פיגוע בדולפינריום

יוסי26.5

New member
פיגוע בדולפינריום

פיגוע בדולפינריום אני חושב שהפלסטינים עוברים את כל הגבולות... אני חושב שצריך לעשות איתם פסק זמן... אני חושב שמישהו שם צריך להתעורר.. כי גם לסבלנות שלנו יש גבול... ואני כאן לא מקבל שום הסבר מאף אחד ....!!!!!!!!!! לרצוח 15 איש בדם קר...בכניסה למועדון לילה??? זה נקרא גברים זה???? זה נקרא נמושות !!!!! זה נקרא רוצחים נפשעים.... שום הסבר לא יסביר זאת... שום תירוץ לא יתרץ זאת... אבל מה...... אם ישראל תגיב....אז כולם יגידו שישראל הגיבה חזק מדי... אני מצטער מכובדי הערבים כאן שאנחנו מנסים להגיע לשלום. ככה לא נגיע גם לחוף עזה....כי לא יהיה חוף.... בושה בושה בושה.... ערפאת אינו מנהיג אלא רוצח בדם קר... ועד שלא יקום ערבי בעל שיעור קומה..אין עם מי ועל מה לדבר.... תחשבו על זה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

קלייר

New member
מתי יפסק ההרג של חפים מפשע

רק עכשו נודע לי על הפיגוע המזעזע,מתי זה יפסק למה לא עושים דבר נגד זה,זה יביא לאסון במדינה עד מתי יהיה אפשר לשתוק אפילו אנו המאמינים בשלום,מרגישים שהגיעו מים עד נפש ויש מהר לעשות משהו מהצד הפלסטיני לפני שיהיה מאוחר

adgo

New member
תגובה לקלייר

ההרג של חפי הפשע ייגמר רק כשנחזור למדיניות החיסולים. אני בן-אדם רודף שלום ושונא אלימות ומלחמה, אבל הפיגועים חייבים להיפסק בכל מחיר.

קלייר

New member
לא יודעת מה הדרך/אך זה חייב להיפסק

אני כה פוחדת ממה שיקרה בארצנו ,הרי בסופו של דבר גם מאמיני השלום לא תהיה להם תשובה לרצח בדם קר ,חיבים לחשוב איךךךךךךךךךךך ולתפוס את השולחים ולא לפגוע בעם שלם אנו לא נוהגים כמוהם

B.Shokor

New member
אני מסכים בכמה נקודות,

> אני מסכים איתך שלכל דבר יש גבול (למרות שאת המשפט הזה ישראל מי שהייתה צריכה להבין אותו). > אני גם מסכים איתך שהפלסטינים הורגים בדם קר אנשים חפים מפשע (אבל גם הישראלים לא פעם אחת ולא שתיים עשו אותו דבר, כלומר, שהרגו אלפי אנשים חפים מפשע). > אני מסכים איתך שעל מישהו בצד הפלסטינאי להתעורר (גם מישהו בצד הישראלים חייב להתעורר, כי להתעורר מצד אחד זה לא מספיק).

קלייר

New member
לא חשוב מי הצודק/מי החכם שיפסיק את

לא אמרתי מי הצודק ומי לא,אך צריך מישהו מספיק חכם להפסיק זאת כי מרוב שנריב מי אשם ומי לא מי היתחיל ומי לא עוד יהיה פה אסון לאומי שיפגע בשני העמים כאחד

יוסי26.5

New member
קלייר ...צודקת

קלייר צודקת... אני אישית הערכתי מאד כל דבר שהאישה הזאת כתבה... והיא באמת חסידת שלום ודו-קיום..ונדמה לי שגם סבלנותה פוקעת... אז אם כך....הגיע הזמן לעשות מהשהו לפני שיהיה אסון נוראי... ואם הפעם ירדו מטוסים על עזה ועל רמאללה ועל בית לחם ועוד... שלא יבואו אלינו בטענות... שלא יתבכיינו.... שוקור ידידי היקר....זה כבר לא צחוק... אני רק מקווה שאם תהיה תגובה היא תהיה הולמת מחושבת ועם המון שכל למרות הכאב שאנחנו הישראלים מרגישים... !!!!!!

יוסי26.5

New member
שוקור...????????????

שוקור???????????? תגיד הדמיון שלך התחיל לעבוד???? מתי ישראל הרגה אלפי אנשים????? מתי??? מתי ישראל הרגה מישהו ללא התגרות קודמת??? מתי??? עד כאן ידידי היקר....אל תגזים.... ואל תפליג בפנטזיות...תרד לקרקע חבר...

B.Shokor

New member
אם תתחיל לספור משנת 1948

עד כתיבת השורות האלה (ומקווה שלא יימשך לעתיד), תוכל להגיע למספר הרוגים מעל האלףףףף. תאמין לי אחי שאני מאוד מצטער על כל בן-אדם שמת, ואל תשכח שאני (הערבי) יכולתי להיות בינם אלה שנהרגו לפני שעה זכרונם לברכה כולם.

יוסי26.5

New member
שוקור ...אתה מתחיל להתחשבן???

שוקור ??? אתה מתחיל להתחשבן??? לא כדאי לך.... כמה יהודים נהרגו בארץ הזאת משנת 1800 ????? ספרת??? ואז לא היה לנו נשק,לא אקדחים לא מטוסים.. כמה פיגועים היו ביהודים רק משום שהיו יהודים ושלא פגעו באף אחד... אז חלאס שוקור... אתה לא רוצה שאספור לך מתחילת הספירה...נכון??? אתה גם לא רוצה שאדבר על נשואה??? נכון... אז תבין למה אנחנו הישראלים מתרגשים כלכך מכל יהודי שנהרג... אז שוב בלי להתחשבן..או קיי?????

B.Shokor

New member
יוסי, הבנת טעות..

גם אותו דבר בקשר לערבים, תספור משנת 1800 כמה ערבים נהרגו? תספור גם מתחילת הספירה כמה ערבים נהרגו, תספור גם כמה צרפתים, אנגלים, תורכים נהרגו? בו לא נכנס בזה. ושיהיה זכרונם לברכה כולם

יוסי26.5

New member
שוקור

שוקור הבנתי אותך... יותר לא אגיב על דבריך... ניצחת בויכוח הפסדת חבר... ביייייייייייייי

B.Shokor

New member
אני מריח משהו לא טוב!

``אלוהים לקח את המפגע הראשי``, את לא מתכוונת במקרה למישהו? אוליי נוכל לשמוע את השם שלו?

קלייר

New member
רון -אין לך בושה-הוא ערבי ישראלי/מה

מה זה שייך שהוא ערבי לרוצחים בדם קר,אין לך בושה

למעלה