פיגוע בי-ם

• פותח הנושא SGVB
  • פורסם בתאריך

SGVB

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

SGVB

New member
סיכום מערוץ 7

הפיצוץ שאירע הערב באוטובוס מספר 2 ברחוב שמואל הנביא, אירע כנראה במרכז האוטבוס ע"י מחבל מתאבד. ממגן דוד אדום נמסר על עשרות רבות של נפגעים בתוכם מספר הרוגים. למקום הגיעו עשרות אמבולנסים של מגן דוד אדום וזק"א ועוסקים כעת בפינוי הנפגעים הרבים לבתי החולים בעיר. מן המשטרה נמסר כי במקום יש המולה רבה ומבקשים מהתושבים לא להגיע למקום הפיגוע. עד כה דוווח על 30 נפגעים שפונו לבתי החולים בעיר ע"י מד"א. מזק"א נמסר על 7 הרוגים. מרכז מידע לציבורבבי"ח ביקור חולים הוא 1255123 (ערוץ7)

SGVB

New member
ממד"א נמסר שפונו כ80פצועים

מתוכם 13 במצב קשה, 13 במצב בינוני והשאר קל הדיווח מחדשות ערוץ1

SGVB

New member
פרטים על האוטובוס

האוטובוס היה אוטובוס קו2 שיצא מהכותל המערבי אוטובוס דו מפרקי (אוטובוס די גדול) ראיתי איפשהו שאולי הוא התפוצץ בצמוד לאוטובוס נוסף

SGVB

New member
עוד סיכום מערוץ 7

מפקד מחוז ירושלים ניצב מיקי לוי אמר שהפיגוע בוצע ככל הנראה ע"י מחבל מתאבד במרכזו של אוטבוס דו מפרקי. המחבל נשא על גופו מטען גדול מאד שגרם לנפגעים רבים. מזק"א נמסר כי עד כה פונו ע"י מד"א 74 נפגעים בהם 13 קשה 13 בינוני ו-43 קל. במקום יש שבעה הרוגים. בין הפצועים יש 11 ילדים ותינוקות. (ערוץ7)

SGVB

New member
על לא דבר אני רק כותב מה שאני שומע

ורואה באינטרנט והלוואי ולא יהיו עוד מקרים כאלה

SGVB

New member
לפי מעריב לפחות 13 הרוגים הי"ד

בערוץ 2 אמרו הרגע שלפחות 15 הרוגים.

SGVB

New member
הג'יאד האיסלמי לקח אחריות על הפיגוע

גדודי ירושלים, הזרוע הצבאית של הג'יהאד האיסלאמי, נטלה אחריות לפיגוע בירושלים. (Ynet)

SGVB

New member
סיכום מערוץ 7 על הנפגעים

בפיגוע הקשה שאירע ברחוב שמואל הנביא בירושלים דווח עד כה על 20 הרוגים ו-105 פצועים שפונו לבתי החולים בבירה. (ערוץ7)

lali37

New member
מזעזע ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

רפואה שלמה לכל הנפגעים ושי- תודה על העידכונים

נחשו מה???-ה"הודנה" ממשיכה...

גם מבחינת שרון... ומה רנתיסי אמר??-הוא שלח מחבל כתגובה על החיסול, אבל בכל זאת מבחינתו ההודנה ממשיכה... יהיה טוב...(בעצם..על מי אני עובד..)אין יאוש בעולם כלל..

שרוך

New member
../images/Emo16.gif יהיה זכרם ברוך של ההורגים../images/Emo16.gif

בס"ד הי לכולם כן כן שוב זה קורה עוד פיגוע !! ככה יהיה זכרם ברול של כל חילי פעולות הטרור בעיקר מהפיגוע היום והפיגוע ליד מחנה 80 ( אני קשור אליו באופן אישי ) וכמובן החלמה מהירה לכל עם ישראלי ולכל נפגעי הטרור !! רק סמתם לב שבארץ כמעט כל אחד מכיר משהו שנפגע בפיגוע או יותר גרוע נהרג זה כזה מתבקל אני מכיר משהי שנהרגה ומשהו שנפצע כתוצאה מפיגוע ! שרוך

למעלה