פטריות ברגליים

יפעת41

New member
פטריות ברגליים

היי ... יש לי פטריה באצבעות ברגליים כשנה , רק לפני חצי שנה הלכתי לרופא עור והוא נתן לי אנטיביוטיקה מסיבית למשך 4 חודשים - כמובן לא ראיתי תוצאות כלל. שמעתי ששמן עץ התה עוזר , ניסיתי ולא עזר מה אני יכולה לעשות אני מיואשת ומתביישת ללכת עם כפכפים . חייבת עצה , עזרה או כל מה שעולה בדעתכם. תודה יפעת...

שמן עץ התה..

זהו מיתוס , שמן עץ התה לא עוזר למיגור פטריות אלא הוא עוזר למנוע הופעה של פטריה אבל כאשר היא כבר נמצאת על הרגל היא לא תמנע ממנו להתפשט או להעלם. דובר על כך רבות בפורום, אני מצרפת לך קישור אחד מיני רבים , אך את כמובן מוזמנת לעשות חיפוש מסיבי יותר ולמצוא פתרונים טובים יותר:) בהצלחה. המלצה אישית שלי לגשת למטפל בארומתרפיה או לנטרופת שיעזור לך למגר את הבעיה בצורה מלאה.

n u 1

New member
יפעת41 - שמן אורגנו

נדמה שאני נראה כמשווק של השמן הנל . לפי מה שרשום בפרוספקט שלהם - לטפטף כמה טיפות לתוך קערה עם מים פושרים ולטבול את הרגליים והידיים . למרוח קצת שמן בוקר וערב ישירות על הפטרייה . בנוסף 5 טיפות פעמיים ביום עד להשגת היעלמות הבעיה . מריחה ישירה - תלוי היכן קצת שורפת הרבה בהתחלה אחרי זה כבר לא . זהו בקבוקון קטן והוא יחסית די יקר . לנסות את - השמן אורגנו - להערכתי לא מזיק .

יפעת41

New member
תגובה

תודה רבה אני אנסה אני כבר מיואשת, בא לי לתלוש את הציפורניים מהמקום בכדי שיצמחו מחדש - בריאות!!

אכן שמן אורגנו עוזר למגר פטריה

אך בשום פנים ואופן אין למרוח ישירות על העור, אפשר לקבל כוויות, מכיוון שזהו שמן חזק ביותר ויכול להזיק. לגבי פטריות ציפורניים יש תמיסה טובה מצמחי מרפא. בכל מקרה כדאי לגשת לארומתרפיסט או נטורופט כדי לקבל עזרה.

למעלה