|פטריה|
OMGGGGGGG

amitush26

New member
|פטריה|../images/Emo32.gifOMGGGGGGG

1. הפטריה שילי
מה לעשות עכשיו? אני אתגעגע
2. אהההה!!!!! אני כותבת לכם מהמחשב באילת!!! טסתי היום בשש וחצי בבוקר לאילת וצללתי עם דולפינים!!! גאאאאד זה היה כזה כיף! כאילו שנכנסתי לתוך נשיונל ג'אוגרפיק!!! נכנסנו לשונית והיו המון נמואים (יעני נמו
) ועוד המוווון דגים! והשונית הייתה מלאה בשושנים ובדגים ובהמווווון צבעים! וזה היה כל כך כיף!!! לנשום מתחת למיםםםםם
והיו דולפיניייים
אני ראיתי חמישההה
*מושלמים שלייייייי!* והיה ממש מדהים... חוץ מזה שבהתחלה צריך לירוק על המשקפת כי יש חומר ברוק שנוגד את האדים *איייייייייכס!*
יאק! זה היה ד-ו-ח-ה!!! בהתחלה לא הייתי מוכנה ואז עשיתי קצת והיה לי רק טיפ טיפונת אדים על המשקף השמאלי... אז מה
וגם היו המון מדוזות... הן היו נורא יפה וכאלה צבעוניות, אבל זה היה מגעיל כי הן לא עוקצות אז נגעתי בהן והן כאלה... ג'ליות
וגם נגענו בהמון שושנותת ים שנסגרו איך שנגענו בהן... ירדנו חמישה מטר מתחת לפני הים!!! היה גדוווול
אה, וגם כל פעם שיורדים עוד למטה צריך ללחוץ על האף ולנסות כאילו להוציא אויר כדי שלא יסתמו האוזניים או שנצטמק מהלחץ
וכשעלינו אחד הדולפינים עבר לידי והוציא מים מהחור!!! איזה חמוווווד!!! ואי ואי ואי אני יכולה להמשיך לכתוב כאן עד מחר אבל אז זה לא ייגמר... רק רציתי להוסיף שראינו ספינה טרופה, ועוגן עצווום! שצמחו עליהם המון אלמוגים ואלה דברים שנראים כמו מוחות
וגם היה חבל שצמחו עליו כאלה דברים... אמא שלי לא נכנסה כי זה גם יקר ו... זהו נראה לי אבל אני כמעט בטוחה שהיא לא הייתה מחזיקה מעמד שם... כאילו, כל הקטע של הנשימה הנכונה ולהוציא מיםאם צריך והלחץ (של המים... כאילו הלחץ באזניים)... כאילו, אני מפחדת שאם היא הייתה הולכת משהו היה משתבש... חבל לי שהיא לא הלכה כי אני יודעת שהיא הייתה נואר רוצה אבל אני גם יודעת שאם היא הייתה הולכת על זה הייתי כל הזמן דואגת שייקרה לה משהו כי היא גרועה בכאלה מצבים
טוב, נדבר מתישהו בעתיד הקרוב
מחר אני אלך לIMAX החדש שיש באילת ואולי גם למצפה הימי או לצוללת הצהובה
נראה כבר... ועכשיו אני זזה לטיילת
ביי ביי!

FrEaK DaNcEr

New member
איזה כיף ../images/Emo9.gif

גמני הייתי לא מזמן באילת, עם מחולה, ובטיול שנתי. היא מזניב לגמרי.
אם את הולכת לIMAX לא רצוי לסרט עם החייזרים
!!!! יצאתי משם תוך 10 דק'ות וכמעט הקאתי את הנשמה...
זה כמו לסוע ברכבת הרים - רק לא לזוז מהמקום באופן פיזי. בחילה לא נורמאלית
... כשהייתי בריף עם ההורים שלי, לא נתנו לי לצלול, רק שונרקלים - כי יש לי בעיות נשימה
. כיף לך שצללת ונהנית
שמחה בשבילך
.

sapirush 100

New member
|פטריה|../images/Emo80.gifעמיתוווש!!!

