצחתם "בקרב" ואל אתם בטוח תפסידו "במלחמה",... קשה לי לראות איך גדר באמת תפגע בטרור הפלשתינאי, הדבר היחיד שהיא תעשה זה להגביר את המוטיבציה שלהם לנסות ולפגוע בישראל בגלל המכשול שמציב להם "האויב הציוני" (שמתם לב שהם קוראים לנו ציוניים! איזה חמודים הם?) אבל כמו שאמרתי כבר בעבר כל מה שנשאר זה לחכות ולראות, אם צדקתם אני אבקש סליחה אישית מכל שמאלני פה שאי פעם תמך בגדר הפרדה ואם אני אצדק אני אבקש יחס דומה מכל שמאלני בפורום.

EverMan

New member
הגדר הזאת

היא בדיחה קנדימן. הגובה שלה לא יכול לעוזר כבשים קופצות. כל המטרה של הגדר הזו זה בשביל שרה"מ יוכל להגיד : בבקשה , יש גדר ועדיין יש פיגועים. זה רק בשביל לשים רגליים לרעיון היותר טוב של הגדר שמלווה במו"מ מדיני והפרדה.

גדר לא תעזור

ואני שואל אותך קנדימן: למה ציפית ממבצע חומת מגן?שתרתיע את המחבלים?הרי היה ברור שזה רק יתן להם עוד לגיטימציה ועוד רצון לעשות פיגועים... צריך הסכם הפסקת אש קודם כל. מכאן צריך לעשות הכל כדי להיפגש עם עראפת(אין ברירה תבינו איתו נדפקנו),ולדון איתו על הסכם. מי יודע,אולי בעתיד הקרוב תשונה ההנהגה.

ההנהגה הפלשתינאית,כמובן

למרות ש............... טוב לא משנה.

CANDY MAN

New member
שרון לא עד כדי כך מנותק...

מהמציאות הכלכלית שהוא יבזבז מאות מיליונים ויותר על גדר שלא תמנע שום דבר. תאמין לי שהוא התייעץ עם מומחים ועם מביני עניין וחוץ מזה שגם שרי השמאל החמיאו לשרון שהוא סוף סוף מקים גדר, ואם הם שמחים על הגדר המעט שאפשר לצפות ממך זה לתת לו גיבוי על החלטתו...

EverMan

New member
תתפלא

(מיועד לעושה שוק) , אבל הגדר תמנע , והעיקרון של הגדר זה לא רק גדר , רק גדר באמת לא תעזור , גדר באה עם נספחים מדיניים ...

למעלה