פטריה בשתן

ayelet102

New member
פטריה בשתן

בעבר שאלתי על הבעיה שלי שהינה צריבה בשתן עם הפרשות לבנות שקופות וצריבה וגינלית מעט
ענית לי לבדוק אולי פטריה בשתן
קבעתי תור עם מומחה והוא אמר לי שלא שמע על דבר כזה ואין דבר כזה פטריה בשתן
אז אשמח להבהרה
עד עכשיו לא מוצאים מה הבעיה שלי מהלידה כבר 5 חודשים ובעצם 4 חודשים הסבל עצמו
תודה

מאיר72

New member
אין דבר כזה פטריה בשתן, אבל

יתכן ומי שכתב לך את זה לא הסביר בצורה ברורה יותר, ייתכן ויש לך פטריה בדרכי השתן ו/או פטריה (רוב הסיכויים קנדידה) באיבר המין, או לחילופין דלקת בדרכי השתן
בכל אופן לכאן או לכאן לרפואה סינית יש פתרונות נהדרים לבעיה זו.

מצורף קישור בנושא.
אשמח לענות אם ייצצו שאלות בנוגע לכך.

רפואה שלמה

ayelet102

New member
היי

תודה רבה
אני יודעת התחלתי דיקור כעת מחכה לראות אם יש ישפור
תודה

0 אור 0

New member
יש דבר כזה פטריה בדרכי השתן

ואני מכירה את זה לא מרפואה משלימה, אלא מאורולוגים,
זה פעם היה דבר די נפוץ אצל בנות שסבלו מדלקות חוזרות - מרוב אנטיביוטיקה שהן צרכו התפתחה הפטריה הזו, שיש לה סימפטומים די דומים לדלקת (ואז מקבלים עוד אנטיביוטיקה והשמחה מתחילה)

ladybug4NLP

Active member
רופא אידיוט!

לבעלי קודם היו חיידקים (בתרבית) שקיבל תוך כדי אישפוז במח' אורולוגית בבית חולים ואז הוא קיבל מנה מסיבית של אנטיביוטיקה דרך הוריד.

הפרוצדורה הזו הביאה לו מתנה קטנה בצורת פטריות בשתן (ניתן לבחון שוב על ידי תרבית שתן)

ואז הוא קיבל כדורים חריפים ובמינון גבוה נגד הפטריות הספציפיות.
ולקח כמה סיבובים עד שהתפטר מזה

אנחנו היינו בטיפול אצל ראש המחלקה למחלות זיהומיות בתל השומר.
עכשיו תגידי לרופא שלך שישאל את פפרו' גליה רהב אם יש דבר כזה!

ודרך אגב- הנטורופאט שלנו המליץ לקחת בין השאר (וספציפית נגד הפטריה) טיפות של אורגנו פראי אבל בעלי היה במצב ירוד ולכן לא יכול היה לקבל את המינון הנחוץ.

בקשי לא בדיקת שתן אלא תרבית שתן.

זה לא אומר שיש לך פטריות, זו היתה רק אפשרות אחת מכמה

אל תזניחי בבקשה
מאחלת לך הרבה בריאות

ayelet102

New member
היי

תודה רבה עשו לי תרבית שתן ולא רואים כלום :( לא שפוי
אני מתחילה לחשוב שאולי לא רואים כי אני לוקחת תוספים או אורגנו פראי והוא מטעה
שמעתי גם שיש מצב של תחושת צריבה וזיהום והפרשות אפילו מהשתן בעקבות שינויים הורמונלים נשמע לי הזוי
הצריבה מטורפת היוםכ ל היום בכיתי והתפטלתי בנוסף יש לי פצע בסוף אני בטוחה שהיתה פליטת אבן שגרמה לפצע
מייאש נמשיך לחפש
אני גם הולכת למומחה לזיהום מחר אחפש ואקבע תור חייבת לשים לזה סוף לא שפוי ככה לא לתפקד
תודה מכל הלב

michaelgor

New member
ברור שזה זיהום

השאלה מה הזיהום ומה המקור שלו. אם לא מוצאים את המקור יש אפשרות לעשות טיפול כולל למערכת החיסון עם דגש לזיהומים בשלפוחית השתן או רחם.

ayelet102

New member
היי

1000 אחוז שזה זיהום גם הילינגית שאני מכירה שנים ותמיד צדקה אמרה לי זה זיהום ואפילו קלעה בול אמרה לי בקצה יש לך פצע הייתי בשוק כי זה מה שאני כל הזמן אומרת
תודה על ההצעה

למעלה