פטריות בצפורניים

shironim

New member
פטריות בצפורניים

שלום רב ישראל לצערי אני סובלת מתופעה איומה זו. ניסיתי הכל, וכלום לא עוזר. שמעתי על טיפול תרופתי בנטילת כדורים, שגם ממגרים את התופעה, זאת בתנאי שעושים בדיקות לכולסטרול ותפקודי כבד לפני ובזמן נטילת הכדורים. האם כדורים אלו מסוכנים? שמעתי שיש שני סוגים. אחד מהם מאוד מסוכן, והשני בטוח יחסית. האם שווה לקחתם [כמובן תוך ניטור קבוע של תפקודי כבד] אני מאוד מאוד סובלת. הגעתי למצב שקיבלתי מכה בצפורן הרגל, והיא נסדקה כנראה. הצפורן "רוקדת" ואני מתה מפחד שיצטרכו להוריד לי אותה. יש לי גם מעין קשקשת על כף הרגל. האם זה קשור לפטרייה בצפורן? אנא, עזרתך המקצועית! תודה, שיר

ממתי

New member
אם הציפורן רוקדת

אז חצי טיפול כבר עברת. לכי לרופא עור, שיוריד לך את הציפורן לחלוטין, ואז יהיה הרבה יותר קל לטפל בפטריה שמתחת, על כל המשחות שיש היום. ואז מרגע שהפטריה תיעלם תוכלי לתת לציפורן לצמוח בחזרה. ולגבי הכדורים אני מכיר ארבעה סוגים, כשששלושה מהם (למיסיל, ספורנוקס, ניזורל) בטוחים יחסית והרביעי (גריפולין פורטה) טיפונת פחות וזאת גם הסיבה שרוב הדרמטולוגים ממליצים בעיקר על השלושה הראשונים. לשיקול דעתך בהתייעצות עם רופא העור. בהצלחה. עד אז את יכולה לנסות לטפל בטיפות של שמן עץ התה. יש לו פעילות אנטיפיטריטית לא רעה.

shironim

New member
../images/Emo140.gifהמון תודה ממתי

הורדת צפורן? אמאל´ה. איך עושים את זה, בהרדמה מקומית? ומה עם הקשקשת על כף הרגל, יש לה קשר לפטריות בצפורניים? אני כבר לא יכולה יותר
יש לי כף רגל כמו של אשה בת 100
שיר

בהמשך, לגבי שאלותייך

שלום שירונים
הרעיון של הטיפול הוא לאפשר מריחת המשחה ישירות על העור. בצורה כזאת החומר האנטי-פטרייתי לא צריך לעבור דרך הציפורן אלא ישר מגיע להיכן שהוא אמור להשפיע. המשחה מכילה חומר שממיס את הציפורן באופן איטי, אך אם הציפורן שלך כבר מתנדנדת הרי שמשך הזמן עד שהציפורן תישחק יהיה הרבה יותר קצר כי היא פשוט תיפול באיזה שהוא שלב.
לגבי הקשקשת בכף הרגל, כל קרם על בסיס של אוראה בריכוז גבוהה יוכל להיות טוב לבעיה. למשל: "Flexitol" קרם מאוד יעיל.
לגבי הכדורים, כל מה שנאמר ע"י ממתי הוא בהחלט נכון. בברכה ישראל

למעלה