ואיי איזה כיף לך!!! כן, גם אני בוכה על הפטריה שילי וסובלת
לפחות יש חתימה
טוב בטח כבר חזרת אתמול בערב אבל שיהיה... תראי לא ממש הפסדת שום דבר בכיתה.. מתגעגעים אליך כאן, ומיכל אמרה איזה משהו קורע... אני אספר לך אחורי זה... אבלללל אני גם רוצה לעשות קציצולת למים עם דולפינים
***מתגעגעת לימים עברו***

יאבהה../images/Emo2.gifבחיים לא הייתי נכנסת לים ככ

ככההה כזה עמוק
יאבהה
יש לי סיוטים מלראות כריש ענק שיאכל אותי
בעע

amitush26

New member
|פטרי|המשך לכולכם!!!../images/Emo26.gif

יואוווו חזרתי עכשיו לגבעתיים האהובה
אוקי, אז הייתי בIMAX וראיתי את הסרט "מקסימום אנימציה" וגאאאאאד היה גדול אוקי?! פשוט ענק!!! לא ראיתי כזה דבר בחיים שלייי!!!!!!! ולי שלא מבין- IMAX הוא בעצם בית קולנוע ששינה לעד את עולם האנימציה. הוא הפך את האנימציה למעין עולם שאתה נכנס אליו, וזה משגע
. זה מעין מסך ענק, וכל דבר משורטט בצורה מאוד מסויימת, כך שברגע שאתה שם משקפיים, זה נראה כאילו אותו הדבר נמצא מילימטר ממך! נניח דג. אנחנו בים ויש המון דגים, ואחד שהוא במקרה ממש קרוב אליך, אז אתה בטוח שאתה יכול לגעת בו! ואתה שולח יד, אבל אתה לא מסוגל!!! זו ממש אשליה מעולה!!! מדהים מדהים מדהים!!! והייתי במצפה התת-ימי... גם משגע
ראיתי את הכרישים והיה מקסים
וגם למי שראה את נמו- ראיתי אותו! בבית שלו
וגם את דוגי! (הדגה השכחנית שהסתובבה עם אבא של נמו
) חח... ראסמי דג מטומטם הדוגי הזסאת
לא יודעת מהחיים שלוה ורצה בשונית בלי לדעת לאן
וצילמתי מלא תמונות... אולי אני אשים גם כאן
ולגבי הצלילה- לוקח לי קצת זמן להתרגל למים, והמדריך המטומטם שלי לא נתן לי זמן! אז הנשימות שלי היה ארוכות וקצרות מתחת למי וממש פחדתי להיחנק! וממש גם פחדתי לרדת! ממש ממש ממש הייתה לי חרדת טביעה
והיינו די רחוקים מהקרקעית, והמדריך שלי שאלה אותי אם אני רוצה לרדת עוד (יש שפת סימנים מיוחדת מתחת למים), ואמרתי לו שלא. פתאום הוא מצביע על דולפין קרוב לקרקעית, ששוחה ליד ספינה טרופה (!), ואני מתחילה לתת ספיד למטה
והייתי בטוחה שאנחנו ממש קרובים לשפת המים, פתאום אני קולטת בשעון של המדריך 4.7 (זה שעון שמראה כמו מטר אתה מתחת לפני הים), והוא שואל אותי אם אני רוצה לרדת לחמש, אז סימנתי לו שלא, ובסוף כן הגענו לחמש
טוב, אני סחוטה מעייפות... טיסה מייגעת... ועוד מחר יש בצפר
ד"ש לכולכם
נשיקה, עמיתוש

אני ראיתי את המגדל הרוחות משהו כזה.

זה היה נחמד אבל משעמם...והוא היה הכי פופולארי שם ושחיכתי שם אז ניגשו אליי ילדים ושאלו אותי אם אני זה שהופיע ב"מיומנה הדור הבא-האודישנים" חחח זה היה בניקולאדיון..חח וזה היה ממש נחמד שזכרו אותי אפילו שלא התקבלתי ...אבל הגעתי לשלב האחרון..חח וגם אני צללתי אבל רק ניסיון כזה ..לא כל הקורס...

amitush26

New member
|פטריה|תמונה../images/Emo26.gif

על החוף שבטיילת באילת, נשרפתי לגמרי באותו היום

למעלה