|פטרי|המשך לכולכם!!!../images/Emo26.gif
יואוווו חזרתי עכשיו לגבעתיים האהובה
אוקי, אז הייתי בIMAX וראיתי את הסרט "מקסימום אנימציה" וגאאאאאד היה גדול אוקי?! פשוט ענק!!! לא ראיתי כזה דבר בחיים שלייי!!!!!!! ולי שלא מבין- IMAX הוא בעצם בית קולנוע ששינה לעד את עולם האנימציה. הוא הפך את האנימציה למעין עולם שאתה נכנס אליו, וזה משגע
. זה מעין מסך ענק, וכל דבר משורטט בצורה מאוד מסויימת, כך שברגע שאתה שם משקפיים, זה נראה כאילו אותו הדבר נמצא מילימטר ממך! נניח דג. אנחנו בים ויש המון דגים, ואחד שהוא במקרה ממש קרוב אליך, אז אתה בטוח שאתה יכול לגעת בו! ואתה שולח יד, אבל אתה לא מסוגל!!! זו ממש אשליה מעולה!!! מדהים מדהים מדהים!!! והייתי במצפה התת-ימי... גם משגע
ראיתי את הכרישים והיה מקסים
וגם למי שראה את נמו- ראיתי אותו! בבית שלו
וגם את דוגי! (הדגה השכחנית שהסתובבה עם אבא של נמו
) חח... ראסמי דג מטומטם הדוגי הזסאת
לא יודעת מהחיים שלוה ורצה בשונית בלי לדעת לאן
וצילמתי מלא תמונות... אולי אני אשים גם כאן
ולגבי הצלילה- לוקח לי קצת זמן להתרגל למים, והמדריך המטומטם שלי לא נתן לי זמן! אז הנשימות שלי היה ארוכות וקצרות מתחת למי וממש פחדתי להיחנק! וממש גם פחדתי לרדת! ממש ממש ממש הייתה לי חרדת טביעה
והיינו די רחוקים מהקרקעית, והמדריך שלי שאלה אותי אם אני רוצה לרדת עוד (יש שפת סימנים מיוחדת מתחת למים), ואמרתי לו שלא. פתאום הוא מצביע על דולפין קרוב לקרקעית, ששוחה ליד ספינה טרופה (!), ואני מתחילה לתת ספיד למטה
והייתי בטוחה שאנחנו ממש קרובים לשפת המים, פתאום אני קולטת בשעון של המדריך 4.7 (זה שעון שמראה כמו מטר אתה מתחת לפני הים), והוא שואל אותי אם אני רוצה לרדת לחמש, אז סימנתי לו שלא, ובסוף כן הגענו לחמש
טוב, אני סחוטה מעייפות... טיסה מייגעת... ועוד מחר יש בצפר
ד"ש לכולכם
נשיקה, עמיתוש