|פטרי|סקר

crazykid oO

New member
|פטרי|סקר../images/Emo187.gif

איך אתם מרגישים בבית ספר? בנוח? האם הייתם רוצים לעבור לאחר? למה? גם כן סקר, שאלון שממש ממש ממש ממש ממש קצר XD

הייתי רוצה לעבור לאחר../images/Emo219.gif

הילדים בבי"ס שלי כ"כ אגואיסטים,דוחים וחסרי התחשבות. הם מבקרים אותי ואת חברות שלי על המראה החיצוני בזמן שהם כנראה לא הסתכלו במראה מאז גיל 5. שונאת אותם.

אספיר85

New member
לא הייתינ רוצה לעבור לבי"ס אחר

עם כל האלימות והג'יפה שיש פה, טוב לי. יש כאן אנשים טובים בין כל הלא כל כך טובים.

baril

New member
../images/Emo80.gifנממ

אני מרגישה נורא נחמד בבצפר, הילדים בסדר גמור (חלקם נו
אלה שלא חשים) והמורות עוד איכשהו בסדר [חוץ מאחת P:] אני מרגישה ממש בנוח, כי כולם עם כולם, זייניקים עם חטניקים עם טטניקים הכל מעורבב, אין כמעט אף טטניק שחש ת'צמו עלינו, וזה נורא נחמד :]

happy flower

New member
אממ... . .

אוהבת את בית הספר. מרגישה בו נוח. לא הייתי רוצה לעבור. ציון סופי: 100

Miss Menta

New member
../images/Emo205.gif הממ..

נחמד לי בבצפר XD באמת, אני מרגישה ממש נוח
יש ערסים וחשים כמו בכל בצפר, אבל ממש לא בא לי לעבור. X:

I am IRiTooSH

New member
דיי טובלי,חוצמהקטע של המורים../images/Emo17.gif

הוא הרבה יותר טוב מהחטיבה במקום הקודם שגרתי בו.. כאן זה שונה. רק חבל שהוא מתחיל בשעת 0
ושיש שני מפלסים של השכבה..וצריך ללכת הרבה בשביל לראות אנשים נחמטים =[

עונה

נורא נחמד לי בבצפר אני מכירה את כולם ואנשי שם חביביפ (טוב חלקם) והייתי רוצה לעבור לבצפר אחר כי עמל1 זה חרא, ואני עוברת בצפר. ^^

ester6

New member
אם הייתי יכולה הייתי עוברת..

אני לא נהנת בבית ספר שלי בכלל, בלי קשר ללמודים. למרות שאני די חדשה בו- מתחילת השנה (אני בכיתה ט') אני לא אוהבת לא את בכיתה שלי ולא את הבית ספר בכללי. כמה שזה נשמע מפגר אני מגיעה לבית ספר ורק מחכה לרגע שאני יוכל לחזור הביתה.. אבל כמו שז נראה עכשיו אין לי כ"כ ברירה כי אין לי שום מקום אחר להיות בו..

מאוד מאוד.

כי כל המורות זונות פמיניסטיות, והיועצת מתפקדת במקום המנהלת [שבאה בערך פעם בשבוע], וכי עושים לנו תלבושת, וכי אף פעם [!] לא מקשיבים לנו. אבל אין מצב שאני עושה אתזה. גם כי זה כיתה י', וגם כי זה חרא לנסוע כל יום שעה לבצפר [ני גרה 5 דק' ממנו..].

fireyes

New member
ממממ

איך אתם מרגישים בבית ספר? בנוח? האם הייתם רוצים לעבור לאחר? למה? טוב מאוד,זאת השנה הרביעית שלי בבי"ס הזה ואין לי בעיה איתו!!

Brombit

New member
מרגישה די בסדר ../images/Emo115.gif

התלמידים די בסדר, המורים די בסדר... הבעיה היחידה היא שביה"ס עצמו (הבניין והחצר) מכוער.

fluppster

New member
כיף חיים.....

כיף בבית הספר של החיים!!!
ועכשיו ברצינות - כשהייתי בתיכון היה בסדר בסך הכל, קשה להגיד שסבלתי. אבל אין מה לעשות, תמיד שנאתי את בית הספר - לא רוצה לקום מוקדם בבוקר כדי ללמוד, לא רוצה להכין שיעורי בית ועבודות, לא רוצה מבחנים ובגרויות, רוצה רק לנוח ולבלות כל היום! אני מקווה שבאוניברסיטה זה ישתפר, בכל זאת, הפעם אני לפחות אלמד משהו מעניין....

אני מרגישה מעולה בבית ספר..

לא הייתי רוצה להיות בשום מקום אחר
חוץ מזה............ נשאר לי עוד שנתיים ואני עפה אז מה זה חשוב? אאעאע..

shaharrr53

New member
הייתי רוצה לעבור../images/Emo154.gif

זה בגלל הילדים היצורים והמורות.

למעלה