טיפול בפטריה ברגליים - קצת ארוך..
הטיפול אותו אני אייעץ לך הוא אך ורק כי ניסית טיפולים אחרים, בדר"כ הייתי מפנה לרופא אחר. אך כיוון שאת נשמעת לי די נואשת מהמצב אתן לך טיפול . למרות זאת, בכל זאת הייתי רוצה שתפני לטיפול אצל רופא ולאו דווקא אצל מטפל. נתחיל מכך שהייתי רוצה שתחטאי את הסנדלים שלך כל יום באופן עיקבי עד שהפטריה תעלם - חיטוי ראשוני הוא לקחת לימון שלם טרי ופשוט לשפשף את הסנדלים ולא לפספס אף פינה החומציות של הלימון יעשה את שלו. לאחר מכן,את המשך החיטוי תעשי ע"י אלכוהול שניתן לקנות בכל בית מרקחת . ולשים את הסנדלים באוורור ממושך כמה שניתן ואם יש לך אפשרות אפילו להחליף סנדלים לחלוטין. ולשים אותם במקום סטרילי עם הרבה שמש. לגבי המגבת, אנא ממך השתמשי במגבת פרטית שלך - מגבת לגוף לחוד ומגבת לרגליים לחוד. אמנם זה קצת כביסה אבל זה חשוב !!! לגבי הטבעונות אין עם זה בעיה כלל, אך הייתי רוצה שתצרכי שום על מנת לעזור לחסל את הפטריה - למרות שיש שיתרעו מכך אני רוצה שבכל מאכל שאת אוכלת יהיה לפחות שן שם אחד שלם שאת יכולה לשחק איתו בכל מיני וריאציות באוכל (כתישה וכו..) ולא לאכול אותו שלם העיקר שיהיה טרי. כל בוקר כף שמן זית מכבישה קרה על בטן ריקה. אחרי רבע שעה את יכולה לאכול כל מה שתרצי זה חשוב שתקפידי על זה. והייתי רוצה שתמשיכי ליטול את החידקים הטובים למעיים כפי שהנטרופתית ייעצה לך , כי הפטריה מאד מסוכנת ולשתות הרבה הרבה מים לפחות 2 ליטר ביום- אם זה ממש בלתי נסבל שימי בבקבוק מעט לואיזה ונענע על מנת לשפר את הטעם , אך לא לחלוט אותם! וישר למקרר וזה יתן לך קצת חשק למים. להשתדל לצרוך כמה שפחות סוכר אם ממש לא יכולה בלי אז דבש בכמות קטנה מקסימום כפית ביום, ואם את יכולה אז ממש בלי סוכר כי הפטריה משגשגת על סוכר. לגבי העניין שבקיץ הפטריה חוזרת ונשנית זה בגלל שהרגל נוטה להזיע ופטריות כידוע אוהבות מאד חום ולחות, השתדלי כמה שיותר להשאיר רגליים נקיות וקרירות, ולכן הטיפול חייב להיות יומיומי. ועכשיו לטיפול: כל פעם לפני שאת נועלת סנדלים את חייבת לשים את האבקה הבאה: כוס חימר ירוק (אבקה) 10 טיפות עץ התה לערבב בעזרת מערבל חשמלי ולהוסיף את הטיפות בהדרגה כך שהטיפות יתערבבו טוב בחימר. זה מעט מלכלך אבל זה מחטא מעולה. למרוח את כל הרגליים גם בין האצבעות ולא לפספס אפילו פעם אחת. פעם ביום הכיני אמבטיה לכפות הרגליים (מומלץ לפני השינה) בקערת מים גדולה הוסיפי 3 טיפות של עץ התה וכוס מלח!. את הרגליים יש להשרות לפחות רבע שעה כשהמים פושרים. (אם יש לך אמבטית רגליים זה אפילו מצויין יותר ויתרום לרגיעה ..) ולפני השינה מירחי את התערובת הבאה על הרגליים: 30CC נבט חיטה 10 טיפות עץ התה 10 טיפות לבנדר 5 טיפות לימון. את התערובת יש למרוח אך ורק לפני השינה אחרי שהרגליים נרחצו והן נקיות מכל לכלוך.(אם את שמה את התערובת ישר אחרי האמבטיה יש לרחוץ את הרגליים בכל זאת וליבשם היטב.) יש כאלה שיגידו שהתערובת מאד חזקה , אך כיוון שהטיפול לדעתי צריך להיות מאד חריף אני נותנת לך את הטיפול הזה.
חשוב מאד להיות מאד מדוייקת בטיפות אם את רואה שנפלה טיפה אחת יותר לזרוק את התערובת ולהכין חדשה!! זה מאד מאד חשוב ! והכי הכי חשוב להקפיד על שתיה מרובה , זה מאד מאד חשוב בטיפול הזה כיוון שהשמנים צריכים להתנדף דרך מערכת השתן והזיעה אני לא רוצה שיהיו לך מצבורי שמנים ואני רוצה כמובן שהכבד שלך יתנקה מהם. וכמובן , הייתי רוצה לשמוע איך הטיפול עוזר לך

אשמח אם תחזרי ותספרי ואפילו תתיעצי