פיגוע בירושליים

פיגוע בירושליים

פיצוץ אדיר החריד את ירושלים ארכיון מחבל-מתאבד פוצץ עצמו באוטובוס בירושלים; עשרות נפגעים; יש הרוגים הפיצוץ אירע באמצע האוטובוס; מספר רב של נפגעים; עד ראייה: האוטובוס נקרע לחלוטין עודכן: 21:29 19/08/2003 | ענבל אביב | [email protected] כל כותרות היום דיווח ראשוני על פיגוע גדול בירושלים, ברחוב שמואל הנביא בירושלים. עשרות נפגעו, ישנם הרוגים במקום. כוחות ההצלה וביטחון הגיעו במהירות למקום. האזור נחסם לתנועה. הפיגוע אירע באוטובוס מס' 2 שהיה בדרכו לכותל המערבי. המדובר באוטובוס דו-מפרקי, באזור שכונת מעלות דפנה ליד אולמי זוויל בעיר (ומלון נובוטל). האוטובוס היה בדרכו לכותל המערבי. עד ראייה אמר: האוטובוס היה מלא עד אפס מקום. האוטובוס נקרע לחלוטין. פרטים נוספים בהקדם.

danielo18

New member
יש הודנא? יזה הודנא ואיזה בטיח..

ואני חשבתי שיש שלום..כל משמרת שלי מתחילה בהודעה מהמפקדת:התראות על פיגועי אוטובוס,פיגועי ירי,חטיפת אנשי ביטחון,והם שם למעלה מדברים על שלום..רק ביום שישי במטווח חשבתי לי שביום שנפסיק לאמן בני נוער(שלפני יומיים רק קיבלו ת.ז) בירי בנשק רק אז נוכל להגיד שהשלום הגיע... ביום שהמשמרת שלי תתחיל בתדרוך שאומר שאני מחפש רק גנבים,אז אני אדע שהשלום הגיע..

לפחות 7 נהרגו בפיגוע בירושלים

לפחות 7 נהרגו בפיגוע בירושלים מחבל מתאבד התפוצץ במרכז אוטובוס דו-מפרקי ברחוב שמואל הנביא בבירה * מד''א: 74 נפצעו, 13 מהם באורח קשה שירות מעריב לפחות שבעה בני-אדם נהרגו ועשרות נפצעו בפיגוע התאבדות באוטובוס דו-מפרקי בירושלים הערב. הפיגוע התרחש בסביבות 21:00 באוטובוס אגד קו 49 ברחוב שמואל הנביא בעיר. ממד''א נמסר כי 74 בני-אדם נפצעו בפיגוע. 13 מהפצועים במצב קשה ו-13 במצב בינוני. כל הפצועים פונו כבר לבתי החולים. בין הנפגעים גם כמה ילדים. מפקד מחוז ירושלים במשטרה, ניצב מיקי לוי, אמר לקול ישראל: ''מחבל מתאבד פוצץ את עצמו במרכז האוטובוס. מדובר במטען גדול. כתוצאה מהפיצוץ יש מספר גדול של פצועים. בשלב הזה סיימנו לפנות את הפצועים לבתי החולים. אנחנו עדיין עסוקים בסריקות באוטובוס כדי לוודא שאין מטענים נוספים. כמו כן יש מספר הרוגים''. עדי ראייה סיפרו כי האוטובוס נהרס לחלוטין בפיצוץ וכל חלונותיו נופצו. אזור הפיגוע נחסם לתנועה והמשטרה מבקשת מהציבור שלא להתקרב לזירת הפיגוע. *** מספרי חירום בבתי החולים בירושלים: ביקור חולים: 1255123 הדסה עין כרם: 1255122 שערי צדק: 1255125 מעריב

יאללה פיגוע קשה נעל האימא שלהם

הייתי עם אחותי בסופר כזה- אמרו לי שהיה פיגוע- שמעו אותנו שדיברהי עברית- זה מבאס כולי איתכם עכשיו בארץ אני שומע כלי צה"ל מפה בעסה חבל יל הזמן אני מאגעש מה זה חרא

epi

New member
יהיה זכרם ברוך ../images/Emo16.gif

ההרוגים בפיגוע הנורא ששמם הותר לפרסום: מצאו "שם" לפיגוע הזה "פיגוע הילדים" 22 ילדים עדיין מאושפזים בבתי חולים החלמה מהירה לכולם... שלום מרדכי רייניץ, בן 49 מנתניה ובנו, יששכר דב רייניץ, בן 9
שמואל זרגרי, בן 11 חודשים מירושלים
מנחם ליבל, בן 24 מירושלים
לילך קרדי, בת 22 מירושלים
יעקב בינדר, בן 50 מירושלים
אליעזר וייספיש, בן 40 מירושלים
ליבה שוורץ, בת 57 מירושלים
מרים אייזנשטיין, בת 20 מבני ברק
חנוך סגל, בן 65 מבני ברק
חווה רכניצר, בת 19 מבני ברק
שמואל ולנר, בן 50 מירושלים
גולדי טאובנפלד, בת 43 מניו יורק ובנה, שמואל בן שלושה חודשים
אברהם בר אור, בן 12 מירושלים