פטריות

טוטס

New member
איזה סוג של פטריות? איפה?

אם זה ברגליים את יכולה למרוח שמן עץ התה פעמיים ביום (ניתן לקנות בסופר פארמים או בבתי מרקחת) או למרוח חומץ תפוחים. את מוזמנת גם לעשות חיפוש בפורום ודאי תמצאי עוד עצות בנושא.. בהצלחה!!

Blueberry Kiss

New member
מוסיפה רק שצריך להמשיך עוד כמה

שבועות למרוח שמן עץ התה, גם אחרי שהפטריה כבר לא נראית לעין.

תודה ו

אני לא יודעת אם זה פטריה פשוט אני רצה הרבה והרגל התחילה לגרד לי בצורה מטורפת ואין לי שום סימן בה. אז אמרו לי שזה כנראה פטריה, כשאני דורכת על הרגל זה פשוט כואב לי מרוב גירוד. ככה שנראה לי שזה פטריה..

0 אור 0

New member
אם מגרד לך זה לאו דוקא פטריה

יכול להיות סתם יובש, או רגישות לזיעה. בכל מקרה הטיפול הוא אותו טיפול: לאוורר המון את הרגליים (בכל זמן שאת לא רצה עדיף להשתחרר מהנעלים הסגורות - יחפה או בסנדלים פתוחות), אם את באיזור החוף תנסי לרוץ על החוף יחפה - גם טוב מאד לכושר, גם כיף וגם מי הים זה התרופה הטובה ביותר לכל דבר. אחרי רחיצת הרגליים לייבש טוב טוב, ולמרוח שמן נושא עם טיפות של שמן עץ התה ולבנדר בתוכו.

ה מוזה

New member
דניאלה

העצות למניעה וטיפול בפטריות ברגליים נאספו להן אל מילון המונחים :תרופות סבתא קראי את שלל העצות שבקישור,גם את אלו למניעה [ כגון,נעל פתוחה,טלק וכו'] וללכת הרבה יחפה,לאוורר את הרגליים,סנדלים כשאפשר[זה קיץ
] בטוחה שהן יועילו

תודה

אבל מצויין שם פטריות בציפורניים וזה אין לי.. זה פשוט ברגל. וד"א איזו פעולה הסודה לשתייה עושה שהיא מעבירה פטריות?

ה מוזה

New member
צודקת

אך חלק מהעצות בהחלט גם טובות לפטריות ברגליים כגון שמן עץ התה ,לבנדר,אוורור הרגל,ייבוש היטב טלק, לגבי הסודה לשתיה מדובר בתרופת סבתא שהועלתה ע"י אחת הגולשות מנסיונה וככל הנראה לא תמיד יש ממש הסבר למה תרופת סבתא עובדת [ או כדברי ברבורה:כי ככה
] אלא אם כן,יש למישהו כאן הסבר טוב יותר מה שכן,ייתכן ואין לך בכלל פטריות אלא אקזמה/גרד כתוצאה מהזעה,גרביים,נעל סגורה תנסי את העצות לגבי אוורור הרגליים , לכמה ימים לא לנעול נעל סגורה לדאוג שהרגליים ובין האצבעות יהיה יבש ,וכל מה שהוצע ותראי אם יש שינוי או שיפור,אם לא יהיה כדאי לבקש חוות דעת של רופא ואז כשתדעי מה זה ( פטריה או לא ] יהיה קל יותר לטפל ולייעץ עוד עצה מהסבתא הסינית לטיפול בפטריות למרוח תערובת של כורכום ומיץ לימון פעם ביום למשך שבוע ובכלל את הקישור הזה כדאי לשמור

למעלה