פטריה

mali345

New member
פטריה

היי בנות, שנה טובה לכולן. לפי מה שקראתי בפורום מסתבר שגם לי יש פטריה בצד אחד, אבחנתי כבר שיש לילש פטריה בלשון והרופא ילדים נתן לו דקטרין ג'ל ונתתי לו כמה ימים והפסקתי. כל תופעות הלוואי שהוזכרו אכן מופיעות אצלי, לא הבנתי מה עלי לעשות ואיזה תרופה לקחת. בבקשה תנחו אותי. תודה.

1טלטלים

New member
פטריה

קודם לחזור לרופא המטפל ...ולוודא שאכן מדובר בפטריה ולקלב טיפול מתאים. הפעם להמשיך עם הטיפול לפי מה שהומלץ ע"י הרופא,תצטרכי לטפל גם בעצמך וגם בתינוק ,אחרת זה לא יהיה יעיל ויווצר מעגל שמזין את עצמו. בוודאי,גם לך רופא ירשום משחה אנטי-פטרייתית . יש טוענים שחשוב גם לאכול או להסיר דברים מסוימים מתפריט שלך אשר יכולים לגרום/למנוע פטריות,בזה אני לא כל כך בקיאה ,אולי פה תקבלי תשובה מקצועית יותר.(שמעתי שנטילת פרוביוטיקה ,אפילו יוגורט שהוא פרוביוטי עוזר). חשוב- אם את משתמשת בפדים להנקה,להחליפם לעתים קרובות ובכלל לחשוף את השד לאוויר,פדים ספוגים בחלב אם יוצרים חממה מצויינת לגידול הפטריה (חם,לח ויש מזון...) חזיות ,עדיף להרתיח ,יותר טוב להסתובב בלי (אם יש אפשרות) מוצצים,פטמות סיליקון(אם יש בשימוש),קונכיות הנקה (אם בשימוש),פטמות בקבוק -לטפל גם בהם (שטיפה הגונה במים וסבון,עיקור...) ... תרגישו טוב בהקדם,תעדכני-

למעלה