פטריה בציפורן

shakedmish

New member
פטריה בציפורן

היי לכולם אני חדשה פה וכבר מנסה למצוא חודש לפיטריה שיש לי בציפורן בבוהן (בשתי הרגלים) הבעיה היא שזה באמצע הציפורן, ותמיסה שקניתי מסתבר שלא עוזרת אני חיילת ולכן לקבוע תור לרופא יכול גם לקחת חודשים, הפטריה לא נראית במצב קריטי בכלל, פשוט אני לא יודעת מה עוד אפשר לעשות עם זה כי אני לא יכולה להגיע אליה, היא מתחת לציפורן.. למישהו יש רעיון<?

csh018

New member
בגלל מגבלת פירסום

ומי שרןצה פתרון יכול לפנות אלי במסרים שלומי

avorly

New member
אז אולי...........

אפשר רק להגיד אם זה משהו לבליעה או למריחה וממה זה עשוי?!

csh018

New member
זו פורמולה למריחה שמטפלת בפטריות רגלים

הפורמולה מורכבת 7-9 סוגים של שמנים אתרים ואין מגבלה לטפל גם בנשים בהריון. לאחרונה עבדתי עם מטופלת עם יבלות ואני חייב לציין שזה עשה עבודה נהדרת. יום שקט לחברה בנגב שלומי

מקוםבלב

New member
הי שלומי, אנחנו ניסינו את זה

הרבה זמן בשביל פטרייה ובהתחלה עזר אבל צריך לומר שזה טיפול להרבה הרבה זמן וצריך סבלנות. אצלי החצי התיאש ופנה לגורמים קונבנציונאלים. מה שכן אני אוהבת את הריח של השמן.(לא של הפטרייה).

csh018

New member
אהלן, אני מסכים שזה טיפול ארוך, לשימחתי,אני

ראיתי שינוי מהיר, ובקשתי למרות השינוי להמשיך בטיפול. לגבי הריח אין מה להתווכח. טוב לראות אותך, מקווה במפגש קפה הקרוב. בריאות ואושר שלומי

פטריה בציפורן

שלום לך, המלצתי היא פרופוליס. ניתן לקנות אותה במשחה/נוזל. אנא וודאי מראש שאין לך רגישות לפרופוליס (סביר להניח שאם אין לך רגישות לדבש גם לא תהיה לך רגישות לפרופוליס) מומלץ לשתות את הפרופוליס פעמים ביום, 1/4 כוס מים עם 30 טיפות פרופוליס. במידה ואת משתשמת במשחה,יש למרוח על הציפורן ולעסות אותו פנימה שימי לב שהמשחה ולכן יש להקצות גרביים נפרדות. כמו כן, בתזונה יש להוריד שמרים וסוכרים. פטריה על הציפורניים היא מאוד עקשנית ולוקח בין 1/2 שנה לשומנ חדשים להפטר ממנה.

למעלה