פטרת ברגליים

פטרת ברגליים

יש לי בעייה, פטרת ברגלים שנמשכת מזה מספר שנים, ממנה אני לא מצליחה להפטר על אף תרופות שניתנות לי, שרק נראה לי שהן הורסות את הכבד. מה עושים. מה הפתרון?

בובי

New member
בעיה קשה עם ריפוי איטי

וגם אני מתמודד עימה. ראשית אני ממליץ לקנות קטר חד לחיתוך הציפורנים ומכשיר חשמלי לשיוף הציפורנים. הטיפול מתבסס על שמן עץ התה האוסטרלי ותזונה לאחר או אמבטיה טובה יש לחתוך עם הקטר את הציפורנים הנגועות כמה שיותר ולהשלים זאת עם המכשיר החשמלי שישיף את הציפורן כמה שיותר. לאחר מכן יש לטפטף את שמן עץ התה בוקר צהרים וערב. תזונה . יש לאכול כמה שיותר דברים טבעים ולא לאכול דברים תעשיתים ומטוגנים. ובעיקר מדובר על דברים שיש בהם שמרים כמו בירה ולחם. את הלחם רצוי לקלות ולעשות ממנו טוסט דבר שהורס את השמרים. רצוי להתנזר מקמח לבן ולהשתמש בקמח מלא. זו עבודה ארוכה שעלולה לקחת שנים אך זה עובד בד"כ בהצלחה

אסתי123

New member
פטרת ניצחית

לדניאלה החמודה מבחינה קינסיולוגית לפטרת גורם יחודי לאדם הסובל ממנה. הטיפול התרופתי שקיבלת בה הוא טיפול בסימפטום. הגורם שאינו מטופל חוזר ומופיע. זה הענין. לכן אינך מצליחה להיפטר מהסיפור. היחוד של הטיפול הקינסיולוגי שהוא אינו מטפל בכלל בסימפטום. הוא מאבחן ומטפל בגורם. הטיפול הוא ללא תרופות. הטיפול עושה מן נקיון פנימי, מאחד ומאזן את הגוף והנפש.

למעלה