פיגוע בפתח תקווה
N NeTa MuFlEtA New member 5/2/06 #4 וואו אני נוסעת לפחות פעם בשבוע בקו הזה אנלא מאמינה יכולתי לנסוע בו היום :-O
V Venice Queen New member 5/2/06 #5 פחד אלוהים יוצא לי גם לנסוע בו לפעמים....יש לי צמרמורת כשאני חושבת על מה שקרה שם.
T The Spongebob Girl New member 5/2/06 #9 כן.. אני מקווה שייפסקו בקרוב הפיגועים.... זה נהייה בלתי אפשרי ..במיוחד שזה הגיע לפ"ת.... :\ ובביצפר בכלל אל אמרו לנו שהיה פיגוע..
כן.. אני מקווה שייפסקו בקרוב הפיגועים.... זה נהייה בלתי אפשרי ..במיוחד שזה הגיע לפ"ת.... :\ ובביצפר בכלל אל אמרו לנו שהיה פיגוע..
N NYMets Man New member 5/2/06 #13 בואנה סוניה... כל מקום את חופרת זה לא יאומן... וכן... כנראה שיצאתי דביל
T The Spongebob Girl New member 5/2/06 #14 שניר לא פגעתי בך או משו תראה לא הגבתי לך חזרה על ההודעה כי כתבתי בשוק מהפיגוע... אז לא נורא ולהגיד לך את האמת חשבתי שבטעות שירשרת אליי או משו ... לא נורא ואם יצאת דביל אני מצטערת לא הייתה לי שום כוונה לפגוע
שניר לא פגעתי בך או משו תראה לא הגבתי לך חזרה על ההודעה כי כתבתי בשוק מהפיגוע... אז לא נורא ולהגיד לך את האמת חשבתי שבטעות שירשרת אליי או משו ... לא נורא ואם יצאת דביל אני מצטערת לא הייתה לי שום כוונה לפגוע
N NYMets Man New member 5/2/06 #15 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עכשיו את מעצבנת... פשוט... די!
L LuNa MaJnUnA New member 6/2/06 #17 מילים מהסוג הזה אתה צריך לשמור לעצמך. כולנו עושים את זה כל הזמן. הגיע הזמן שתלמד גם אתה. ואני אומרת את זה ברוח הכי טובה שיש.
מילים מהסוג הזה אתה צריך לשמור לעצמך. כולנו עושים את זה כל הזמן. הגיע הזמן שתלמד גם אתה. ואני אומרת את זה ברוח הכי טובה שיש.
ש שאניה New member 5/2/06 #11 נסעתי היום בקו 51 ,3 פעמים זה ממש מפחיד ראיתי את המונית וכל השוטרים אבל קישרתי את זה לפיגוע רק אחרי שסיפרו לי
נסעתי היום בקו 51 ,3 פעמים זה ממש מפחיד ראיתי את המונית וכל השוטרים אבל קישרתי את זה לפיגוע רק אחרי שסיפרו לי