פיברגלס???

yair raveh

New member
פיברגלס???../images/Emo160.gif

כמה שאלות: יש לימשהוא או איפהשהוא מאמרים על איך לעבוד איתו?(אני יודע את העיקרון ויש לי מי שיעזור לי לעבוד איתו אבל אני רוצה לילמוד קצת ליפני) יש איזה מקום זול במיוחד להסיג את הסיבים והאפוקסי ? ועם יש חומרים דומים שאינני יודע עליהם (יותר קלים יותר חזקים ויותר זולים ולא סיבי פחם)

גיא1234

New member
דבר עם

ארתור ויבגני. arthur69 ו tumti69 הם מומחים בנושא הזה. בברכה גיא ארושס

hifly

New member
מאמר על פיבר גלאס

אם תפתח אתהעינים ותקיש את הכתובת של אתר FLYHI תמצא במדור מאמרים,מאמר המסביר איך לעבוד עם פיבר גלאס אמיר

אני חושב שהכוונה של יאיר

היא איך ליצור תבניות מפיבר גלס שאת זה אין באתר אני עובד על מאמר עכשיו אם בכל זאת אתה רוצה לדעת איך אתה יכול ליצור קשר באי סי קיו 34978762 את הפיברגלס והאפוקסי ניתן לקנות מחברה שקוראים לה "אלמור" הם די זולים נ.ב אני עובד על תבנית של גוף לדאון רדיו חדש אני בשלב הואקום

אני חושב שזה באיזור עוד השרון

אני לא זוכר כתובת אבל אני יברר אם אתה רוצה

hifly

New member
אין צורךלהגיע לחברה עצמה

האם לקנות מילקי אתם נוסעים לשטראוס בנהריה? ניתן לקנות את מוצרי אלמור בכל חנות חומרי בנין רצינית,או בכל ההום סנטרים,ACE ,וכו למינהם. אמיר

MemphisRaines

New member
לגבי אלמור ממש לא

ה=אלמור זה יצרן מאד קטן שמשווק רק ישירות או לעסקים המתמחים בתחומי הפיברגלס והכימיקלים יש להם נציגות בחיפה וגם בדרום ומבמושב חגור שרון

hifly

New member
שרון אחלה תשובה מדויקת :)

אבל כמו שכתבתי קודם הם נמצאים בכל חנות רצינית,אני קונה באילת למשל. אמיר

yair raveh

New member
לא מצאתי!

לא מצאתי שם איפה בדיוק או עם אתה יכול בבקשה לעסות קישור ישר?

arthur69

New member
אם המאמר לא עזר

אני יכול לעזור לך להבין איך להשתמש בפיברגלאס icq148785815

noam weissman

New member
שלום יאיר,

אני משוכנע שכתבתי כבר משהוא על הנושא, חפש בהודעות ישנות יותר. מנסיון אלמור לא כל כך זולים. הם מוכרים שרפים של CIBA. לעומת זאת יש חברה שנקראת קידרון חפש במדור הפלסטיקה או פיברגלס. יש להם חנות בחיפה ובת"א. הם בעיקר מוכרים שרפים של SHEL. השרף שאני מציע לך נקרא EPON 815. כחמישים שקלים לקילו. כמקשה השתמש ב TETA. לא להתבלבל עם DETA. יחס הערבוב 100 חלקים 815 ו 15-11 חלקים TETA. יחסי הערבוב הם יחס משקלי ורצוי משקל מדויק. עם השכבה שאתה מניח דקה (כמה עשיריות מ"מ שים כ 15-14 חלקים TETA. עם השכבה עבה או תבנית לא לשים יותר מ 12-11 חלקים TETA. תנסה לפני שאתה משתמש כדי לקבל רגש. יותר מדי TETA ומקבלים ראקציה חריפה. בדים זה נושא בעיתי. הבד הקל ביותר שתוכל להשיג בארץ יהיה משהוא בסביבות ה 50 גרם למטר רבוע. עם אתה מחפש בדים קלים יותר או מבחר של חומרים אחרים פנה ך CST (מצורף לינק). בכל מקרה כנס לאתר יש לא מעט כתבות. בהצלחה.

hiyair

New member
היכן ניתן לקנות בדים מפיבר גלס

ולא את אלו שעושים מהם סירות

למעלה