פטריה בראש לילד

בובי

New member
פטריה בראש לילד

ילד של חברים שלי חטף פטריה די גדולה בראש והיא מתפשטת די מהר בבדיקות מעבדה זוהה הפטריה בשם CHNNIS והוא מטופל ע"י גירפולין פורטה של טבע. יש המלצות מה לעשות ולתת ? אני המלצתי לו על שמן עץ התה לשים בכמיות נדיבות כל יום יש לי גם צילום של הראש אם מישהו ירצה . מה עוד מומלץ ומה המינונים ? תודה

בובי, אתה בטוח?

שמן עץ התה ישירות על העור. למיטב ידיעתי צריך למהול אותו עם שמן בסיס. הוא מאוד חזק!

בובי

New member
אני יודע גם הפטריה מאוד חזקה

ונראית כמו שכבת עור עבה הערב ששמתי לילד את השמן הוא התלונן שזה מעט שורף לו וזהו זה עבר לאחר כמה דקות. אבל אני רוצה תשובה יותר מוסמכת מאנשים שמבינים יותר ממני

avorly

New member
שמן עץ התה-

אפשר לשים ישירות, אבל יש תערובת נהדרות שעובדות יפה מאוד ולא יצרבו תוך כדי זה. טיפלתי בפטריה בראש של ילד (שאני לא יכולה להגיד לך אם זו אותה פטריה, אך גם היא היתה עקשנית מאוד ושום טיפול קונבציונאלי לא עזר למגר אותה) במשחה שהיא על בסיס שמנים אתריים וניתנת לרכישה אצל מטפלים. הפטריה נעלמה כלא היתה, לארח שהפריעה לילד במשך חודשים. אשמח מאוד לתת לך את השם.

../images/Emo47.gifשמן אתרי עץ התה -טיטרי ולבנדר.

בקר טוב בובי, שמןאתרי עץ-התה-האוסטרלי(טיטרי),ולבנדר.הינם שמנים אתריים היחידים שאפשר להשתמש איתם ישירות על העור,בלי שמן בסיס. את השמנים לבנדר ועץ-התה,לערבב בכמות שווה,ואז למרוח ישירות על המקום. חשוב ביותר,לשים לב שהשמנים יהיו באיכות רפואית,מאחר ובשווקים יש המון שמנים אתריים באיכות מאוד ירודה. .והייתי ממליצה לשים במבער 3-4 טיפות שמן אתרי מנדרין מהול במים שמן שעובד על הקטע הרגשי מצוין ומיועד לילדים.מעניק המון אהבה.(לא לשימוש ישירות על הגוף.) בהצלחה,בריאות,ושמחה. "החוש-השמיני"

למעלה